Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל חברי הפורום שלום,

אני יודע שזה לא קשור ישירות באספנות אבל ידוע שיש פה ריכוז גדול של מכורי איביי בדיוק כמוני.

לאחרונה אני שם לב לתופעה מאוד מכוערת של מוכרים שמתחברים ביוזר אחר ונותנים הצעה גבוה משלך. כיצד ניתן לגלות שמדובר במוכר? יש 2 סיבות:

א) המכירה נסגרת אך ורק עם 2 הצעות.

ב) פחות מ-24 שעות אחרי המכירה אתה מקבל הודעה על הזדמנות שניה לקנות את החלק במחיר הכי גבוה שהצעת במקום המחיר הכי נמוך שהצעת. לדוגמא אם החלק התחיל מפאונד אחד ואני נתתי הצעה עד 10 פאונד, אחרי שהמוכר עשה את הקומבינה שלו אני מקבל הצעה לקנות את החלק במחיר של 10 פאונד ולא בפאונד אחד כמו שהייתי אמור לקנות.

מה עושים במקרה כזה? ניתן להתלונן לאיביי? לא מדובר במוכרים חדשים אלא כאלה שיש להם מעל 7000 פידבקים חיוביים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מה שאפשר לעשות זה להתלונן לE-Bay, או לא לקנות ממנו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

זה קרה לי כשהזמנתי גומיות

הציעו לי לקנות אותם במחיר הגבוה

לי באופן אישי זה התאים מבחינת המחיר אז קניתי

יש לפעמים חנויות שמוכרות דברים ויש להם מלאי

אז הם מציעים אתה לא חייב לקנות

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

הי,

גם לי זה קרה, אבל גם עם היוזר הפיקטיבי המחיר היה עדיין מצויין והציעו לי "הזדמנות שניה" לקנות בהצעה הגבוהה שלי שהיתה 15EURO לקרבורטור

אני לא חושב שיש כלכך מה לעשות פרט מלהיות מתוסכל שאתה יודע שהיתה פה קומבינה

פורסם

המוכר לא צריך להתחבר ביוזר אחר, יותר פשוט לבקש מחבר או מקרוב משפחה שיעזור לו.

במקרה כזה תלונה ל E-bay לא תעזור. אבל שווה לנסות.

ההרגשה שמרמים אותך באמת לא נעימה, אבל אם המחיר עדיין אטרקטיבי שווה לקנות למרות ההרגשה.

ישראל

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

פורסם

יאללאה אלעד! קרה לי פעמיים בחודש האחרון. לא הבנתי בדיוק את הקטע אבל כשאתה מסביר אותו ככה זה נשמע הגיוני. בכל מקרה, הדרך הכי טובה להתמודד היא לא לקנות. חלקים באיביי לא חסר ובמיוחד חלקים כמו שחיפשתי כך שעד שקיבלתי את ההודעה על הזדמנות שניה כבר רכשתי את מה שרציתי ממוכר אחר. אם המוכר עושה דבר כזה הוא סה"כ בועט לעצמו בתחת ברוב המקרים.

פורסם

רק שיהיה לידיעתכם, EBAY מאד רגישה לדברים כאלה ויש להם כלים חזקים למנוע תופעה שכזו אבל יש מיקרים כמו שאתם מציינים.

חשוב לכתוב לתמיכה של EBAY על מיקרים שכאלה...הם יגיבו מאד בחומרה לאותו מוכר.

כמה כללים חשובים לפני ביצוע רכישה:

1. להקפיד לראות מי המוכר, כמה מכירות כבר ביצע, כמה positive יש לו .

2. מתחת ל 98% פיידבקים חיוביים זה צריך להדליק נורת אזהרה

3. חשוב לקרוא את הפידבקים

4. לפני ביצוע רכישה לוושא שיש למוכר PAYPAL , מי שאין לו לא לקנות.

5. במידה ולא קיבלתם את המוצר, ניתן לקבל את הכסף חזרה.

בהצלחה

ברוך -

פורסם

גם לי זה קרה השבוע, דווקא עם שעון יד. המוכר פנה אלי וטען שהזוכה החל להתמקח איתו לאחר סגירת המכרז ולכן הוא מעביר אלי הצעה לקנות במחיר המקסימלי שהצעתי. לא נעים להודות אבל לתומי האמנתי ואני עדיין מאמין למוכר מאחר והוא לא נראה כסוחר ולא מצאת כל קשר בעבר דרך פידבקים בין המוכר לזוכה.

בכל מקרה המחיר היה טוב מבחינתי ולכן קניתי את השעון בסופו של דבר.

דרך אגב הורדתי לו קצת את המחיר - כך שלא יצאתי פרייאר / פתי עד הסוף.

1965 MGB

פורסם

זהירות !!

הרבה מעשי רמאות מתבצעים במסווה של הזדמנות שנייה !

במקרים רבים כלל לא מדובר במוכר עצמו אלא מתחזה שפונה תוך התחזות מושלמת , הוא יודע שהצעת ולא זכית !

לא מומלץ לבצע עיסקאות שלא דרך אי-ביי, וכל הצעה לשלוח לו כסף שלא דרך אי-ביי תגמר בדר"כ בעוגמת נפש.

הפיתרון - תגידו למוכר לבצע - re-listing למספר ימים קטן ולהציע מחיר מחדש.

לגבי הקפצות המחיר - זה חלק מהמשחק וזכותו לבקש מחבריו להקפיץ את המחיר. מסריח אבל כשר...

פורסם

שלום.

מתוך נסיון !!!

לא לקנות ישירות מסוחרים כי הם נוכלים רמאים וגנבים ועוד אומרים שהיהודים תחמנים !!!

לקנות רק או מאיבי בצורה מסודרת או מחברות ידועות ומוכרות. כל היתר כלבים בני כלבים ימח שמם של הגוים.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

לא יודע, לי קרה לפחות פעם, שהמוכר (במיקרה שלי מוכרת) שלחה לי הודעה בסיום המכרז, והודיעה, שיש לה עוד דגם כמו שרציתי, ושהיא יכולה לעשות לי מחיר זהה למה שהצעתי. מאחר, והמחיר היה בסדר- קניתי, והכל הגיע כמו שצריך, ללא כל בעיה. אז לא חשבתי על כלום, רק עכשיו נתתם את הרעיון הזה, אבל עדיין- מה אכפת לי, בתכל'ס? דווקא, בכמה עסקאות "כשרות" לחלוטין" הדברים לא הגיעו, ואין לי מושג באשמת מי... והמוכרים היו דווקא עם פידבקים טובים!:roll: ועוד טמבל אחד, שזכיתי בחלק מהפיירינג לאופנוע (ושאלתי את כל השאלות הרלוונטיות לפני, ששמתי הצעה!) החליט, שלא יכול לשלוח לי את החלק- התלוננתי עליו, אז מה? לא שילמתי לו, אבל עדיין, זה מרגיז!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
שלום.

מתוך נסיון !!!

לא לקנות ישירות מסוחקים כי הם נוכלים רמאים וגנבים ועוד אומרים שהיהודים תחמנים !!!

לקנות רק או מאיבי בצורה מסודרת או מחברות ידועות ומוכרות כול היתר כלבים בני כלבים ימח שמם של הגוים

בברכה בני ל.

אלו סוחרים יהודים...

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם

לא צריך ישר לקפוץ למסקנות.

לפני כשנה רכשתי כמה פריטים של משהו שהיה לי צורך רק באחד. פרסמתי למכירה אחד מהם, והתחרו על זה קונים מארה"ב, קנדה ויפן. בסוף קנדית אחת זכתה, ושלחתי הודעת second chance לאחרים. היפני קנה שניים, ואמריקאי קנה אחד. אח"כ נשארתי עם עוד שלושה, ופירסמתי שוב, והפעם קנתה אותם....שוב אותה קנדית. היא אמרה שלו ידעה שיש לי עוד, היתה קונה מלכתחילה את כולם.

יתכן ויש אנשים שמעלים מחירים באופן לא-ישר, אבל בסופו של דבר מי שקובע את מחיר הרכישה זה רק אתה. אם לא תסכים לשלם את המחיר ה"מנופח" - הוא ירד. אם תסכים - סימן שזה מחיר ריאלי. מניסיוני ב eBay, אין דבר שהוא חד-פעמי. אם הפסדת מכירה, תמיד תהיה אחרת.

נמרוד

• תוכן חדש...