Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חזרנו מהודו ונפאל המקסימות והנה כמה תמונות מוטריות מהטיול.

בנפאל פתאום ראיתי כבאיות (מכוניות מכבי אש) מאחורי סורגים, לנמרוד שאוהב (בין השאר) רכבים מסוג זה.

בבומבי המשאיות מקושטות

1.JPG

3.JPG

2.JPG

4.JPG

5.JPG

6.JPG

פורסם

באיזה עיר צולמו המכוניות בהודעה מס. 2?

רוב המכוניות (והמוניות השחורות/צהובות) המצולמות הן מדגם PREMIER PADMINI המבוסס על פיאט 1100.

בביקורי בהודו לפני חודשים אחדים חיפשתי כאלה, ראיתי רק אחת!

כנראה לא הייתי בעיר הנכונה....

עודד

פורסם

איזה יופי, תמונות מקסימות שעושות חשק לחזור...

עם כל ה"ענתיקות" יש שם גם המון סוזוקי מרוטי, סוזוקי "סובארית" וגם לאט לאט כלי רכב חדישים יותר.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

כשההיתי בהודו ונפאל בשנת 91 - ראיתי גם את המכוניות האלה - אבל הן לא ישנות.... בונים אותן ככה גם עכשיו - על פסי הייצור שהשאירו הבריטים - כך שמכונית שנראית ישנה נגיד משנות החמישים או השישים - היא בעצם די צעירה....

כנראה שההודים המשיכו לייצר בסגנון הבריטי עוד שנים ארוכות אחרי שהסתיים המנדט הבריטי...

I'd rather walk than drive a Japanese car

פורסם

היי שלי

לפחות הבאת איתך ארצה אופני כירכרה? :-)

נראה מגניב.

אבי

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

לעודד - המכוניות בתמונות בהודעה השניה הן מבומבי (מומבי). העיר מוצפת במכוניות כאלו כאשר אלו השחורות עם הגג הצהוב הן המוניות.

אבל בכל הודו ראיתי את המכוניות האלו.

בדלהי לעומת ערים אחרות יש הרבה מכוניות חדשות וגם מפוארות, כמו מרצדס או ב.מ.וו. (אבל הן לא צולמו כי יש אותן בארץ והן לא מעניינות).

המנטליות של ההודים בכביש היא שאם אתה רוצה לעקוף - צפצף לפני כן. יוצא שמלא מכוניות בכביש לפעמים עם חיות, פרות, בני אדם וכדומה, כולם מצפצפים לכולם והרעש חוגג. הנהגים נוהגים כשהיד שלהם כל הזמן על הזמבורה ומצפצפים אחד לשני כל הזמן. ה"זמבורות" שלהן הן לא מהעולם הזה. תאונות לא ראינו, הם נוהגים בטירוף אבל יודעים לנהוג טוב כך מתברר.

רצינו זמבורה הודית לקנות מזכרת מהודו, אבל לא מצאנו איפה. יש בשביל מה ליסוע שוב.

פורסם
היי שלי

לפחות הבאת איתך ארצה אופני כירכרה? :-)

אבי

לאבי,

לא הבאנו אופני כירכרה, כי לא נכנסו לנו למזוודה. אבל נסענו עליהם בכיף.

בהודו יש הרבה מאד דברים מגניבים.

אמרתי לנורית בשישי, שמומלץ ביותר לטייל שם. זו חוויה בלתי רגילה.

שבוע טוב,

שלי

• תוכן חדש...