Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוף סוף פטר

זאב 206 GTI
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זהו הסתיימה עונה ופטר סולברג מנצח פעם ראשונה ב WRC. ניצחון ראשון שהתבקש השנה לאור היכולת הגבוהה שהפגין. מזל טוב לפטר סולברג ולסובארו.

שאר התוצאות:

1. פטר סולברג סובארו

2. מרקו מרטין פורד

3. קארלוס סיינס פורד

4. טומי מקינן סובארו

5. קולין מקריי פורד

6. מארק היגנס פורד

Mazda MX-5 NC RWD

Subaru Forester 2.5 Sport AWD

BMW R1200GS Adv

פורסם

מישהו פה שם לב לטבלת היצרנים?

מיצובישי - עם האוו 7 - מדשדשת אי שם למטה עם סקודה, ומאחורי... יונדאי!

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

אני חוזר ואומר, מי שלא רואה את סיכומי הראלי ביורוספורט פשוט מפספס בגדול את אחת מהתצוגות המוטוריות והתחרותיות היפות ביותר שניתן לראות.

עזבו אתכם מכל מיני סרטים במחשב, הראלי זה הדבר האמיתי. אתמול בערב ישבתי וראיתי את הסיכום של ראלי בריטניה, והיה פשוט מדהים. תצוגת נהיגה שלא מן העולם הזה. דרכי עפר מלאות בוץ שלא אוחז בגרוש, עם שכבות מימיות של עד 2 סנטימטר, בורות ועצים בכל פינה. והנהגים המטורפים האלה נוהגים באופן פשוט מדהים - מפתחים מהירויות מטורפות פשוט בדרכים של 2.5 מטר רוחב עם עצים מסביב ודרך מוצפת.

חלק מהקטעים המדהימים כללו ענף קשיח שיצא מעץ בדיוק מצד ימין שלח הדרך. יותר מחצי מהנהגים לא ראו אותו עד שהוא שבר להם את החלון הקדמי, מדהים היה לראות אותם המומים אחד אחד מהענף הסורר...

מרקוס גרונהולם שהוביל כל הראלי (נהג משכמו ומעלה, פשוט מדהים) היה די שאנן עם כמעט דקה הובלה, האליפות כבר בידו, לא חייב למהר, נוסע רגוע... ואז הפניה ימינה הייתה חדה מדי והוא נפל לתעלה בעומק כמטר שאח"כ העיפה אותו באוויר וחזרה אל הכביש - כשהוא מתהפך כמה פעמים ונאלץ לפרוש.

מיד אחריו אחת מהמיצובישים נבהלת מהאנשים שמסמלים לה להזהר ומתהפכת גם היא מספר פעמים.

המיצובישי השניה המשיכה עוד קצת קדימה עד שגם היא התהפכה בגדור, כשדלאקור מאשים בצעקות אימים את הנווט שלו בכישלון.

התאונה המשעשעת ביותר קרתה ק"מ וחצי מהסוף - ברנס נכנס לסיבוב מהר מדי ומחליק החוצה ולמטה בהיגוי יתר. הוא מרים את פרצופו המופתע בחצי חיוך (קטע ע-נ-ק) לעבר הנווט שלו, שאומר "no, we're not going anywhere". ברנס תוקע בו את אותו מבט מופתע ומחויך, ומשיב "yeah, we need to get out".

וכמובן - לאורך כל הראלי, הקרב המדהים של סולברג ומרקו מרטין - שני נהגים מעולים ושווים בכוחם - היה מאלף!!

טוב, העונה החדשה מתחילה ממש בקרוב...

רוני, לא יכול לחכות

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מישהו פה שם לב לטבלת היצרנים?

מיצובישי - עם האוו 7 - מדשדשת אי שם למטה עם סקודה, ומאחורי... יונדאי!

תראה, זה מאוד פשוט. למרוץ האחרון הגיעו שלושתן עם 9 נקודות. כל אחת רצתה לנצח את השניה. סקודה הצליחה כמעט לשרוף מכונית אחת והשניה לא הצליחה גם היא. מיצובישי ריסקו את שתי המכוניות שלהן, וכל מה שנשאר לאנשי יונדאי לעשות זה להבטיח את מקום 8 בשביל הנקודה של היצרן.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

השתחררתי.זהו נגמר!!!

רק שתדע שהסיבה היחידה שפיז'ו מצליחה כל כך בראלי היא בגלל שרנו לא משתתפת!

גם רנו מאסטר WRC היתה עושה ל-206 בית-ספר :loco: (שלא נדבר על הקנגו :biggrin2: )סתם....

כל הכבוד לפיז'ו ומגיעה למיצובישי.

מכוניות כאלו מכוערות עדיף שלא יראו על הפודיום.

יש כזה דבר COLT על רמה,אבל זה אקדח :wink: .

פורסם
השתחררתי.זהו נגמר!!!

רק שתדע שהסיבה היחידה שפיז'ו מצליחה כל כך בראלי היא בגלל שרנו לא משתתפת!

גם רנו מאסטר WRC היתה עושה ל-206 בית-ספר :loco: (שלא נדבר על הקנגו :biggrin2: )סתם....

כל הכבוד לפיז'ו ומגיעה למיצובישי.

מכוניות כאלו מכוערות עדיף שלא יראו על הפודיום.

יש כזה דבר COLT על רמה,אבל זה אקדח :wink: .

מזל טוב... אני רואה שעכשיו אתה מרשה לעצמך לצחוק עלי הא? כשאתה כבר לא כאן... טוב, אין בעיה, אני אשכנע את מריאנה לטפל בך :wink:

שכחת להגיד שחבל שסובארו לא מביאים את הג'סטי במקום האימפרזה - היא הייתה שוחטת את כולם (-:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...