Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אח, איזה כיף, אני יוצא סופסוף מתל-אביב הפקוקה ויורד לאיילון. בירידה, אני עובר כתמיד דרך ה-Toll Booth. הבחור במדים מסמן לי לעצור. "מה קרה" אני שואל, "אני תל-אביבי, המס הוא על תושבי חוץ שנכנסים לתל-אביב!"

"יש תקנה חדשה" הוא אומר "יש לך אלפא. המכונית הזו מסוכנת ביותר, שכן היא מעודדת לעבירה על חוק איסור הנאה בנהיגה מ-2003. התקנה החדשה נועדה לסייע באכיפת חוק זה וצמצום הנגע של הנאה בכבישים המהירים, לפיכך עליך לשלם 10 דולר מס בכל ירידה לאיילון"

"אבל זה איילון! הרי מאז 2004 המהירות הממוצעת כאן ירדה ל-40 קמ"ש מרוב פקקים וניידות! מה מהיר כאן!"

"זה לא משנה" משנן הפקיד במדים, "חוק זה חוק"

אני משלם כמובן, וממשיך, במטרה להגיע סופסוף לכביש חוצה-שרון החדש, שם - כך מספרים - אפשר לנסוע חופשי. באיילון אני חולף על פני המיצובישי עם הדודה והסלולרי, היא עדיין נוסעת 5 קמ"ש במסלול השמאלי מאז שלשום בערב, ואני מנופף לה לשלום.

שעתיים חולפות, ואני מגיע לחוצה-שרון. בכניסה אני משלם את ה- 25 $ כנדרש ותודה לאל, נותן בדוושה, והמנוע מתחיל להתעורר, 80, 100, 120קמ"ש - אולי עוד נגיע להילוך חמישי היום! - ואז לפתע אני שם לב לעורב בצד הדרך...

ברקס בכל הכוח!!! איזה מזל ששלחו לי לסלולרי תמונה של העורב הזה, שהוא כמובן מצלמה מוסווית של המשטרה! ואני עכשיו ב- 130, שזה 50 קמ"ש מעל המהירות אשר הוגדרה בחוק איסור הבהלת זקנות (2003) כפשע מלחמה! אם תופסים אותי על מהירות כזו אני מקבל 20 שנה בכלא קציעות!

אני מתחיל לחשוב שה- 25 $ הלכו לפח... ואז נזכר ביציאה החדשה מהכביש לכיוון מושב עין-השוטר. איזה שביל נפלא ומתפתל... פניות U ו- S לרוב... אני יוצא מחוצה-שרון ומתכונן להנאה אסורה, אך בכניסה לדרך עין-השוטר - לא יאמן!!! מרצדס נוסעת ב- 30 קמ"ש עם אורות מהבהבים, ומאחוריה שיירה של רכבים ספורטיביים מזגזגים בעצבנות...

המניאקים !!!!!! הם שמו כאן PACE CAR !!!!!!

בצד הדרך אני מבחין ב-106 ראלי, חלונותיה נקובי כדורים... ניסתה לעקוף את ה- pace car, מסכנה... החוק במקרה זה לא מותיר שיקול דעת לשוטר - יש לירות על מנת להרוג... לפחות הוא נהנה קצת לפני הסוף האכזר...

ממשיכים לזחול.

בדרך חזרה, 5 שעות אחר כך, אני מחליט לנסוע דרך כביש החוף הישן. נוסטלגיה. אני מנסה להבחין בשלטי ההכוונה, כדי להזכר כמה קילומטרים נותרו עוד עד צומת מורשה, אבל לא מצליח - עמודי המצלמות הישנות צפופים מדי, לא ניתן להבחין דרכם בשלטים או בנוף, בקושי אור השמש מגיע לכביש...

ואז כשאני כבר כמעט חוזר לתל-אביב, פתאום המנוע נכבה, וקול עז נשמע "אלפא תעצור ! אין טעם לברוח, הפעלנו לך את האימובילייזר מרחוק !" קיבינימט, ידעתי שצריך לקנות אנטי-אימובילייזר בדיוטי פרי של ניוארק... למה לא עשיתי את זה...

אני מכוון בקושי את הרכב לעצירה בצד. מסוק זעיר נוחת לי על הגג. מתוכו יוצא שוטר מכאני מדגם חדיש, ותוחב בידי צילום מטושטש. "רואים אותך מחייך" אומר השוטר "עקפת לפני שעה צב?"

אני מהנהן, ונזכר שבאמת היה איזה צב על הכביש. אז מה?

"אתה חייכת כשעקפת אותו. עברה חמורה" אומר השוטר.

"אבל הוא סתם הלך בצד הדרך" אני מתגונן, "לא חייכתי בגלל העקיפה, חייכתי בגלל שברדיו סיפרו בדיחה!"

"הקשבת לרדיו בזמן נהיגה!!??" מתחלחל השוטר המכאני, "אתה לא יודע שעפ"י מחקרי משרד התחבורה ל- 2% מהנהגים אין די קואורדינציה בשביל זה, ועל כן כל מכשירי הרדיו נאסרו לשימוש!!!!!????"

השוטר המכאני נאנח בצער ושולף אקדח. אני מחייך, מצפה ל highway של מעלה...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

סחטיין.

אבל יש לך טעות קטנה.

לפי הנעשה בחוץ, לפחות ל-50% מהנהגים אין יכולת

לנהוג ולהקשיב לרדיו בו זמנית. או שמא הטעות היא שוב

בסטטיסטיקה שהשוטר מסר?

פורסם

סיפור יפה !

אבל איך אני ישן היום בלילה ?!!? כל הדיבורים האלה על המצב עושים לי סיוטים !! :evil:

אני רק מקווה שזה ישאר בגדר "חלום" :roll:

דוד

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .

פורסם

חרא קדוש :shock2:

אלפה, למה לגרום לנו סיוטים?

אלפה,על פי החיזיון שלך ,ישארו נשים עם חזה גדול לפחות? :yum:

Rikshanoam-R

פורסם

הסרט בכיכובו של וויליאם הארט (קצת ארוך אבל נפלא) מתחיל במסע באיטליה של רכב מחוץ למערכת הבקרה באוטוסטאדה.

מוסיקה נפלאה של ניק קייב אלביס קסטלו REM ורבים אחרים

מומלץ.

Mazda MX-5 NC RWD

Subaru Forester 2.5 Sport AWD

BMW R1200GS Adv

פורסם
חרא קדוש :shock2:

אלפה, למה לגרום לנו סיוטים?

אלפה,על פי החיזיון שלך ,ישארו נשים עם חזה גדול לפחות? :yum:

התשובה לשאלה הראשונה: כי אני מניאק :D וחוץ מזה, עדיף לקוות לטוב אבל לצפות לרע... :shock:

התשובה לשאלה השניה: כן, ישארו, :) אבל מצד שני לפי מחקרים עוד מעט לא ישארו בלונדיניות טבעיות... :cry:

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...