Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

יש לי גם אוטו חדש וגם מצלמה חדשה, אז הנה כמה תמונות שצילמתי. למעשה עדיין לא שיניתי כלום באוטו (חוץ מלהוריד את הצבע מהלוחית של מספר השלדה), אז התמונות האלה מהוות בסיס לכל מה שיבוא בעתיד:

מקדימה:

mini-Front3.JPG

mini-Front.JPG

מאחור:

mini-Rear.JPG

מהצד:

mini-Roof%20down.JPG

מנוע:

mini-Engine1.JPG

בפנים:

לוח שעונים תוצרת בית:

mini-Home%20made%20dash.JPG

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

תתחדש. קנית אותה מנתניה?

אם אני לא טועה ראיתי אותה מסתובבת

ברחובות העיר לפני כשנה...

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

מזל טוב.

זכור !

אחת מעשרת הדיברות (החמישית אם אני לא טועה) היא:

"כַּבֵּד אֶת אָבִיךָ וְאֶת אִמֶּךָ - לְמַעַן יַאֲרִכוּן יָמֶיךָ עַל הָאֲדָמָה, אֲשֶׁר ה' אֱלֹהֶיךָ נֹתֵן לָךְ"

לְמַעַן יַאֲרִכוּן יָמֶיךָ תקפיד לחגור חגורת בטיחות ברכב בכל נסיעה.

בכל רכב פתוח הסיכוי "לעוף" ממנו בזמן הנסיעה גדול וברכב הזה עוד יותר! מכיוון, שלטריומף הרלד הפתוח יש בעיה כרונית של פתיחת הדלתות בזמן ניסעה.

אז נסיעה טובה!

מנסיון אישי הטריומף כיף של רכב!

שלמה דן גדרון

פורסם

תתחדש ואני בטוח שגם תהנה .

במידה ואתה מעוניין לראות רכב כזה במצב מקורי אתה מוזמן לביקור בחיפה , כוס קפה /תה עלי.

בהצלחה

נתי

Herald 1200 sloon model 1965

Herald 13/60 conv. model 1969

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם

תודה לכולם על איחולי ההצלחה

גידי: כן, קניתי את האוטו ממישהו בנתניה. היה לו טסט עד לפני פחות מחודש, אבל כנראה לא נסע כל-כך הרבה בזמן האחרון.

יבגני: כן, צריך להשקיע בו גם כסף וגם זמן. יש לי כבר המון חלקים בדרך. מחר אני אגלה כמה מכס אני צריך לשלם על המשלוח הראשון (ד"א לא ביקשו שום אישור ממשרד התחבורה). היצע החלקים לאוטו הזה די מדהים, במיוחד אחרי הקרמן גיאה, שהיה צורך בעבודת בילוש כדי לאתר חלקים. חוץ מזה התחלתי לקבל הצעות מחיר מפחחים.

נתי: אני אשמח מאוד לבוא לחיפה כדי לראות את האוטו שלך.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

• תוכן חדש...