Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברה, אני מתעניין בקניית רכב אספנות.

רכב ספורט, חשבתי על פונטיאק טראנס אם.

מה אני צריך לדעת בהקשר לרכב אספנות?

אני כבר יודע את החוק בקשר ללא להשתמש בה לעבודה.

ואת החוק של השעות 7-9.

יש עוד משהו?

שמתי לב שהרבה מאוד מהמכוניות המוצעות למכירה הן במחירים זולים יחסית, למה שבן אדם רגיל לא יקנה אוטו ספורט אספנות במקום למשל רכב ספורט חדש?

אולי טיפים שאתם יכולים לתת לי?

תודה!

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כלל ראשון לטירונים כמוני וכמוך הוא שמחיר קנייה נמוך יחסית ממש לא מרמז שהכיס יכול להיות דליל.

מנסיון שלי גם רכב ספורט משנות ה-90 (מחיר קנייה גם די זול) יכול להוציא את המיץ בקלות.

על אחת כמה וכמה רכב משנות ה-70

porsche 914,2.0,1970

פורסם

תראה ידידי.

ברכב אספנות מחיר הקנייה זה הדבר הכי קטן ולא חשוב.

את האלפא שלי קניתי באלפיות בודדות וקיבלתי עוד רכב לחלקים איתה.עד היום הוצאתי ב3 שנים אולי פי 4 ממחיר הקניה, הפסקתי כבר לספור מזמן, ועוד יש הרבה מה לעשות וזה כשלא היו לי כמעט תקלות משמעותיות - מנוע מקורי, כל החשמל מקורי וכד'.

ועוד אני בכלל לא סופר את שעות ההשקעה שלי, כי זה התחביב שלי, ואת שעות הריצה אחר חלקים נדירים בין מזבלות ובין פגרים מחלידים בפרדסים שכוחי אל....

הקיצר - במכונית, ובפרט ספורטיבית בת יותר משלושים כל תקלה משמעותית (ויקרו כאלה בוודאות) תעלה יותר ממחיר הקנייה. רק סט צמיגים ראוי לשמו לטראנס אם יעלה צמד אלפיות לפחות.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

למה שבן אדם רגיל לא יקנה אוטו ספורט אספנות במקום למשל רכב ספורט חדש?

אם אתה מחפש רכב למטרות נהיגה ספורטיבית, רכב אספנות בד"כ יהיה נחות (בהתנהגותו ובביצועיו) יותר מרכב עכשיוי בן זמננו, זמינות החלפים שלו בעייתית (מחסור בחלף שברכב מודרני נמצא להשגה בקלות בכל חנות, אצלך עלול להיות חסר, והרכב יהיה מושבת עד שתשיג חלף מתאים), עלות התחזוקה שלו גבוהה, בטיחותו נמוכה רכב בן זמננו, אבזורו יהיה בד"כ דל יותר (לא תמיד יהיה מזגן למשל) וכו'.

בקיצור - אם אתה מחפש רכב ספורט אספנות משיקולי עלות קניה זולה מאשר רכב חדש - נכונו לך הפתעות.

רכב אספנות, ובוודאי שרכב אספנות ספורט לא קונים מתוך כדאיות כלכלית, אלא מתוך אהבה אמיתית לתחום, או שריטה עמוקה מידי.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

שריטה עמוקה יש לי.

ולא למטרות ספורט.

למטרה שכל פעם שאני רואה את הרכב אני פשוט שמח, יש בי שמחה.

לצערי אני לא כל כך מבין במנועים.

V8 חמישה ליטר, מה זה אומר?

פורסם

למטרה שכל פעם שאני רואה את הרכב אני פשוט שמח, יש בי שמחה.

זה מספיק בשביל להתחיל.

V8 חמישה ליטר, מה זה אומר?

זה אומר שכל יום בדרך חזרה מהעבודה תצטרך למלא דלק, וליאור ברוך יהיה אצלך בטלפון בחיוג מהיר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

א. אין טראנס-אם עם מנוע חמישה ליטר.

ב. אל תהיה מוטרד משעות הנסיעה 7-9, שכן לא תמצא למכירה טראנס-אם בשנים הרלוונטיות לרישום כרכב אספנות. אולי, במקרה, תוכל למצוא משהו שנת 1978 או 1979, אבל הן רחוקות מאוד מלהיות זולות, גם לפני שיפוץ.

ג. יונדאי אקסנט במסלול סלאלום תוציא תוצאה טובה יותר מטראנס-אם מקורית, כך שחוץ מתאוצה ישר, עם תפילת דרך בכל הקשור לבלימה, חובה. אם אתה רוצה מכונית קלאסית שהיא גם מכונית ספורט, אמיתית תתכונן להפרד מכמה עשרות אלפי שקלים ליישור קו לטכנולוגיות בנות ימינו.

ד.V8 חמישה ליטר זה כמו דוגמנית-על, אבל עם A CUP והמבין יבין.

ה. חג שמח.

ו. הלכתי לשרוף קצת צמיגים ודלק, כתבתי יותר מדי ליום אחד.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

כפי שקודמיי ציינו, לא קונים רכב מתוך חסכון.

האם זה ''קפריזה'' או ''פגם מולד''?

בשני המקרים בדיקה מדוקדקת על מצבו של הרכב

יחסוך המון עוגמת נפש...

רכב במצב מקורי או שמור יחסוך ממך הוצאות מיותרות בעתיד.

שמע לי - קנה רכב שדומה לך באופי, רכב שיגרום לך לחייך כל בוקר.

בהצלחה

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

שלום,

לא יודע בדיוק אבל בגלל שזה רכב אמריקאי ובגלל שזה מנוע ישן הוא ישרוף דלק כמו טיל בליסטי.

בכללי אם יש לך אהבה לתחום ואם יש לך חשק וכוח לעמוד,לתקן,לחכות,לשלם,לחכות ולפעמים (בעצם בדר"כ) לשלם עוד אז יש לך מה שצריך כדי לקחת רכב אספנות (למרות שאני לא מומחה).

אני חושב אולי שכדי להתחיל ממשהוא יותר פשוט אבל אם אתה רוצה טראנס-אם בבקשה.

פורסם

ליאור, כבר מצאתי טראנס אם שרשומה כרכב אספנות

שנת 73 במצב מעולה שכרגע עברה שיפוץ (לא שיפור) ואני יכול להביא אותה ב70 אלף.

עריכה - נמחקה תמונה עם מספר רישוי גלוי.

• תוכן חדש...