Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיפושית vs מיני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, כיום אני בעלים גאה של קליאו rsi אך עוד מעט אני מתגייס ואני לא רוצה להחזיק רכב כזה בזמן השירות, למרות שאני לא צריך רכב בכלל בזמן השרות אני בכל זאת רוצה להחזיק רכב זול יחסית.

אז חשבתי לקנות חיפושית או מיני אני באמת לא יודע מה היתרונות של כל אחת, איזה עדיפה, איזה שנתון, דגם, אמינות וכו'.

הרכב אמור לעשות בחודשים הראשונים נסיעה לאילת וחזרה (הוד השרון) פעם בשבוע ואחרי זה הוא יעמוד רוב הזמן.

כל עצה ועזרה תתקבל בברכה.

תודה מראש לכל העונים.

פורסם

היא גם לא תתחמם בקיץ (דבר שהמיני יכולה ללקות בו) ויש לה יותר חלפים.

עצה שלי? קנה סוברו ליאונה ישנה, משנות השמונים.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

לאילת וחזרה בחיפושית זה דבר די מעייף. מנסיון.

לא יודע איך זה במיני - אבל בכל מקרה, רכב ישן הוא מעייף בנסיעות ארוכות, וכל בעיית אמינות תתקע אותך באמצע המדבר על חשבון שעות בית.

עצה שלי - אל תקנה רכב ישן כדי לעשות איתו את הנסיעה הזאת באופן קבוע. כל רכב זול וישן עלול להשאיר אותך בצד הכביש.

אם זה פעם בשבוע - נסיעה באוטובוס תהיה נוחה וזולה הרבה יותר.

פורסם

אף אחת מהן...

:evilbat: ...השדון

------------------

May the Force be with you...always

------------------

כשאני אמות, אני רוצה למות כמו סבתא שלי, בשלווה, תוך כדי שינה. לא בצרחות, כמו הנוסעים באוטו שלה...

פורסם
לאילת וחזרה בחיפושית זה דבר די מעייף. מנסיון.

לא יודע איך זה במיני - אבל בכל מקרה, רכב ישן הוא מעייף בנסיעות ארוכות, וכל בעיית אמינות תתקע אותך באמצע המדבר על חשבון שעות בית.

מצד שני לא אשכח את ההרגשה הנפלאה שהייתה לי כשנכנסתי לאילת עם אלפאסוד 1200 בת 17 ... לפחות הרגשתי כמו מנצח ראלי פריס-דאקר. אגב הנסיעה הייתה הלוך ושוב באותו יום והסתכמה ב-740 ק''מ והאלפא - אכלה את הדרך!

מתכנן לחזור על החוויה בקרוב עם אסקורט - העיקר שבלוחית יהיו 6 מספרים :wink:

מקס.

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

פורסם

הקטע הוא שהנסיעות לאילת זה תקופה של שלושה חודשים, אני מתגייס במרץ ועד אז אני עובר לגור ליד אילת, אז אני אחזור הביתה פעם בשבוע ואחרי הגיוס האוטו ישמש אותי רק בחזרות (פעם בשלושה שבועות).

• תוכן חדש...