Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכוונה שלא תוביל איתו ירקות לבסטה שלך בשוק,

לא תעמיס בו דליים עם צבע ושפכטל, אם אתה שיפוצניק,

לא תעשה בו הובלות בתשלום,

לא תסע איתו במסגרת העבודה שלך, אם אתה עובד מחוץ למשרד.

לפי איך שאני מבין את החוק, אין איסור עקרוני לנסוע למקום עבודה וחזרה, כל עוד זה בשעות המותרות.

הרבה אנשים יגידו, שרכב אספנות לא מיועד לנסיעות לעבודה, וזה נוגד את ההגדרה שלו.

אני מסכים עם זה, אבל איסור חוקי על נסיעות לעבודה לדעתי, אין.

פורסם

עיסוקים - הכוונה לפרנסה.

במילים פשוטות, הרכב לא ישמש אותך כאמצעי להרוויח כסף.

פורסם

ההגדרה ברורה ביותר, ובוקי פירש אותה יפה מאד. אם אתה נוסע ללימודים, בשעות חוקיות (כל שעות ביממה, מלבד בין 7:00עד 9:00 בבוקר)- אתה לא עושה שום עבירה על שום דבר, לפחות טכנית, מבחינת ה"חוק היבש". הרי זה מה שרצית לדעת, לא?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

תודה! ולנסוע לעבודה מותר לא? ככה הבנתי מדבריו של בוקי. הרכב לא משמש לעיסוקי אלא כדי להגיע למקום עיסוקי. סמנטיקה בעייתית :?

פורסם
תודה! ולנסוע לעבודה מותר לא? ככה הבנתי מדבריו של בוקי. הרכב לא משמש לעיסוקי אלא כדי להגיע למקום עיסוקי. סמנטיקה בעייתית :?

מבחינת הביטוח הלאומי, למשל, הדרך לעבודה היא באופן מסויים עבודה. הדקויות שאתה נכנס אליהן עונות בדיוק על ההגדרה "שאלות קיטבג".

אני מקווה שאתה יודע מה המשמעות...

יש לך עוד שאלות קיטבג?

אגב התשובה לשאלת קיטבג היא "עם קיטבג", ולפיכך, התשובות במקרה שלך, בדקדוק המירבי של החוק יהיו - בעצם אסור.

ויליס 53

ויליס 58

פורסם

עדיין לא ברור לי מה כוונת החוק

לפי החוק אספן רכבים שמתעסק ומתפרנס מרכבי אספנות ששייכים לו יהיה אסור להשתמש ברכבים שלו.

If at first you dont succeed

Dont try ski diving

פורסם

מה הכוונה מתפרנס מרכבי אספנות השייכים לו? אסור להתפרנס מרכבי אספנות, כלומר אסור לעשות הובלות בתשלום, אסור להסיע נוסעים בתשלום, אסור להשכיר ואסור לעבוד איתו. כמה אנשים שיש להם רכב אספנות אתה מכיר שעובדים איתו?

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

לפי החוק אספן רכבים שמתעסק ומתפרנס מרכבי אספנות ששייכים לו יהיה אסור להשתמש ברכבים שלו.

מותר לו אבל הוא לא יוכל להנות מהטבות שמגיעה לרכב אספנות

פורסם

השאלה שלך לא ברורה.

שאל שאלה ברורה, עם דוגמא, ותקבל תשובה ברורה.

אם התכוונת ל-"האם אפשר להיות סוחר רכבי אספנות" - אזי מבחינת לשון החוק התשובה היא -לא, אבל בית משפט יתיר זאת ככל הנראה, באם יידרש לשאלה.

ויליס 53

ויליס 58

פורסם
עיסוקים - הכוונה לפרנסה.

במילים פשוטות, הרכב לא ישמש אותך כאמצעי להרוויח כסף.

לצורך הדיון בלבד-

מה עם הוצ. רכב ברכיב המשכורת?

כמובן מה שנטחן כאן - > השאלת הרכב לצורך צילומים, חתונות וכו'?

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

על פי מה משרד הרישוי יכול להגדיר כרכב עבודה?

אם יש לי בו צבע או פסנתר בבגא'ז?

מה עם כל האלטאעזכין ומוכרי האבטיחים בחיפה וערים נוספות שמשתמשים בטרנספורטרים וב 504?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

זהו בדיוק, אבל בדיוק מה שאסור לפי התקנות! אבל מה לעשות- במדינה שלנו אנסים ושודדי זקנות יוצאים ללא עונש, ואתה מדבר על שימוש ברכב האספנות? את מי זה מעניין כאן?!:cry::?

אגב, טיעת- 504 עוד לא אספנות, אתה מדבר וודאי על ה-404, אבל תתפלא- רוב אלה, שאתה עדיין רואה בכביש- הם דווקא מסוף שנות ה-80! האוטו הזה היה מיוצר יותר מ-20 שנה ללא כל שינוי, ככל הידוע לי!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

פיג'ו 404 טנדר יוצרה (ונמכרה בארץ) עד שנת 1988, במקביל ל 504 טנדר.

היצור של 404 התחיל, אגב, בשנת 1960.

מוכרי אבטיחים כבר מזמן לא משתמשים ב 404 טנדר, מקסימום בתור דוכן מכירה נייח, כלומר רכב גרוטאה ללא יכולת תזוזה, ומבאים אבטיחים עם רכב אחר. הם השתדרגו לטנדר 504, או מיצובישי L200, סונומה, וכו'.

גם האלטזעכרים עברו כבר מזמן לטרנספורטר מהדגם החדש יותר, של השנים 80-91.

• תוכן חדש...