Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיפגש קפה טו-גו רמת אביב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מנסה להבין משהו ולא מצליח. אולי אני נהיה אהבל לעת זיקנה?

בחודשים האחרונים שמתי לב, וודאי רבים אחרים, שמשום מה לא מסקרים את המיפגשים של מועדון החמש ברמת-אביב.

אן שרשורים, אין תמונות, כלום, נאדה!

מראים את כל יתר המיפגשים בארץ ורק מהמיפגש שלדעתי הוא הותיק מכולם והגדול מכולם מתעלמים.

לתשומת לב כולם המיפגשים מתקיימים כרגיל ומגיעים ים של אנשים.

לדעתי משהו לוקה בחסר ואני פונה מעל במה זו לנבחרי מועדון החמש לטפל בנושא.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

מתי תביא את ה"שרמונטיה" שלך?

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

מקווה להגיע השבוע מוקדם לצלם ולהעלות תמונות להנאתם של כולם.

:mm_yeah:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יאללה, בואי! פספסת כבר את הרום שלי, בפעם ה"לפנישעבר"!:-D

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

בני בוקר טוב.

אנא הסבר:

"אני מנסה להבין משהו ולא מצליח. אולי אני נהיה אהבל לעת זיקנה?" למה אתה מתכוון ב"אולי"?-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
מתי תביא את ה"שרמונטיה" שלך?

המון זמן לא הגעתי למיפגשים, אבל ברגע שבני יביא את שרמונטיה אני אגיע בכל מצב לראות את הפלא.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

בעיקרון- בסביביות 16:00... יש כאלה, שמגיעים לפני, ויש (רובם, לפחות אלה שרוצים לשבת אחרי זה) מגיעים אחרי, בסביביות 17:00- 18:00... אפרופו- בשישי הזה הבטיחו גשם- מי מגיע למפגש בכ"ז?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
המון זמן לא הגעתי למיפגשים, אבל ברגע שבני יביא את שרמונטיה אני אגיע בכל מצב לראות את הפלא.

מה קורה עם התמונות?

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

• תוכן חדש...