Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום השגתי טמבון אחורי ב 180 דולר,הטמבון עם שבר לכל אורכו בגלל זה המחיר הזעום לעומת מחיר של אחד חדש 800 דולר

כמה יעלה לי להכניס את הטמבון לארץ במקרה ושלחו לי אותו בספינה או מטוס?

הטמבון יד שניה עם שבר המוכר רצה 180 דולר ושילמתי לו,מה יהיה המחיר הסופי? הוא אמר שאין בעיה לרשום שזה מתנה,

שמעתי שבמכס ניכנסים לאינטרנט רואים מחיר של טמבון זהה וזה יהיה המחיר,מה יתכן ואני אשלם 800 דולר על טמבון שבור? והוא עוד שבור!!!אבל ניתן לתקן בקלות עם הלחמת פלסטיק

תודה רבה

פורסם

הבעיה שהטמבון הוא יד שניה! ככה שלא נראה לי שתהיה קבלה...העסקה עדיין לא התבצעה ואני שואל זאת על מנת לדעת כמה אצטרך לשלם להם כשהטמבון יגיע

האם הם עדיין יקראו לזה טמבון כשזה יגיע ויראו שזה שבור?

אני יכול להגיד שזה סתם לצורך יצירת אלקטרודות מהפלסטיק הספציפי של הטמבון הזה(סתם רעיון) לצורך תיקון הטמבון שלי שבארץ והבחור מכר לי את זה ממש בזול יחסית למחירים שהציעו לי בארץ...

האם הבחור שאני קונה ממנו יכול להוציא קבלה איפה שהו?

נגיד ודודה שלי שולחת לי את הטמבון הזה בתור מתנה ורושמת שזה ללא כסף מה יעשו במכס?

פורסם

מפה: http://www.mof.gov.il/customs/doar1.htm#8

חייל בשירות-חובה (לא בשירות קבע או מילואים), רשאי לקבל אחת לשלושה חודשים פטור מתשלום המסים על חבילת שי הנשלחת על שמו, בסכום השווה ל - ‎30$ מסה"כ המסים החלים על החבילה.

כדי לקבל פטור זה, על החייל או אדם מטעמו, לפנות למשרדי המכס שבדואר חבילות ולהציג תעודת-קצין, או תעודת-חוגר - בשירות סדיר.

ועוד:

בהיעדר מחיר במחירון לגבי מחיר הטובין העומדים להערכה, חדשים או משומשים, יוערכו הטובין בהתאם מיטב הערכתו של פקיד

המכס. פקיד המכס יסתייע באתרי אינטרנט שונים בהתאם לרשימה שתישלח, תוך חישוב פחת-שימוש במקרה שהטובין משומשים.

ALPINA-a creator of superbly rounded performance road cars.comfort and performance like no other car.Great grip, poise and stability yet very compliant

פורסם

תרגע הכל בסדר

אם שלמת דרך הפייפאל הדפס את הקבלה העניין קביל כולל מספר עסקה

אם עשית העברה בנקאית הבא אתך את קבלת ההעברה קביל

אל תספר סיפורים ,שמעו כבר את כולם ,האמת במקרה שלך היא האופציה הטובה ביותר

המס הכולל עומד על 33%

תדאג לפקסס את המסמכים הדרושים למשרד התחבורה מבעוד מועד ,הליך פשוט וקל

ערוך חיפוש תחת צמד המילים :גזירה חדשה ,הדפס משם את טופס אישור משרד התחבורה

יגאל

פורסם

מה שאתה אומר בעצם זה שאני יכול לבצע 2 העברות ?

העברה ראשונה של 150 דולר לבחור!וההעברה השניה תהיה על סך 30 דולר,זטומרת הכל שווה ערך למחיר המקורי שהמוכר רוצה רק אני אחלק את המחיר לשתים ואציג את הקבלה של ה-30 דולר

הגיוני מה שאני מציע? אני יכול להדפיס את הקבלה של ה-30 דולר ולהציג אותה למכס?זטומרת אין סיבה שלא יאמינו למחיר הנמוך,הרי הטמבון שבור ועלות של טמבון שבור בפורוקיה הוא כמה עשרות שקלים...

אתה חושב שתהיה בעיה עם השיטה הזאת שלי?

זה הטמבון

thumb_r32_rear-4.jpgthumb_r32_rear-5.jpg

פורסם
מה שאתה אומר בעצם זה שאני יכול לבצע 2 העברות ?

העברה ראשונה של 150 דולר לבחור!וההעברה השניה תהיה על סך 30 דולר,זטומרת הכל שווה ערך למחיר המקורי שהמוכר רוצה רק אני אחלק את המחיר לשתים ואציג את הקבלה של ה-30 דולר

הגיוני מה שאני מציע? אני יכול להדפיס את הקבלה של ה-30 דולר ולהציג אותה למכס?זטומרת אין סיבה שלא יאמינו למחיר הנמוך,הרי הטמבון שבור ועלות של טמבון שבור בפורוקיה הוא כמה עשרות שקלים...

אתה חושב שתהיה בעיה עם השיטה הזאת שלי?

זה הטמבון

thumb_r32_rear-4.jpgthumb_r32_rear-5.jpg

רק שתדע שגם עובדי המכס קוראים פה בפורום אז תזהר בדבריך. של איזה אוטו זה?

פורסם

אם זה נכון אז שיזדהו ויענו על השאלות שלנו :idea::!:

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

שיקראו כאוות נפשם

,רק שיענו על השאלות :x

ואין צורך לציין את סוג הטמבון (קוראים פה מהמכס)

אוף אני כבר לא יודע מה לעשות אני מת להזמין את זה אבל מפחד להדפק!!!!!!!!

מה יהיה אף אחד לא יגיד לי כמה אני אצטרך לשלם מחיר סופי כולל מיסים מס מחשב וכל הבבלת הזה מסביב שסיפרו לי עליו?

אני כבר מבולבל ,בחור נחמד אחד אומר לי שאני יוסיף רק 33 אחוז ואחד אומר לי 60 אחוז,משהו יכול לחדד את הדברים האלה?

מה באמת חסר אנשים פה שיבאו דברים ?

ניסיתי לדבר עם עמיל מכס אבל הוא מתעסק רק עם קונטיינרים ולא עם דברים קטנים כאלה

מחכה לעזרה...תודה רבה לכולם

• תוכן חדש...