Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נס הרים זה טוב ויפה...אבל לי יש סיפור על מקום קצת יותר רחוק , קצת יותר צהוב ועם עוד 3 שותפים...

הזמן : יום שישי 15.11 אמורים לצאת ב13:30 מראשון לציון...אמורים...

המשתתפים : רועי עם הGTI6 , מתן עם הוולקן , אביעד עם ההאצ'בק ואנוכי עם הRSI...

היעד : כבישי הדרום , התחלה בכביש ערד-מצדה והמשך לערד-סדום או כבישים אחרים באזור מה שלא יצא לפועל בגלל החשכה והעייפות...

הארוע : יצאנו בנסיעה מנהלתית לכיוון צומת להבים , שם פנינו שמאלה לכיוון ערד...הגעה לערד מבטים שמאלה ימינה , עיר הרפאים מכניסה אותנו לאווירה...פנייה שמאלה בתוך ערד לכיוון הכביש המדובר...ואז...אז מתחיל הסיפור...

לאלו מאיתנו שמדברים ומשחקים כל היום בCMR2...המשחק הפך למציאות...תחשבו טוב טוב על הסטייג'ים של איטליה במשחק ותבינו מה הולך שם...יצאנו לדרך...הילוך שני...אביעד מוביל , מתן אחריו , רועי בהמשך ואני בסוף...מבט חטוף במראה האמצעית מגלה כריזמה שהחליטה להדבק אלינו...הירידות בתחילת הכביש כבר מכינות אותנו לבאות , פניות מתהדקות בהילוך שני-שלישי סחיפות מדהימות של רועי לפני...מדהים לראות את הרכב הזה נוסע , קשה לעקוב אחרי הכביש כשלפני נוסע כזה רכב אז שומרים עוד קצת מרחק...הכריזמה התייאשה ביציאה מערד ואז התחילו הפניות האמיתיות , מימין צלע ההר משמאל מדרון , פניות טכניות עם שדה ראייה די מוגל מתבצעות תוך סחיפות עדינות והנאה מירבית , הRSI מפתיעה אותי כל פעם מחדש , פנייה בעלייה קטנה גורמת לזינוק סטייל ראלי ולחיוך אדיר...מקבץ פניות חדות וכמה פניות S נותנות את ההרגשה ששום דבר לא יכול לעצור אותך כרגע...אבל זה לא נכון...החבר'ה החליטו לעצור לסשיין תמונות קצר...

כולנו יורדים , מחייכים , מרוצים - פשוט אדיר... (זו הפעם הראשונה שלי פשוט...בטיול נהיגה רציני)

מתן מצלם קצת ואז ממשיכים הלאה , מתן מוביל אני אחריו (החלטה מדהימה) רועי ואביעד אחרינו...

כאן התוודעתי ליכולות של הZX כצופה מאחורה - כתבתי שהסטייה שלי היא אחוריים של נשים...אז אתמול נוספו גם האחוריים של הZX...איזה תחת...איזה ענטוזים , מדהים...אחת מפניות הS התחילה בעליה והסתיימה בירידה...מתן נכנס לפנייה , כשאני נכנסתי ראיתי אנן אבק ואת הZX מנענעת בטירוף , 3-4 כשכושי זנב התייצבות והמשך הלאה...נהדרת!!!

ממשיכים הלאה, בדרך פוגשים שני רוכבי אופניים שעולים בקושי את העלייה הרצחנית ועוד אחד ששוכב לו בכיף באחת מהפניות היותר הדוקות ולא מבין מאיפה מגיעות פתאום 3 צרפתיות ויפנית משוגעת...היה נחמד לראות את ההבעה שלו...

החלק המנה ביותר הגיע בסוף (כמו תמיד) - פניית S בירידה מטורפת שחייבת להלקח במהירות יחסית איטית...סחיפה ימינה ומיד שמאלה תוך משחק עדין עם הגז...במילה אחת - כיף!!!

נחנו קצת למטה , צילמנו קצת והתחלנו את הדרך חזרה למעלה , הפעם לקחנו מרווחים הרבה יותר גדולים ונתנו לרועי להוביל...הנסיעה הייתה קצת פחות מהנה בגלל כמה משפחתומטיות שנתקעו לנו בדרך אבל שוב , פניות מדהימות , סחיפות נהדרות , זריקות כיפיות ואדרנלין בשמיים!!!!!!

תודה למתן , רועי ואביעד ולRSI שכמו שאמרתי מפתיעה אותי כל יום מחדש ביכולות שלה (וגם קצת בתקלות כמו כל צרפתייה... :) )

:-)

פורסם

כביש מדהים אפילו שאני לא נהג ברמה שלכם

עשיתי אותו כמה פעמים כבר עם לנטיס 323 שנת 97 אוטומטית אומנם סחיבה חרא כי האוטו היה עם הרבה משקל וזה אוטומטי מעפן אבל הסיבובים אששששששש

לקחתי אחד מהם מהר מידי והתחת נזרק והגלגלים שרקו טיפה וקיבלתי הערה מהצד שאני נוסע מהר מידי חחחחחח אבל היה סוף הדרך כיף אני מעדיף עליה אבל גם הירידה סבבה

tAoS FoReVeR

פורסם

הכביש שהיה אמור להכלל בתכנית ןלא יצא לפועל עקב השעה הוא כביש מעלה עקרבים , ולא ערד-סדום.

הכביש המדובר הינו הטוב ביותר שאני מכיר מדורג מבחינתי לפני נס הרים ,899 ,מבוא חמה ו91 בית המכס-מחניים.

הכביש היווה מדד להחלפת הבולמים והצמיגים שהתבצעו אצל מתן, רועי ואנוכי(רק בולמים).

היה כיף!

פורסם

אייל פעם באה תצא לכביש הזה הוא שווה ביותר איי אם היה לי רכב מתאים (מקווה מחר מחרתיים)

היתי בא אם היתי מוזמן והיתי יודע לנהוג בהתאם

tAoS FoReVeR

פורסם

קטע משעשע...

עצרנו בצד, שיירה של ארבע מכוניות.

306GTI,

סיטרואן ZX וולקן,

הונדה סיוויק האצ'בק

ורנו קליאו RSI.

אחרי דקה או שתיים עבר אוטובוס עם ילדים, שהסתכלו על המכוניות בהתלהבות והצביעו: "יא! תראו!! סיוויק האצ'בק!".

:shock:

מסקנה: לילדי ערד יש טעם משובח ;-)

פורסם

הטיול היה קצר יחסית (ע"ע וולקן :wink: )

300-350 ק"מ .

תמונות בהמשך.

רועי , ילדי ערד , שלהם מנחת ליד הבית , כביש ערד סדום וכביש ערד -מצדה

ליד הבית , הם הדור שיודעים לזהות יצירה מוטורית מהי.

אז בבקשה...

תודה..

:)

פורסם
הם הדור שיודעים לזהות יצירה מוטורית מהי.

LOL :lol::lol::lol:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

ניצלתי את הטיול (בין השאר) לנסות לצלם על גבי סרט שיקופיות. את הסרט אני מקווה לסרוק בדרך הרגילה.

סרט שיקופיות אמור להפיק צבעים עשירים יותר. הבעיה היא שהוא עולה פי 4 :cry: , אבל זה כלום לעומת הצריכת דלק אצלי :twisted:

zx וולקן

פורסם
קטע משעשע...

306GTI,

סיטרואן ZX וולקן,

הונדה סיוויק האצ'בק

ורנו קליאו RSI.

אחרי דקה או שתיים עבר אוטובוס עם ילדים, שהסתכלו על המכוניות בהתלהבות והצביעו: "יא! תראו!! סיוויק האצ'בק!".

לילדי הדרום באמת יש טעם "משובח" ברכב ...

למה כבר אפשר לצפות מערסים דרומים קטנים ?

2001 Opel Astra 1.6

פורסם
קטע משעשע...

306GTI,

סיטרואן ZX וולקן,

הונדה סיוויק האצ'בק

ורנו קליאו RSI.

תבואו לעשות טיול בנתניה, תראו לאיזו הערצה תזכה ההאצ'בק...

מישהו חשב שהפולו שלי זה סיוויק הצ'בק משופרת אפילו... :lol:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אריאל כתיבה יפה!

מתן, מתלונן על צריכת דלק :?: אתה מוזמן להשוות איתי ולא לנסיעה בטיול, אתה בצריכה בטיול, מול הצריכה שלי ביום יום.... תאמין לי שתצא :lol:

חבל שלא יכולתי לבוא :roll:

פורסם
דווקא בוולקן הצריכת דלק מאוד ואפילו מאוד מאוד טובה ! ייתכן ויש לו בעיה ספציפית !!!

אבל על דאגה. גם אם יש לו בעיה ספציפית אני עדיין מתדלק יותר ממנו.

אגב, חיים בזמנו אמר שהוולקן שלו לא יורדת מ 1 ל 8. ולרוב היא סביב ה 1 ל 10.

• תוכן חדש...