Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אחיין קצת משוגע, שצריך לנסות כל דבר בעצמו על מנת להבין איך דברים פועלים. בין השאר גם עזרתי לו פעם לבנות את הערכה, ועתה היא מוצעת למכירה לאחר שכבר אין לו צורך בה. הערכה מושלמת וכוללת:

3 מיכלים, מערכת אספקת מתח חשמלי, חוטי קשירה לחלקים המיועדים לציפוי, תושבות ומוטות נחושת, מטילי ניקל עטופים בבד מיוחד, מדחס של אקווריום לצורך עירבול, גוף חימום אל-חלד, מיכל עם נוזל אלקטרוליט, מד חום טבילה עשוי אל-חלד ואולי עוד מס' דברים שפרחו מזכרוני. הערכה עומדת ללא שימוש כבר יותר מ- 5 שנים וכך היא גם ניראית, אולם ניקוי הוא ענין קל ולא ניראה לי שתהיה בעיה מסוימת להחזיר אותה במהירות ובקלות למצב עבודה.

נא לא לפנות אליי! הוא ביקש תגובות לדוא"ל שלו: [email protected] והמחיר שהוא דורש - 500 ש"ח.

שמו מיכה.

תודה.

הערה: המודעה באישור מנהל הפורום (קובי)

פורסם

מעניין מאד.

יש לי כמה שאלות בנושא, שלחתי לאחיינך מייל.

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

• תוכן חדש...