Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להזכירכם יש לי סובארו ליאונה.

לפני שנה בערך התקנתי ברכב מערכת שמורכת מהד יוניט של פיוניר ו-2 רמקולים בגודל

5 ורבע (5.25) אינץ' + 2 טוויטרים שמחוברים לקרוס אובר.

כשבררתי בכמה מקומות שמתקינים מערכות אז חלק אמרו לי שמתאים בדלתות רמקולים של 6 וחצי אינץ' וחלק אמרו לי שמתאים 5 ורבע אינץ'.

מכיוון ובאותו הזמן לא ידעתי מי יודע מה במערכות אז הלכתי למישהו שנתן לי הצעת מחיר טובה ושהאמנתי בו.

הקיצר הוא ניסה בהתחלה להתקין 6.5 אינץ' ולא הלך כי זה הפריע לחלון ונכנס לבסוף 5.25 אינץ'.

מאז שרכשתי את הידע שלי במערכות אז חשבתי לעצמי איזה עבודה לא מי יודע מה טובה הם עשו שם כלומר הם התקינו את הרמקולים על הדלת עצמה ועל זה שמו את הכיסוי של הדלת (כמובן שהם שמו את הרמקול בחור המיועד לו וגם בכיסוי של הדלת יש מן חלק כזה שמיועד לרמקול) ועכשיו כשאני חשוב על זה אז בעצם אולי צריך לשים את הרמקול בתוך המקום המיועד לו בכיסוי של הדלת ושם הוא בעצם אמור לשבת ואז בעצם כן נכנס 6.5 ולא 5.25 אינץ'.

והשאלה שלי היא, האם מישהו יודע מה הגודל של רמקול שאמור להיכנס בדלתות? האם הרמקול אמור לשבת על הדלת עצמה או בכיסוי של הדלת והמקום שבדלת עצמה, אליו נכנס המגנט וכך נכנס 6.5 אינץ'?

בכל מקרה, אשמח לכל עזרה בנידון.

מועדון סובארו שטח ופנאי - www.subaru4x4.com

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני לא יודע איך זה הולך אצלך אבל בכל רכב זה שונה. אצלי למשל צריך להוריד את הפאנל של כל הדלת בשביל לגשת לרמקולים שיש להם חור בדלת עצמה.

אז זה יכול להיות אצל חלק ככה ואצל חלק אחרת.

פורסם

ואצלי למשל יש כיסוי כזה לרמקולים שאפשר להוריד אותו בקלות ...

ששם יש מקום ל 5.25" ואין מצב להגדיל את החור כי צריך לחתוך את הפח של הדלת עצמה !!!

• תוכן חדש...