Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלקים מהולנד - הזמנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים וחברות

רצתם, הזעתם, ניסיתם, יגעתם, וחיפשתם אבל מה לעשות לא הצלחתם למצוא בארץ את החלקים הדרושים.

לאור הביקוש העצום של משתתפי הפורום בפניות אישיות אליי החלטתי לפתוח שרשור חדש שיכיל בתוכו את כל הבקשות בצורה מרוכזת לקניית חלקי חילוף בהולנד.

ברגע שיהיו מספיק חלקים למשלוח מרוכז אני אשלח את החלקים בצורה מרוכזת ע"מ לחסוך לכם בהוצאות משלוח וכדומה.

ע"מ להקל עליי במעט וע"מ לשלוח לכם את החלקים התואמים אני אבקש שתציינו את סוג הרכב, דגם, שנת יצור, צבע מבוקש, וכל פרט שיכול לעזור במציאת החלקים הנדרשים, רצוי לצרף תמונה או תרשים של החלק המבוקש.

להלן קישור לאתר הדואר ההולנדי בנוגע לתעריפי משלוח:

http://www.tntpost.nl/voorthuis/includes/controls/tariefwijzer/tariefwijzer_pakketten_internationaal_plus_buiten.aspx

אשמח לעזור בכל הנדרש.

בברכה

אבי מאיר

יש יותר מטוסים בים מאשר צוללות באויר....

פורסם

אבי בוקר טוב

נדבת את עצמך לכול עם ישראל

אתה לא יודע שעם ישראל עם שנורר

ועכשיו יתחילו השאלות

מי מה ולמה

בכול מקרה תודה על כול העזרה

מקווה שהכול יסתדר כמו שדיברנו

יום שישי אני לא אראה אותך

אבל שבוע הבא נפגש

עופר

פורסם

לירחמיאל חוץ מהולנדיות

יש שם רנו 4 רנו 4 ועוד רנו4 ורנו 15

ושברולט 39 בשיפוץ

אז תגידו תודה

יש עוד אנשים טובים באמצע הדרך

פורסם

אבי ידידי

יוזמה מבורכת.

אתה לא אמור להגיע ארצה?

תודיע לי מתי

רביב

שברולט קאמרו 76, שברולט מליבו שוול הארדטופ 68.

שברולט בלייזר שנת 91, מפלצת שטח.

וואגוניר שנת 76 בהליכי בניה.

אלפא 164.

פורסם

אז תנו לי לענות על כמה שאלות

אחי (ירון מאיר MAIER) הכניס אותי לנושא שיקום ושיחזור מכוניות...

אני לא עוסק בתחום ולא קשור לתחום (שני ידיים שמאליות בכל מה שקשור למוטוריקה ומכניקה)

אבל מכיון שהצעתי למספר מצומצם של אנשים כאן בפורום את עזרתי לחפש עבורם חלקים וראיתי שיש נכונות אין לי בעיה להרחיב את המעגל ולעזור במידת האפשר.

המטרה: קידום ענף שיחזור מכוניות ישנות בישראל (והלוואי ונגיע לרמה כפי שיש בהולנד)

אם יש באפשרותי לעזור אני לא רואה סיבה מדוע לא לעזור. אם זה בתרגום של אתר הולנדי או אם במציאת חלק מסויים או אפילו אם זה רק בעזרה למציאת מוכר.

רווח כספי אני לא מתכוון לעשות מזה....אם מישהו יידע במה אני מתעסק הוא יבין לבד שאין לי כל כוונה לעשות רווח על חשבון גב הגולשים כאן.

בכל עיסקה שתסוכם במשלוח תצורף קבלה מקורית של המוכר ו/או הצהרה כתובה על ידו באנגלית.

אני מבחינתי אשתדל לעשות את המקסימום אבל להזכירכם יש לי בנוסף לכך גם את עבודתי הרגילה....אז מראש נא להצטייד בסבלנות וסובלנות.

בברכה

אבי מאיר

פורסם

היי אבי

היוזמה מאוד מבורכת, אני מקווה שתצליח לעזור לכל האנשים שיפנו אליך,

רציתי לדעת אם ידוע לך על חלקים לפורד קפרי שנת 73, אני צריך סט קומפלט חדש או משומש במצב טוב של כל הפסי ניקל באוטו,

תודה

אפיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

כל הכבוד ידידי :mm_yeah:

ממש מחמם לי את הלב שאתה שמח לעזור , במיוחד כאשר שמציאת חלקים כל כך קשה עד כמעט בלתי אפשרית בהרבה מקרים בייחוד כאן בארץ הקודש.

תודה לך,

אסף.

פורסם
היי אבי

היוזמה מאוד מבורכת, אני מקווה שתצליח לעזור לכל האנשים שיפנו אליך,

רציתי לדעת אם ידוע לך על חלקים לפורד קפרי שנת 73, אני צריך סט קומפלט חדש או משומש במצב טוב של כל הפסי ניקל באוטו,

תודה

אפיר

אני אחזור ב17.12 להולנד ואני אתחיל לחפש לך.

• תוכן חדש...