Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגשישישרון 16.11.07

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשישי האחרון במפגשרון נראו כ30-40 רכבים ,אי אפשר כבר לשקר מפגשרון נהיה למפגש גדול ומאוד מרשים .

לפני שנה היו כעד 10-15 רכבים ותראו מה נהיה היום אחרי שנה ממש מדהים.

כיף ליראות את הקהל שמגיע וניזכר ברכבים שהיו להם ומעלים זכרונות ממש מחמם את הלב שלנו ושלהם שעדיין רכבים נוסטלגים נוסעים .

הנה כמה תמונות מהמפגש וכמובן שזה הנבחרות מתוך עשרות תמונות שצילמתי

מספרי הרכב הגלוים באישור בעליהם

שבוע טוב

מפגשרון כבר 16:00?

resized_DSCF0269.jpg

resized_DSCF0270.jpg

resized_DSCF0276.jpg

resized_DSCF0277.jpg

resized_DSCF0280.jpg

resized_DSCF0289.jpg

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם

טוב חברים הינה עוד כמה תמונות כלליות של מפגשרון ואלה רק הנבחרות שבאמת צר לי לצמצם תמונות .

שבוע טוב

resized_DSCF0317.jpg

resized_DSCF0322.jpg

resized_DSCF0324.jpg

resized_DSCF0328.jpg

resized_DSCF0329.jpg

resized_DSCF0336.jpg

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם

מפגש שישי שרון אכן הפך ממשהו קטן ומקומי, למפגש גדול ומגוון, המהווה אבן שואבת גם לאספנים וגם לקהל צופים ששומע כנראה מפה-לאוזן ומגיע. יש משתתפים קבועים, ויש כאלו הבאים מידי פעם להציץ, או מדלגים בין מפגשים. למרות הגידול, הוא מצליח לשמור על אופיו הנעים והתרבותי.

מאחר וכבר לא מדובר בקוריוז, מן הראוי לנתח את הסיבות לכך, וגם ללמוד מהן. מראש אומר שאין לי תשובות סגורות - אני מניח שלכל אחד תהיה נקודת מבט אחרת.

נתחיל באירגון. גם אם אינך מכיר איש במפגש, ובאת בפעם הראשונה, ברור מיד שיש כאן יד מכוונת. זהו איננו מפגש אקראי של חברים אלא אירוע מסודר: כרזות, דגלים, חניה נפרדת לרכבי אספנות, שילוט על כל רכב, לוח מודעות, ועוד ועוד. המראה הכללי מעורר כבוד ועניין.

נמשיך בחברות. המפגש בשרון הוא מאורע חברתי. אדם המגיע לראשונה מיד נתקל ביחס סימפטי ו"מחבק", ולאחר כמה מפגשים ירגיש שהוא חלק מהמשפחה. יש כבר כמה אנשים שהגיעו במקרה ויצאו עם כרטיס חבר וחולצה. לא לכולם הדביקות הזאת מתאימה, אבל את רוב האנשים זה קונה.

נמשיך בצד הנשי. רוב אספני המכוניות הם גברים, ורוב הנשים רואות בעיסוק הזה בזבוז משווע של כסף, ותחביב הגוזל את הבעל והאב ממשפחתו. נכון, לא כל הנשים חושבות כך. רק 99% . במפגש השרון קרה דבר הפוך: הנשים הפכו לחלק מהעניין. יש נשים שממש מתענינות במכוניות, ולחלקן יש מכוניות משלהן, ויש כאלו שבאות להפגש עם נשות אספנים אחרות. מין קבוצת תמיכה אם תרצו. הדבר הזה מצויין, ופותר הרבה בעיות. האשה הופכת להיות שותפה לתחביב ואפילו מעודדת ותומכת. באחד המפגשים אני כבר רציתי ללכת, ורותי התעקשה להשאר עוד....

ונסיים בדבר האחרון שהוא בעצם צריך להיות הראשון: האנשים שמאחורי זה. כל מי שהיה במפגש, יודע שהיד המכוונת, המהנדס, האדריכל ואבא הרוחני והמעשי של המפגש הזה הוא אבי נוף, ובאותה נשימה צריך גם להזכיר את נורית אשתו שפועלת איתו ללא לאות. בלי מעורבותם השוטפת והנמרצת, כל זה לא היה קיים. אני לא אתחיל אפילו למנות את כל מה שאבי עשה ועושה למען המפגש, רק אציין שהוא מופת לאיך צריך לנהל דברים כאלה. הרוח הזאת מדביקה כמובן גם אחרים, ולא חסרים מתנדבים להכין שלטים, לעזור בשליחויות, או אפילו להגיע שלוש שעות מראש לחניון קק"ל כדי לשמור מקומות לחבר'ה בטיול.

ברור כבר לכולם שהמועדון זקוק לשינוי כיוון. בכל אירגון מגיעים לשלב כזה: זה חלק מאבולוציה טבעית. אני חושב שיש כאן דוגמא ממה וממי ללמוד.

נמרוד

פורסם

אכן פעילות מבורכת הנושאת תוצאות יפות .

כן , יש לחברה המון מה ללמוד על עשיה , חוסר מעצורי בירוקרטיה , ארגון למפאת

ואווירה נקיה .

התוצאות מדברות בעד עצמן !

אבי , כל הכבוד !!

המשיכו כך .

דרור .

מפגש שישי שרון אכן הפך ממשהו קטן ומקומי, למפגש גדול ומגוון, המהווה אבן שואבת גם לאספנים וגם לקהל צופים ששומע כנראה מפה-לאוזן ומגיע. יש משתתפים קבועים, ויש כאלו הבאים מידי פעם להציץ, או מדלגים בין מפגשים. למרות הגידול, הוא מצליח לשמור על אופיו הנעים והתרבותי.

מאחר וכבר לא מדובר בקוריוז, מן הראוי לנתח את הסיבות לכך, וגם ללמוד מהן. מראש אומר שאין לי תשובות סגורות - אני מניח שלכל אחד תהיה נקודת מבט אחרת.

נתחיל באירגון. גם אם אינך מכיר איש במפגש, ובאת בפעם הראשונה, ברור מיד שיש כאן יד מכוונת. זהו איננו מפגש אקראי של חברים אלא אירוע מסודר: כרזות, דגלים, חניה נפרדת לרכבי אספנות, שילוט על כל רכב, לוח מודעות, ועוד ועוד. המראה הכללי מעורר כבוד ועניין.

נמשיך בחברות. המפגש בשרון הוא מאורע חברתי. אדם המגיע לראשונה מיד נתקל ביחס סימפטי ו"מחבק", ולאחר כמה מפגשים ירגיש שהוא חלק מהמשפחה. יש כבר כמה אנשים שהגיעו במקרה ויצאו עם כרטיס חבר וחולצה. לא לכולם הדביקות הזאת מתאימה, אבל את רוב האנשים זה קונה.

נמשיך בצד הנשי. רוב אספני המכוניות הם גברים, ורוב הנשים רואות בעיסוק הזה בזבוז משווע של כסף, ותחביב הגוזל את הבעל והאב ממשפחתו. נכון, לא כל הנשים חושבות כך. רק 99% . במפגש השרון קרה דבר הפוך: הנשים הפכו לחלק מהעניין. יש נשים שממש מתענינות במכוניות, ולחלקן יש מכוניות משלהן, ויש כאלו שבאות להפגש עם נשות אספנים אחרות. מין קבוצת תמיכה אם תרצו. הדבר הזה מצויין, ופותר הרבה בעיות. האשה הופכת להיות שותפה לתחביב ואפילו מעודדת ותומכת. באחד המפגשים אני כבר רציתי ללכת, ורותי התעקשה להשאר עוד....

ונסיים בדבר האחרון שהוא בעצם צריך להיות הראשון: האנשים שמאחורי זה. כל מי שהיה במפגש, יודע שהיד המכוונת, המהנדס, האדריכל ואבא הרוחני והמעשי של המפגש הזה הוא אבי נוף, ובאותה נשימה צריך גם להזכיר את נורית אשתו שפועלת איתו ללא לאות. בלי מעורבותם השוטפת והנמרצת, כל זה לא היה קיים. אני לא אתחיל אפילו למנות את כל מה שאבי עשה ועושה למען המפגש, רק אציין שהוא מופת לאיך צריך לנהל דברים כאלה. הרוח הזאת מדביקה כמובן גם אחרים, ולא חסרים מתנדבים להכין שלטים, לעזור בשליחויות, או אפילו להגיע שלוש שעות מראש לחניון קק"ל כדי לשמור מקומות לחבר'ה בטיול.

ברור כבר לכולם שהמועדון זקוק לשינוי כיוון. בכל אירגון מגיעים לשלב כזה: זה חלק מאבולוציה טבעית. אני חושב שיש כאן דוגמא ממה וממי ללמוד.

נמרוד

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

נמרוד

אכן כך ראוי ללמוד ולאמץ, מפגש אזורי וסניף פעיל בצורה יוצאת דופן ומעוררת קינאה! ריבוי מפגשים כאלה יפיץ את בשורת רכבי האספנות ימנע פוליטקה מקלקלת ויוסיף עושר ואושר, גם לדעתי אבי ראוי לכל מחמאה על היכולת והאירגון!

ראוי לכל מועמד הרואה עצמו בצוות המוביל של מועדון החמש ללמוד להבין ולהפנים כיצד צריך להתנהל סניף מצליח!

בראייה שלי כמה וכמה סניפים פעילים כאלה, יעלו מחדש את הרלוונטיות של הנושא ובשורת רכב האספנות, לפתע מתרחשים דברים טובים, גם ללא אחיזה מבוקרת של יודעי הכל, וגם אלה שיודעים הכי טוב מכולם, יכולים לשבת וללמוד פרק חדש.

המציאות חזקה מכולם והשטח מכתיב מחדש את מהלך העניינים, השאלה עכשיו לאן ממשיך מועדון ה-5 מכאן, קדימה לדרך חדשה או אחורה בחזרה לשנות השמונים!

ישר כוח אבי-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אין ספק שמעבר ל''חיידק'' שנקרא אספנות,

כל החברים אן רובן/ן אוהבים אחד את השני, זאת מעבר לאהבה לדבר עצמו - לעיקר...

זה קושר ושוזר את הנושא המשותף למפגש שכולו חברות, עזרה לזולת

והרבה כבוד לאהבה אותה כולם מטפחים מידי שבוע. האהבה היא לא רק לרכבים אלא לחברים.

יישר כח לאבי לנורית, לכל העושים במלאכה

ולגרעין שייסד את סניף השרון של מועדון החמש.

דומה שזו גאווה גדולה לנו להשתייך למועדון החמש (סניף השרון) לגוף כל כך מגובש.

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

מסכים עם כולם ! אכן מפגש חברתי ותרבותי בו משתתפים ילדים ומבוגרים כאחד, דבר נדיר לכשעצמו.

עמוס.

• תוכן חדש...