Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים...לצערי ולשמחתי ההונדה למכירה.

כולם יודעים מה היא עברה אבל אני אפרט.

אז ככה:

*צבע כללי מקצועי ביותר שכל חלק באוטו פורק ונצבע .צבע מיוחד מאוד של הסובארו B4 החדשות שלא נמצא עדיין על שום הונדה סיויק בארץ.

*ג'אנטים LENSO BLITZ מקוריים! יחד עם רבעיית צמיגי קומו אקסטה חדשים חדשים , נקנו והורכבו לפני חודש וחצי.

*פנסי אנג'ל אייז

*קסנון 6000K

*קפיצי הנמכה OMP

*אזעקת ביפר גארד.

*קודן

חודש וחצי לאחר הצבע הכללי הרכב עבר טיפול דיטיילינג שלא נעשה בארץ כמעט. 12 שעות של עבודה שיפוף החלקה והברקה של הרכב.

הרכב חיצונית נמצא במצב ת-צ-ו-ג-ה. אין שריטה אחת על האוטו.

מבפנים הרכב מקורי לחלוטין, שום שעונים שום ידיות או ניקלים הכול מקורי. השטיחים המקוריים של הסיוק כמו שהיא יצאה מהסוכנות.הגג רופד מחדש.

הכסאות מקוריים ללא קרעים או כתמים וכמו כן כל שאר הסלון במצב ממש מפליא.

הרכב סטנדרטי עם תיבה אוטומטית בלי שום שיפורים או אגזוזים וכל מיני כאלה.

הרכב עבר 126 אלף קילומטר ונקנה מאישה מבוגרת, אשר הרכב הזה שימש אותה כרכב שני .

הרכב תמיד עומד עם כיסוי מתחת לצל ומקבל שטיפה ידנית פעם פעמיים בשבוע תלוי בצורך.

מהרכב אני מפרק את המערכת האזעקת ביפר והקסנון.

מי שמעוניין יהיה לקנות את הרכב ויחפוץ באחד או יותר מהנ"ל זה יהיה כרוך בתוספת מחיר.

כמו כן יש איטום של SECEND SKIN בדלתות שמן הסתם גם נשאר.

אני שיפצתי והבאתי את האוטו למצב שהוא נמצא בו היום על מנת להישאר איתו זמן רב, אבל צצה הצעה שאיני יכול לסרב לה ובצער אבל בשמחה אני מוכר אותה .

המחיר שאני דורש על הרכב הוא 32 אלף שקל.

לחץ זה הפקטור האחרון שמשחק פה ואני ממש אבל ממש לא רוצה לבזבז למתלבטים שיחות, דברים כגון:"28 ואני בא לקחת" תחסכו את זה ממני ומעצמכם.

אז זהו, מי שרוצה את ההונדה המטופלת והמלוקקת שאפשר למצוא היום מוזמן להתקשר.

0547483818-אלכס.

תמונות (הרכב נראה הרבה פחות טוב בתמונות מאשר הוא במציאות)

red_0800.jpg

red_1135.jpg

with_DNA_086.jpg

honda_new_114.jpg

honda_new_1104.jpg

Honda_0381.jpg

• תוכן חדש...