Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

באו לי צרות טובות - דודג' אספן 79

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברה לאחריותי דודג' אספן 79 מאדם מבוגר שהפסיק לנהוג בה

הגדרת התפקיד: לטפל ברכב (לאחר שלא נגעו בו שנה), ולשמור עליו במצבו הנוכחי (מצב טוב) למשך שנה עד למועד הרישום כאספנות.

עצות וטיפים לאחסנת הרכב (בינתיים רק ניתקתי את המצבר) יתקבלו בברכה.

חשוב לציין שהרכב נמצא בחניון תת קרקעי מקורה.

קצת תמונות:

DA (1).jpg

DA (2).jpg

DA (3).jpg

פורסם

למה לא לנסוע איתו?:roll: -בכל מיקרה, אם אחרי שנה שעמד-רק עכשיו ניתקת את המצבר- סביר להניח, שהמצבר כבר מת. בכל מיקרה- תנסה להטעין אותו "טעינה איטית" ממטען- אולי יעזור... אם אתה בכל זאת רוצה, שהאוטו יעמוד שנה- תשתדל לשים לו "בלוקים" כדי לצמצם נזק לצמיגים.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

המצבר בסדר, לקח רבע שעה של ספריי קרבורטורים לתוך הקרבורטור והרבה גז אבל בסוף היא הניעה. השאלה היא בעיקר לגבי ריקון שמנים ומערכת קירור וכן האם להניח בלוקים מאחורי הגלגלים ולשחרר בלם יד (פה בלם רגל...) ע"מ שלט יתפס?

לגבי למה לא לנסוע איתו - יקר לי עדיין להחזיק עוד ביטוח וטסט אבל בעוד שנה,נראה לי שהוא יהיה רכב סופי שבוע מהנה...

פורסם

הייתי משקיע בשמן טרי ונוזל קירור טרי , ובכלל ריענון של כל הנוזלים, כשהחשוב מביניהם הוא נוזל הקירור.

בראיה קדימה זאת השקעה טובה מאוד.

פורסם

ובנוסף , דלק , למלא עד סוף המיכל , למניעת חלודות במיכל.

אם חיצונית היא במצב טוב ללא חלודות אתה מסודר מבחינת כל השאר.

פורסם

תתחדש , קניתה אחלה אוטו..

מחזק את דברי KD2 בקשר לחלודה , ותבדוק היטב במקומות הבאים: מסגרת חלון קדמי ואחורי , הפח שבין הגלגל הקדמי לדלת הנהג ( מאחורי הכנף והדלת ) בשני הצדדים , ה"כיסים" שבשני הצדדים בתא המטען וקשתות הגלגלים האחוריים , מכסה מנוע ( בעיקר מקדימה ) , כל הפינות של מכסה תא המטען , וזהו בערך ( זה מה שעולה לי לראש עכשיו. )

עוד דבר שכדאי לבדוק הוא צינורית הדלק שהולכת אל הקרבורטור , יש לה נטיה להתפורר.

אגב קרבורטור , איזה קרבורטור יש לך שם? , והאם המנוע הוא slant six רגיל או super six?

ושוב תתחדש..

אלכס. ( פליימות וולרה 78 , אחות תאומה של האספן )

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

• 6 שנים מאוחר יותר...
פורסם

הגיע הזמן להחליף רדיאטור בעקבות ריקבון ברשת של הרדיאטור הנוכחי.

קניתי משומש בארץ, ולאחר ביקור אצל 3 רדיאטוריסטים שקבעו כולם שגם הרשת שלו פסולה ויש להחליפה בעלות של מעל 2000 (!!!) ש"ח, החלטתי להזמין רדיאטור חדש מחו"ל.

מצאתי רדיאטור של SPECTRA בRockauto במחיר של כ200 דולר לפני משלוח לארץ ומיסים למיניהם:

http://www.rockauto.com/catalog/moreinfo.php?pk=271923&cc=1069703

מכיוון שיש להם שני דגמים שונים שמוגדרים שניהם כdirect fit, אני מסיק שלפחות אחד מהם לא מתאים בול (וייתכן שגם שניהם).

הדגם שבחרתי נראה בתמונות דומה חיצונית וקרוב מאוד במידותיו לזה שמורכב כרגע ברכב.

השאלה היא, האם יש למישהו נסיון עם רדיאטורים מתוצרת זו מבחינת התאמה חלקה, עמידות לאורך זמן וכו.

פורסם

לא מרוקנים נוזלים להפך:

מלא מיכל דלק, מלא את שאר הנוזלים, מרח שיכבה עבה של ווקס על הרכב אחרי שטיפה.

נפח גלגלים בהרבה אוויר ומרח עליהם חומר הגנה יעודי (לא חומר הברקה חומר משמר גומי)

כנ"ל על אטמי הדלתות סאן אוף אגאן יעשה עבודה נהדרת, נתק מצבר או חבר אלי מטען איטי קבוע

כסה את הרכב בכיסוי עבה 4 העונות ובדוק פעם בכמה חודשים שהכל בסדר, שנה זה לא הרבה זמן.

בהצלחה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
לא מרוקנים נוזלים להפך:

מלא מיכל דלק, מלא את שאר הנוזלים, מרח שיכבה עבה של ווקס על הרכב אחרי שטיפה.

נפח גלגלים בהרבה אוויר ומרח עליהם חומר הגנה יעודי (לא חומר הברקה חומר משמר גומי)

כנ"ל על אטמי הדלתות סאן אוף אגאן יעשה עבודה נהדרת, נתק מצבר או חבר אלי מטען איטי קבוע

כסה את הרכב בכיסוי עבה 4 העונות ובדוק פעם בכמה חודשים שהכל בסדר, שנה זה לא הרבה זמן.

בהצלחה-רן

תודה על העצות, השנה הנ"ל חלפה מזמן והרכב חזר לכביש. לפני כשנה וחצי הוא הועמד שוב בגלל פרוייקטים מוטוריים אחרים בהם התרכזתי. לאחרונה החלטתי שנמאס לי שהדודג' עומד משועמם והחלטתי להעלות אותו חזרה, הנקודה הראשונה שמצריכה התייחסות היא כאמור הרדיאטור.

פורסם

לפני שתפנה לייבוא מציע לך לבדוק כאן

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...