Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תצפית מסוג קצת שונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המרגיז בכל הסיפור שעד לאחרונה היה מרוכז כל נושא האספנות במקום אחד, והיום בכדי לשמור על קשר, צריך לקפץ בין המון אתרי אספנות. חבל!-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

רן אני מסכים איתך בנושא הזה , הבעיה היא לא האתרים השונים אלא שגם נפתחים מעדוני רכב שונים שמיצגים את אספני הרכב בארץ דבר הפוגע בגיבוש הרעיון ופיצול המטרה והחברים בתחום .

מינימן

חתימתי עברה על כללי הפורום ולכן נערכה.

פורסם
המרגיז בכל הסיפור שעד לאחרונה היה מרוכז כל נושא האספנות במקום אחד, והיום בכדי לשמור על קשר, צריך לקפץ בין המון אתרי אספנות. חבל!-רן

רן צודק בגדול!

עדי גולדנברג 13399

פורסם

הקישור הנ"ל מצביע לקטגוריה באתר קלאסיקאר... אתר שקיים כבר לא מעט שנים... סתם מתוך סקרנות ורצון כן להבין, איפה אותו "מקום אחד" שריכז עד היום את כל נושא האספנות? (אני מבדל מאוד את ההבדל בין פורום לאתר תוכן....)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

לילה טוב

אני מכיר את האתר זמן רב,עוד לפני שהכרתי את cf,

לדעתי אתר מצויין שמייצג בכבד רב את כל נושא אספנות הרכב .

שבוע טוב

שמעון

פורסם

דבר ראשון יש להבדיל בין אתרי מועדונים לאתרים שונים העוסקים באותו תחום - רכב ואספנות ללא קשר למועדון מסוים, יבורך ריבוי האתרים העוסקים ברכב קלאסי, מה שמראה שהקהילה הולכת וגדלה - דבר מבורך בפני עצמו.

וכאן אני גם רוצה להביע תמיכה והערכה לליאור ברוך ותרומתו לתחום הרכב הקלאסי בארץ. שני המכוניות שלי מופיעות בmy classicar כמעט מאז שהתחיל.

פורסם

בעניין חלוקת המועדונים (כמישהו מבחוץ לחלוטין), צריך לקבל את העובדה שעם ריבוי האנשים גדל גם מספר הדעות ולכן טיבעי שיהיו חיכוכים ויוזמות להקמת מועדונים נוספים (כמובן שקצת תחרות לא הזיקה מעולם).

אני מניח שעם הזמן יוקמו עוד מספר מועדונים ובסופו של דבר תהיה עמותה חיצונית שתייצג את העקרונות המשותפים להם בנושאי חקיקה, מה גם שיינתן ייצוג ליותר דעות מה שימשוך יותר אנשים ויגדיל את כוחם של מועדוני הרכב

כמו כן לא ידעיתי על פועלם של ליאור ברוך וקובי באתר וואלה.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
  • תוכן חדש...