Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דרוש מידע על אסקורט סטיישן MK1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות חיפושים אחרי רכב נוסף לשיפוץ נפלה לי הזדמנות לקנות אסקורט סטיישן MK1, (יש עדיפות לקפרי אבל אין משהוא ברמה שאני מחפש),

כיוון שאין לי ידע לגבי הרכב הזה הייתי רוצה לדעת כמה דברים,

איזה מנוע יש לו, 1000 או 1300 ?

מידת הנדירות והביקוש לעומת הדגם המיסחרי (כמו של גנאדי) ?

וכל מידע אחר שמעניין.

תודה

279.jpg

a830_1.jpg

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

לדעתי- הם היו עם מנוע 1300. אני אישית אוהב את הצורה שלי הרבה יותר, רק ששלי ראית את מצבו- לא בשביל שיפוץ קל כרגע...:? נדירות- לפחות בארץ לא ראיתי הרבה מהם. ביקוש- בארץ, אני מאמין, זה כמו כל רכב סטיישן- פחות מגירסת "שתי דלתות"...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

ידידי היקר , יישר כוח בשיפוץ האסקורט סטיישן MK1

בשנת 1971 רכש סבי ז"ל ישר מהסוכנות בחיפה פורד אסקורט סטיישן דגם XL (פנסים מלבניים)אוטומטית , צבע כסף , ריפוד אדום מספר 753513 ,נפח מנוע 1300 ,תוצרת אנגליה (ולא גרמניה). את הרכב קיבלנו שבועים אחרי שהגיע לארץ היות ועמד בתערוכה של פורד בחיפה.

הרכב נשאר במשפחה עד שנת 1990 , בשנה זאת אופסן במטרה לשפצו בבוא העת אך לצערי רועי צאן בקרבת ישובי , פרצו , בזזו , שברו , הרסו ואם זאת לא מספיק אז גם שרפו הרכב (מה שנשאר מהרכב). שאריות הגרוטאה פונו ובזה הסתים לצערי הרומן שלנו.

MUSTANG 1964 1/2 (1965)- V8 - 260, THUNDERBIRD TOWN LANDAU 1966 - V8 - 428 , MGB - 1979- 1800CC

חלומות נועדו להתגשם - כיף להגשים חלום .

MustanG

פורסם
בעקבות חיפושים אחרי רכב נוסף לשיפוץ נפלה לי הזדמנות לקנות אסקורט סטיישן MK1, (יש עדיפות לקפרי אבל אין משהוא ברמה שאני מחפש),

כיוון שאין לי ידע לגבי הרכב הזה הייתי רוצה לדעת כמה דברים,

איזה מנוע יש לו, 1000 או 1300 ?

מידת הנדירות והביקוש לעומת הדגם המיסחרי (כמו של גנאדי) ?

וכל מידע אחר שמעניין.

תודה

אופיר היי

יש תמונות? אתה יודע של מה.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

אופיר במהלך השבוע יהיה מספר טלפון,סבלנות.:wink:

נ.ב ישנה אסקורט כזאת למכירה באזור המפרץ.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
אופיר במהלך השבוע יהיה מספר טלפון,סבלנות.:wink:

נ.ב ישנה אסקורט כזאת למכירה באזור המפרץ.

מיצטער אבל אין לי סבלנות אני זקוק נואשות לרכב נוסף כדי להעסיק את עצמי :-(

תוכל לתת לי טל' של ההיא מהמיפרץ ? אולי זו אותה אחת.

פורסם

אופיר, אתה מוזמן לעבור לגור בחניון שלי, יש לי כרגע 4 רכבים שנמצאים בשלבי שיפוץ שונים, לצערי מחוסר זמן כרוני אני שוקל למכור פרויקט אחד ועוד יותר לצערי זה שויתרתי בשנתיים האחרונות על מספר פרויקטים מעניינים בגלל מחסור במקום וזמן (כסף תמיד אפשר לארגן).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אופיר, אתה מוזמן לעבור לגור בחניון שלי, יש לי כרגע 4 רכבים שנמצאים בשלבי שיפוץ שונים, לצערי מחוסר זמן כרוני אני שוקל למכור פרויקט אחד ועוד יותר לצערי זה שויתרתי בשנתיים האחרונות על מספר פרויקטים מעניינים בגלל מחסור במקום וזמן (כסף תמיד אפשר לארגן).

האמת אלעד, חשבתי אפילו ברצינות לקנות את המנטה שלך אבל לא בא לי להתחיל עם רכב שאני לא מכיר בכלל,

אם אני אקנה פורד קפרי או אסקורט אני אשפץ אותם בקלות ועם הרבה ניסיון שצברתי בלהשיג חלקים.

פורסם

אני יודע למה אתה החלטת לוותר על האוטו שלי, כי כשתשפץ אותו תראה שהוא הרבה יותר טוב מהקפרי ואז תתמכר גם אתה לדבר האמיתי 8)

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תפסיק להרוס לי פה אנשים, הלו!!!:twisted::lol:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אני יודע למה אתה החלטת לוותר על האוטו שלי, כי כשתשפץ אותו תראה שהוא הרבה יותר טוב מהקפרי ואז תתמכר גם אתה לדבר האמיתי 8)

הראתי לאישתי את התמנות של הרכב שלך והיא לא ממש התלהבה :splat:,

אני גם חושש מניגוד אינטרסים של שני רכבים מיתחרים.

• תוכן חדש...