Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש חיפושיות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היכן מתקיים מפגש חיפושיות?

יש היום?

נראה לי שהוא במקום הקבוע שלו, בר"ג מאחורי האיצטדיון.(קניון האילון).

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

כל יום שישי משעה 16:00 בחנייה של איצטדיון רמת גן מול הבאולינג ( בשדרה של העצים ) או בחניית המשאיות.

אחת לשבועיים בימי שישי בחיפה

פעם ב........ ( לפי פירסום) בבאר שבע.

מידי פעם בירושלים

ומפגש ארצי ברחבת איקאה בנתניה בחול המועד סוכות.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם

המפגש השנתי כבר לא מתקיים בסוכות, היו שנתיים הפסקה, והאחרון היה במרץ.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

בימי שישי יש ארבע מפגשים שונים.

מפגש המרכז, נפגשים מארבע והילך בחניון שבפינת הרחובות שיטרית ורוקח בתל אביב.

מפגש רופין, נפגשים מאחורי תחנת הדלק ברופין (אם מישהו משם יוכל לכתוב הסבר יותר מדויק אני אשמח ושעות).

מפגש חיפה, נפגשים פעם בשבועיים, גם כאן כדאי שמישהו משם יכתוב הסבר הגעה.

מפגש הדרום, פעם בשבועיים במתחם ביג בצומת קסטינה משעה שלוש.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...