Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני לפני הוספת ספיסרים לגלגלים , היות והגוזונים שלי לא מספיק ארוכים נשאלת השאלה איפה אפשר להשיג גוז'ונים ארוכים יותר מן המקובל בלפחות 20 מ"מ , אינני יודע מה אורכן העכשוי של הגוז'ונים וגם לא את בסיס קוטרן.

הרכב : טויוטה MR2 דור ראשון, אני מאמין שאלו גוזנים כמו של כל טויוטה מודרנית אחרת.

אשמח לתגובתכם ושהיה לכולנו סוף שבוע רגוע,

אסף.

פורסם

ראיתי פעם אצל מאירמן בפ"ת.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
הכי טוב והכי זול ללכת לחרט שיחרוט לך חדשים

זאת כמובן ברירת מחדל, אין לשכוח שהחומר שממנו עשוים הגוז'ונים צריכים להיות דיי חזקים , כאלו לאפשר לסגור הלוך ושוב עם פטיש אויר.

תודה לעונים,

אסף.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
זאת כמובן ברירת מחדל, אין לשכוח שהחומר שממנו עשוים הגוז'ונים צריכים להיות דיי חזקים , כאלו לאפשר לסגור הלוך ושוב עם פטיש אויר.

תודה לעונים,

אסף.

זה לא מספיק ,לאחר החריטה יש לשלוח את הברגים לטיפול טרמי אחרת הם לא מחזיקים מעמד.ישנם סדנאות חריטה שגם שולחים לטיפול.

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם
שלום,

הרכב : טויוטה MR2 דור ראשון, אני מאמין שאלו גוזנים כמו של כל טויוטה מודרנית אחרת.

יש MR2 דור ראשון בארץ???

אתה מתכוון לשנים 85-89?

אחח, איזו מכונית נהדרת, יצא לי לנהוג עליה מספר הקפות מסלול באוסטרליה.

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

• תוכן חדש...