Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תחביבים נוספים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בטוח שכל אחד שנמצא פה בפורום אוהב רכבי אספנות. אבל בטוח שהוא אוהב עוד דברים

אני אתחיל ונראה איך השירשור הזה ממשיך

אני חובב שעונים ,משקפים, דגמי מכוניות ,סמלים של מכוניות

עכשיו התחלתי לאסוף נירות ישנים . אני מציג לפניכם שטר חוב של בנק שלא היה מוכר לי אולי אתם תוכלו לספר דבר מה עליו .

השטר הוא על 5 לירות ארץ ישראליות. מי יכול להגיד לי את שווי השטר?

חלקים 032.jpg

חלקים 033.jpg

חלקים 034.jpg

חלקים 035.jpg

פורסם

בתמונה השלישית מופיע התאריך של שנת 1946 וכידוע מדינת ישראל (ארץ ישראל) נוסדה רק ב- 1948

לכן לפי דעת חבר מומחה לשטרות של מדינת ישראל זה מזוייף.

בפייסבוק- "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

היום רנו פואגו 1983 :-)

פורסם
בתמונה השלישית מופיע התאריך של שנת 1946 וכידוע מדינת ישראל (ארץ ישראל) נוסדה רק ב- 1948

לכן לפי דעת חבר מומחה לשטרות של מדינת ישראל זה מזוייף.

אתה קצת מבלבל - מדינת ישראל אמנם נוסדה ב-1948. אבל גם משה רבנו התכוון להגיע לארץ ישראל, כמה אלפי שנים לפני...

מכאן - להסיק שהשטר מזוייף זה מעט נמהר....

עודד

פורסם

אני מסתכל סביבי ומחפש מה יש לי הרבה, אז ככה:

אני אספן חתולים, אמיתיים, אפילו יש לי 2 נקבות ג'ינג'יות מתוך שבעת החתולים.

יש לי כמה מאפרות מיוחדות. והרבה מצתים ישנים, שגולת הכותרת היא מצית בצורת ספינה של חברת SAROME ועל צד אחד של הספינה כתוב BILU ועל הצד השני NILI, היא עובדת על דלק וכשלוחצים על הגג נפתחת ארובה ומשם יוצאת הלהבה.

haters will hate

• תוכן חדש...