Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המצב: האוטו רשום על אדם מבוגר (מאד), שטוען, שמכר אותו לפני כ-15-20 שנה! כמובן, שאין לו מושג כבר למי, והאם הוא חי בכלל! אבל הוא אומר, שאין לו זכות לעשות העברת הבעלות, מכוון שהאוטו לא שלו. מצידו- שאקח את האוטו, ואעשה מה שאני רוצה!

מה עושים, לעזאזל?!? -לו הייתה דרך לעשות העברה בלעדיו... מה שמרגיז- לא אכפת לו, הוא פשוט מפחד! אי אפשר לשכנע איש בן 85 בכלום...:-(:? מיותר לציין, שהרכב עצמו נטוש כבר כ-15 שנה לפחות, ואין דרך למצוא את ה"בעלים" שקנה אותו, ולא ידוע בכלל, אם הוא בין החיים עדיין!

מדובר ברכב שלא שווה הרבה, אבל אותי מעניין מאד, ואין אותם יותר מדי! (למי, שיודע- אנא לא לדבר בינתיים)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

על השם של האדם, שמכר- לא עשה העברת בעלות...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

יש מצב שהוא עשה זיכרון דברים? דבר איתו שיתן לך כמה ימים לפשפש בניירות שלו ואולי תמצא את האיש. בע"ה שתצליח.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

מה אם האפשרות לדבר עם אחד הילדים שלו, שישכנע אותו שהוא בעל הרכב, ושצריך אותו להעברת בעלות.

אולי אם זה יהיה מישהו מהמשפחה שלו, שהוא מכיר הוא ישתכנע.

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם

אגב, נניח ואני כן מצליח לעשות העברה, ומתיישהו איכשהו יופיע ה"בעלים" שקנה את האוטו ללא העברה- מה הוא יכול לעשות? (בהנחה, שיש לו זיכרון דברים מלפני 15-20 שנה, אבל האוטו לא רשום על שמו)?

פורסם
אגב, נניח ואני כן מצליח לעשות העברה, ומתיישהו איכשהו יופיע ה"בעלים" שקנה את האוטו ללא העברה- מה הוא יכול לעשות? (בהנחה, שיש לו זיכרון דברים מלפני 15-20 שנה, אבל האוטו לא רשום על שמו)?

לפי דעתי כלום... ואם כן אז רק למוכר. אתה כבר לא קשור, מאותו רגע שעשית עברת בעלות אתה נהיה בעל הרכב החוקי!.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

דווקא בגלל שאתה יודע על זה, הרכב יועבר אליו, במידה ותהיה תביעה.

זו בדיוק גם הסיבה למה הזקן לא מוכן להעביר אליך בעלות - הרכב לא שלו.

זה שהוא מכר אותו ולא מעשתה העברת בעלות לא הופך אותו לבעליו של הרכב, אלא רק למי שרשום כבעליו.

ויליס 53

ויליס 58

פורסם

"היכן ישנם עוד אנשים כמו האיש ההוא..."

לדעתי :

כל הכבוד לאדם המבוגר.

זה מזכיר לי ב2 תוכניות של "מונית הכסף" שזוג מבוגרים לא רצו לקחת את הכסף כי זה לא שלהם!!!

יש לשוחח עם האדון ולהסביר לו כי אם עד עכשיו לא באו לקחת את הרכב אז גם לא יבואו.

לדעתי לא תוכל לשנות את קו מחשבתו.

ירון מאיר

פורסם

צריך לבדוק את הנושא יותר לעומק.

ייתכן שזכרון הדברים מלפני 15 שנה בטל עקב התיישנות, הרי הרכב נמכר כביכול ללא העברת בעלות ועומד נטוש למעלה מ7 שנים.

צריך לבדוק את העניין של חוק ההתיישנות במקרים הללו, ייתכן שזה מה שיציל את המצב.

under construction..

פורסם

חוץ מזה שהרכב התיישן, החוזה לא מתיישן בפרט שהמוכר קיבל את התשלום על הרכב.

חוזה הוא חוזה והוא מסמך קביל גם אחרי 20 שנה.

זה שהרכב לא נרשם ע"ש הקונה, לא מוריד מבחינה חוזית אפילו מ"מ אחד את העובדה שהקונה הוא הבעלים החדש של הרכב.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
לפי דעתי כלום... ואם כן אז רק למוכר. אתה כבר לא קשור, מאותו רגע שעשית עברת בעלות אתה נהיה בעל הרכב החוקי!.

לא עוזר... דבר האחרון, שאני רוצה- זה שהוא יידפק, במיוחד אם יסכים לעזור לי... מה עשינו בזה, אני לא יכול לבוא ולהגיד: "על ה"ז" שלי כולם, אני בסדר", ולדפוק בכך מישהו אחר...:? בדיוק בשביל זה אני שואל, בשביל לברר את כל ה"אספקטים" של העניין.

פורסם

עלה לי רעיון: האם אני יכול להחתים אותו על הנייר כלשהו (שגם אני אחתום, מן הסתם, ושיהיו העתקים אצלי ואצלו), שכביכול אומר, שהוא מעביר בעלות לפי בקשתי, והוא מבחינתו הודיע לי, ואני מודע לכך, שטכנית האוטו לא שלו, ובמידה ויופיע ה"קונה" מן העבר- לו יש את כל הזכויות? האם זה ישחרר אותו מהאחריות, במידה ו(חס וחלילה) אכן המצב יקרה? או שזה יעשה עוד יותר בלגן?:roll:

פורסם

לך בדרך הקלה,

נסה לאתר אותו או את ילדיו דרך משרד הרישוי.

אני מבין אותך שאתה לא רוצה שהעניין יתפוס תאוצה מיותרת במיוחד אם אתה אומר שהרכב נדיר.

אבל זו לדעתי הדרך היחידה.

פורסם
עלה לי רעיון: האם אני יכול להחתים אותו על הנייר כלשהו (שגם אני אחתום, מן הסתם, ושיהיו העתקים אצלי ואצלו), שכביכול אומר, שהוא מעביר בעלות לפי בקשתי, והוא מבחינתו הודיע לי, ואני מודע לכך, שטכנית האוטו לא שלו, ובמידה ויופיע ה"קונה" מן העבר- לו יש את כל הזכויות? האם זה ישחרר אותו מהאחריות, במידה ו(חס וחלילה) אכן המצב יקרה? או שזה יעשה עוד יותר בלגן?:roll:

גנאדי לפיתרון שלך אין בסיס - שהרי אתה יכול שעה לאחר העברת בעלות למכור את הרכב והרי מי שיקנה אותו ממך לא יהיה מחוייב לבעלים הקודם.

לדעתי רד מהעניין - יש לי מכר שרכש לפני הרבה שנים לנדרובר ישן, שילם את מלוא התמורה ועד היום לא ניגש לבצע העברת בעלות וגם לא לקח את הרכב אליו - למה? כובע, ככה הוא. יש כל מיני אנשים בעולם. אני דווקא מעריך את הבעלים על יושרו ואמינותו.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

• תוכן חדש...