Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, יש לי פורד קפרי שנת 75 MK2 אני מחפש מישהו שמייצר גומיות לפי הזמנה אישית או זגג שיש לו גומיות לרכב.

אני צריך:

- גומיה לשמשה קידמית

- גומיות לשני הדלתות

תודה רבה לעוזרים

דוד

15092007013.jpg

כרגע: Alfa Romeo Giulietta Sportiva

בעבר: פורד קפרי 2.0 1975

פורסם

נראה לי שיש לכל זגג גומיות לפי מטר.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

אני מנשר, ליד חיפה.. אם יש בחיפה אז יותר טוב אבל אין גם בעיה למרכז העיקר למצוא את הגומיות

כרגע: Alfa Romeo Giulietta Sportiva

בעבר: פורד קפרי 2.0 1975

פורסם
גש לאריה מנתניה הכי טוב

עד כמה שזכור לי הוא החליף פעם גומיות למישהו שיש לו

רכב כמו שלך

לי :lol:.

אמנם הוא לא הרכיב אבל ממנו קניתי את הגומיות.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

ניתן לרכוש סט גומיות אוניברסליות לפי מטר שמתאימות לכל סוג של רכב כדיי להרכיב באופן עצמאי?

איך מדביקים אותם מסביב לדלתות ובאיזה דבק משתמשים?

מה המחיר לגומיות אוניברסליות ל2 דלתות בלבד? כמה מטר אני צריך בערך?

פורסם
ניתן לרכוש סט גומיות אוניברסליות לפי מטר שמתאימות לכל סוג של רכב כדיי להרכיב באופן עצמאי?

איך מדביקים אותם מסביב לדלתות ובאיזה דבק משתמשים?

מה המחיר לגומיות אוניברסליות ל2 דלתות בלבד? כמה מטר אני צריך בערך?

לא מדוייק יש רכבים עם גומיות יחודיות וחייב מקורי או תחליפי אבל בטח לא אוניברסלי.

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

• תוכן חדש...