Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט דינו - פרארי לעניים....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"פיאט דינו - פרארי לעניים" – כך כונתה הפיאט דינו בשנת 1966 אשר נבנתה על ידי פיאט בכדי לעזור לפרארי להתחרות במרוצי הפורמולה 2....

נסיבות היוולדה של הפיאט דינו היו צרות בחברת פרארי. ניתן לקרוא להן "צרות של עשירים" שכן בעייתה של חברת פרארי היו שינויים בתקנות הפורמולה 2 וההתניה לייצור לפחות 500 יחידות של מכונית כביש בעלות אותו מנוע ב-12 חודשים, בכדי שאותו הדגם יוכל להתחרות במרוץ הפורמולה. לחברת פרארי בשלהי שנות השישים לא הייתה יכולת לייצר ומכור כמות זו של מכוניות ולכן פנתה לחברת פיאט בבקשה לבנות ולפתח בעבורה את המנועים והמכוניות. לאחר משא ומתן מפרך, הסכימה פיאט להוציא את פרארי מה"צרה".

המשך הכתבה :

http://classiccar.msn.co.il/articles/article.asp?A_ID=87

article_87_a_pic3.jpg

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

מעולם לא שמעתי על הדגם...

אבל שמעתי שבתגובה לפיאט דינו, פרארי תכננה לייצר את ה"פרארי דונה". :lol::lol:

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

יצרה בגרסת קופה סגורה וקבריולט.המנוע שונה בשלב כלשהוא ומצא את דרכו לפיאט 130 קופה. יורשת מדהימה לפיאט 2300 קופה ג'יאה של אמצע שנות השישים שאקזמפלר ממנה לא זכיתי לראות בישראל מעולם. דינו מוצאות למכירה ב -E-BAY פעם בשבועיים בערך,רובן במצב מדהים ויותר מכך, 7000 דולר וצפונה בהתאם למצב.המחיר באירופה כפול. ישנם אתרי מועדוני פיאט דינו לא מעטים.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...