Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואז יהיה אפשר סתם כך לנסוע איתו בכביש ללא רישיון מיוחד?

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

ממה שאני זוכר לזחלם היה מנוע בנזין (אני חושב שקראו להם זלדות)

ולזחלד היה מנוע דיזל והיה אפשר לזהות אותו לפי הגריל הקימי

הי לי הכבוד לנהוג על שתיים בתרגיל ובימ"ח מה זה עגלות

זחלד בנזין.jpg

זחלם.jpg

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

לפני כשבוע, במיסגרת חיפושי אחר צמיגים לרכב שאני משפץ, ניתקלתי בזחלמים של צה"ל שנימכרו לברזל. הלב נחמץ למראה חתיכת היסטוריה שמותכת. אי שם בסוף שנות השבעים לדעתי עברו הזחלמים שיוצרו במילחמת עולם השניה השבחה, והושתלו בהם מנועי דיזל. במלחמת לבנון הראשונה עוד היו בשימוש.

אריה

פורסם

על מנת לעשות סדר- לזחלמים, חלקם מתוצרת וויט וחלקם מתוצרת אינטרנש היה מנוע בנזין 6 צילנדרים ראש שטוח.

אלה שעברו השבחה ניקראו זחל"ד- זחל דיזל

אריה

פורסם

זחל"מ = זחל למחצה. תרגום של halftrack .

זחל"ד = זחל"מ דיזל.

זלדה= נגמ"ש =נושא גייסות משורין = APC = Armoured Personnel Carrier

לאורך שירותי הצבאי יצא לי לנסוע בזחל"דים פה ושם, והם לא היו כלכך רעים בשטח. החסרון העיקרי מבחינת הנהג היה הגיר הרגיל וההגה עם הרבה כח.

נמרוד

פורסם

שלום.

קצת סדר בהיסטוריה!

הדור הראשון של הזחלמים היה אם מנוע ראש שטוח. סוג המנוע היה מתוצרת וויט

הדור השני אם מנוע מיתקדם ביותר אפילו לימינו אנו גל-זיזים עילי מתוצרת אינטרנש.

הדור השלישי שופצר בארץ הורכב לו מנוע GM של נגמ"ש חברה מנוע פצצה אם סופר צרצ'ר דיזל {מגדש} כמו כן הוחלף ההגה והורכב הגה כוח. כלים אלה היו מצוינים לזמנם ולמען ההשכלה כולם הם אלטזאכן ממלחמת העולם השניה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

ביחידה שלי היה אחד, ששימש משהו בין "משקולת עגינה" לבין "מגן נייד"- הוא היה מטופל ובמצב נסיעה מלא. מאד אהבתי את הרעש המנוע שלו (דיזל), לצערי לא יצא לי לנהוג עליו. חבל, אם כולם יימכרו לברזלים. לגבי ה"אספנות"- לא המשקל כאן הבעיה, אלא שהוא בכלל לא מוגדר כ"אוטו", אלא כ"רכב קרב משוריין" או משהו כזה- וככזה- אין לו שום יכולת חוקית לנסוע בכביש, אגב, אני די בטוח, שגם בארה"ב, בדיוק כשם שהטנק לא. אבל שם בטוח מחזיקים בהם מלא אספנים, שיש להם שטח ויכולת לכך. לא רואה סיבה, למה שבארץ לא יעשו כך- בסה"כ, לא חסרים מושבניקים-אספנים, אני מאמין! קשה לי להאמין, שלא ניתן לרכוש אחד בארץ, ולא במחיר "בשמיים", כמובן, שוב- ללא רישיון לכביש. אגב, למי, שמעוניין ב"פליט" צה"ל אחר- ראיתי שניים או שלושה ריאוסים "קטנים" במצב מצויין למכירה... כמובן, ללא רישוי גם כן.:?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...