Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרויקט האפא'צ מתחיל לקבל תאוצה וחלקי הפח נמצאים בטיפול טוב ומסור של אלכס וגרגורי,המלצת המשפצים?

איזה צבע יסוד ראשוני שכולל בתוכו חומר נגד חלודה לצביעה ראשונית על הפח

תמונה 001 (Medium) (2).jpg

תמונה 002 (Medium) (2).jpg

תמונה 004 (Medium).jpg

תמונה 007 (Medium).jpg

תמונה 013 (Medium).jpg

תמונה 011 (Medium).jpg

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

פורסם

אפי היי,

אני משתמש ביסוד צורב מגיע כ 2 חומרים צבע והמדלל שלו ביחס 1/1 ,מיועד למתכת לאחר שמנקים אותה מכל דבר צבע/חלודה.

את ההמלצה הזאת קיבלתי מיגאל.

אם תרצה יותר פרטים או מהיכן לרכוש דבר איתי.

אבי.

בברכה אבי.

אסקורט MK1 בתהליך שיפוץ כאן

כל מידע על חלק למכירה\נטוש לאסקורט יתקבל בברכה.

פורסם

התמונות מחזקות את המשפט ששמעתי לאחרונה בנוגע לפחחות רכב "אתה לא חייב להיות רתך טוב , אתה פשוט צריך לדעת להשחיז".

נראה יותר מידי בלאגן שם , אני עושה עבודה יותר טובה עם אלק' על פח כזה , וזאת לא מחמאה.

פורסם

היסוד היחידי המומלץ ע"י יצרני הרכב והחבר'ה העובדים בסביבה מליחית (קרי ים המלח, אסדות קידוח בים הצפוני וכו') הוא כפי שציינו מעליי - יסוד צורב. בלועזית: Etch Primer. ליישם רק על ברזל נקי וחשוף. לאחר מכן ניתן להמשיך ביסודות סטנדרטיים כגון מבוססי אבץ או אלה מהתחום האוטומוטיבי. האמרייט - בשום פנים ואופן.

פורסם

שבוע טוב

קודם כל מזל טוב ובהצלחה

שנית לשיפוץ עם תוצאה איכותית לטווח ארוך אתה צריך לנקות את המתכת מכל צבע לא קצת אלא כל צבע לדעתי לא רצוי ניקוי חול , נושא בפני עצמו עם הסבר ארוך, לנקות את הצבע ע"יחומר מסיר צבע שמורחים אותו ואז הצבע מבעבע ומנגבים את הקליפות )עדיף( או ע"י ליטוש עדין.

לא מתקנים עדיין ולא עושים כלום אלא מרססים חומר שנקרא

2K PRIMER ROTBRAUN\RED BROUN "STANDOX"

החומר הוא מגלוון קר בריסוס קשה להשיג בארץ אך הוא מיקצועי ומומלץ ועובדים איתו אף בתעופה

אחריו ממשיכים לעבוד רגיל ובכל חשיפת מתכת לשוב ולרסס.

אפשר אבץ וכל השאר אבל מסורבל ומתאים לשיפוצים בתנאים מסויימים בלבד

בהצלחה

פורסם

לחבר שלום

לגבי ההמלצה על יסוד RED BROWN של חברת סטנדוקס תכלית יסוד זה היא להגן על המתכת לאחר הלחמת נקודות ללא איבוד תכונות ההגנה

לדוגמא הלחמות כנפיים לדופן שני הפחים הצמודים זה לזה

יצור החומר הנל הופסק על יד סטנדוקס ,ובמקומו הופיע באותו השם יסוד חד רכיבי ללא שימוש במקשה

השימוש בחומר זה יצר מספר בעיות של פיגמנטציה ,וראקציה בין החומרים אשר הופיעה כמה חודשים לאחר מכן ,במיוחד פוליאסטר בהתזה

על פי המלצת קודמי אכן שימוש ביסוד צורב או SELF ETCH PRIMER הוא החומר המתאים ליישום על מתכת חשופה ונקייה

יגאל

פורסם

יגאל תודה על המידע

מי הספק שלהם בארץ?

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

פורסם
התמונות מחזקות את המשפט ששמעתי לאחרונה בנוגע לפחחות רכב "אתה לא חייב להיות רתך טוב , אתה פשוט צריך לדעת להשחיז".

נראה יותר מידי בלאגן שם , אני עושה עבודה יותר טובה עם אלק' על פח כזה , וזאת לא מחמאה.

שלום מומחה יקר..

לידיעתך ה"בלאגן" שאתה רואה זה חורים בפח שהשלמנו אותם במקומות שפשוט לא היה בהם פח , גם מכסה מיכל הדלק שלא קיים בכנפיים האלא במקור הותאם לשם.

אני לא יודע איפה ראיתה שהשחזנו משהו כי עוד לא השחזנו כלום וזה עוד רחוק מלהיות גמור.

בקשר לשטות עם האלקטרודה.. , אני אפילו לא יגיב.

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

לחבר

יבואנית מוצרי סטנדוקס "אברהם שריזלי",אינם מביאים את היסוד הצורב מתוצרת זאת עד כמה שידוע לי

פנה לחברת "אוטוטרייד" שברחוב יד חרוצים יבואנית SIKKENS בקש את שלומי או אריה ,ובקש יסוד צורב

חברה בעלת שם עולמי ואיכות גימור מהטובות בשוק ,כולל תכונות הצמדות טובה גם בתנאים "קשים"

עוד סוכן של חברת DEBEER "טופקולור" אלי בחור חביב בעל סבלנות אשר ידריך אותך בנושא 035617533

יגאל

פורסם

התגובה שלך לא משנה את העובדה שהעבודה שם לא נראת טוב.

ובכלל לא הבנת מה כתבתי , לא נורא.

יש טכניקות להשלמת חורים בפח , ואם היית מבקש יפה הייתי גם מסביר לך.

אבל אתה מומחה בעצמך אז אין לי למה בכלל להתערב.

ריתכתי באלק' פחים דקים יותר 0.8 , בהצלחה , וזה כנראה דק יותר ממה שיש שם.

פורסם

אני אתרום את "שתי הפרוטות" שלי בנושא ריתוך...

בדרך כלל שמחברים חתכת פח שהיא טיפה גדולה עושים את זה ע"י ריתוך בחפיפה וע"י נקודות. אני אסביר:

את החתיכה שמחברים עושים עם שוליים של ס"מ או ס"מ וחצי, מצמידים את החלק אל החור לאחר שהתאמנו את הצורה שלו לפני השטח של החלק המקורי, ומציירים את הדוגמא של החור, אחרי זה מסמררים שולים שיהיו נמוכים מגובה הפח (כמו כתפיים) וקודחים חורים של 6 מ"מ. את החלק מצמידים מהצד האחורי ומרתכים בתוך החורים. מה שנוצר זה חלק שיש בינו לבין הפח חפיפה מושלמת מבחינת הגובה. את הרווח שנוצר בין שני החלקים ממלאים בעופרת או בהלחמת נחושת (עדיף עופרת, יותר קל לעיבוד).

בקשר ליסוד, אכן, יסוד צורב דו בסיסי. ניתן ליקנות (ורצוי) בשני גוונים, אחד ראשוני, והשני... מישני...

למה זה טוב? כי אז בשיוף אתה יודע מתי אתה משייף את השיכבה השניה או הראשונה, ומתי אתה מגיע לפח... ;)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

גילי - בקיצור - מחבר חפיפה, יש לבודדים מפחחי הארץ מכשיר היוצר שפה מתאימה לכזה חיבור ושמן -Bead Roller

מרתכים גם בקו החיבור וגם בין החורים( או ממלאים , נחושת די יקר אם צריך לעשות הרבה , ועופרת די רעילה , אבל היא הפתרון).

פורסם
גילי - בקיצור - מחבר חפיפה, יש לבודדים מפחחי הארץ מכשיר היוצר שפה מתאימה לכזה חיבור ושמן -Bead Roller

מרתכים גם בקו החיבור וגם בין החורים( או ממלאים , נחושת די יקר אם צריך לעשות הרבה , ועופרת די רעילה , אבל היא הפתרון).

אז אני בודד, יחיד סגולה? אני לא אוהב להרגיש בודד... :lol:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...