Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל חברי הפורום שלום רב,

צריך להשאיל ממישהו מנוף ליום אחד רק להושיב את המנוע במקום.

נא ליצור קשר בה"פ או בטלפון שמופיע בחתימה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לצערי אני לא יכול להשתמש בשרשראות תלויות מכיוון שהעבודה מבוצעת בחניה בחוץ ואין איפה לקשור את השרשרת. לכן כל ההצעות לגבי שרשראות של חצי טון, טון ו-2 טון לא עוזרות לי.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
לצערי אני לא יכול להשתמש בשרשראות תלויות מכיוון שהעבודה מבוצעת בחניה בחוץ ואין איפה לקשור את השרשרת. לכן כל ההצעות לגבי שרשראות של חצי טון, טון ו-2 טון לא עוזרות לי.

היי

גם אני חיפשתי לא מזמן מנוף קרן. לצערי לא קיבלתי תגובה מתאימה. אחד מהחברים מהדרום הציע לי, אך רחוק עבורי.

לבסוף, לאחר שהתיאשתי, בניתי לי מסגרת למנוף שרשרת. נדנדה ישנה בצורה של "ח" - והרכבתי לכל עמוד בסיס עם גלגלים. הרכב בתוך המסגרת ובאמצעות מנוף שרשרת הוצאתי מנוע. קצת אילתור, יוזמה, ו "בזבוז" זמן על המסביב, מביאים לתוצאה טובה.

פורסם
לכל חברי הפורום שלום רב,

צריך להשאיל ממישהו מנוף ליום אחד רק להושיב את המנוע במקום.

נא ליצור קשר בה"פ או בטלפון שמופיע בחתימה.

פנה אלי 0506441016 יש לי אפשרות לעזור לך

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

אפשר להתארגן לקנות מנוף קרן שיעמוד לרשות החברים

זה לא ככ יקר - זה בסביבות ה1200 שחים

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

סליחה , חיפשתי במקום הלא נכון.

זה מה שנקרא שם "פלשינצוק" , בחיים לא שמעתי את השם הזה.

230 לפני מע"מ כולל שרשראות , מוכן לעבודה?

אני כבר אקנה 1 טון...

פורסם

Flaschenzug ("פלאשנצוג") - בגרמנית - גלגלת הרמה. ראה הגדרה מוויקיפדיה בגרמנית:

http://de.wikipedia.org/wiki/Flaschenzug

בענף מכונאות הרכב השתרשו הרבה מילים טכניות בגרמנית, זכר לתקופת העליה מגרמניה בשנות השלושים של המאה הקודמת שתרמה כ"א טכני לענף המוסכים.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

תודה על ההסבר קובי, זכיתי ( בעצם לא בטוח שזאת ממש זכות ) לשמוע הרבה גרמנית במוסכים הקיבוציים בעיקר.

פורסם
איפה קונים בימינו מנוף שרשרת ידני ?

אם למישהו יש יד שניה אני מעוניין!

אם אתה מעוניין להשאיל, בבקשה.

פורסם

מה שנהוג בהרבה מקומות בעולם, שחלק מדמי החבר למועדון הולך לקניית ציוד בסיסי שיהיה לרשות חברי המועדון.

אני אישית מוכן לשלם עוד קצת לשנה, כדי שתהיה ברשותי אופצייה להשתמש בכלים שונים מדי פעם.

If at first you dont succeed

Dont try ski diving

• תוכן חדש...