Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו מכיר פחח הגון ומקצועי שיעשה צבע+פחחות כללית במחיר סביר?

רצוי באזור פתח תקוה ורק מי שמכיר מניסיון ולא משמועות.

תודה

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

שני פחחים שאני יכול להמליץ עליהם.

אחד בפ"ת, חבר מועדון ה5 רועי רבינוביץ ואביו. המוסך שלהם הוא ברח' רבינזון בפ"ת.

השני פחח ערבי זקן בשם אבו זאהר מהכפר עזון שליד אלפי מנשה. אומן בחסד עליון וזול מאוד רק מה עובד לאט, יסודי והעבודה לוקחת לו זמן. עשה לי לפני שנה פחחות לבלייזר שלי לקח לו חודש אבל הרכב יצא מעל למצופה ממומלץ.

שברולט קאמרו 76, שברולט מליבו שוול הארדטופ 68.

שברולט בלייזר שנת 91, מפלצת שטח.

וואגוניר שנת 76 בהליכי בניה.

אלפא 164.

פורסם

בפ"ת קשה למצוא פחח טוב ושהמחיר יהיה נורמאלי, אבל בכפר קאסם יש פחח מעולה שנתן הצאת מחיר ממש יפה לעבודה על אוטו, עם רקבונות והרבה החלפות פחים. הרכב יכנס השבוע לפחחות. אם לא הייתי מכיר את העבודה שלו הייתי יכול לחשוב שהוא סתם נותן מחירים, אבל גם אני מכיר את העבודה שלו וגם ראיתי אצלו עוד רכבי אספנות.

פורסם

אם אתה יכול להתרחק על לר"ג יש לך מול קניון איילון ברחוב הברון הירש את מוסך יוסי צמח 03-5706587.

תגיד לו שנדב עם ה-106 GTI הכחולה הפנה אותך.

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

פורסם

תראה פחחות טובה ואיכותית אם צבע שיהיה ברמה ואחיד אני יכול להמליץ לך על 2 (אבל לא הכי זולים בארץ האמת)

1. בפ"ת ברחוב אלכסנדר ינאי במוסך רנו ניסן "מנור ישראל" במחלקת פחחות ישנם 2 אחים מבוגרים משפחת חוברה

עבודה ברמה ואיכות חסרת פשרות ממש יודעים הכול ויכולים גם להמליץ ולתת חוות דעת חברית ללא תשלום כלשהו

(אם תרצה אלו משפחה של חברי אני ישמח לעזור לך במידה שאפשר)

2. הרחוב לפני קניון איילון ברמת גם בדיוק כשבאים מפרדס כץ לי הטאבון

אז ברחוב מצד שמאל יש את מוסך "האחים זירח" בין הטובים בארץ אנשים שיודעים טוב טב תעבודה ולא מתקמצנים על כלום

(אם תרצה תפנה ללירן זרח תגיד לו שקיבלת המלצה מאדם הוא כבר יידבר איתי)

:roll:

פורסם

יש בפ"ת צבעי אומן (נקרא מוסך הצוות), ממש לא זול אבל עושה עבודות מדהימות (על רכבים חדשים, לא ראיתי עבודה שלו על רכב קומפלט). לצערי הוא לא מוכן לעשות עבודות פחחות ולכן אותה תצטרך לעשות במקום אחר.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
בפ"ת קשה למצוא פחח טוב ושהמחיר יהיה נורמאלי, אבל בכפר קאסם יש פחח מעולה שנתן הצאת מחיר ממש יפה לעבודה על אוטו, עם רקבונות והרבה החלפות פחים. הרכב יכנס השבוע לפחחות. אם לא הייתי מכיר את העבודה שלו הייתי יכול לחשוב שהוא סתם נותן מחירים, אבל גם אני מכיר את העבודה שלו וגם ראיתי אצלו עוד רכבי אספנות.

אפשר לקבל את הפרטים של הפחח...

שגיא

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

• תוכן חדש...