Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מעבר לבדיקה הראשונית שאני מבצע בצורה חובבנית ולא מקצועית בעליל, האם מישהו מכיר מקום/מוסך (מרכז) בו "מתעסקים" עם אמריקאיות ישנות, ואף מספקים שירות של בדיקה לפני קניה?

רפי.

סיטרואן CX 2400 משנת 1979, ממתינה להיותה בת 30...

פורסם

אם מדובר באמריקאית מתוצרת GM אני ממליץ על מוסך כפיר ביהוד

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

רפי שלום

אתה יכול לגשת למוסך פתח תקוה צמוד למשרד הרישוי בפת לאדם בשם אפריים הוא בעל המוסך יש לו ידע שלא יסולא מפז

ד.א באיזה אמריקאית מדובר

כתובת דואר אלקטרוני

[email protected]

בעל FORD MERCURY COMET 74

ו FORD MUSTANG 67

פורסם

יושבות לי "על הכוונת":

דודג' דארט,73, שנראית די טוב, עם בעיית קרבורטור.

שברולט מונטה קרלו, מצב סביר, לא יותר.

אגב,האם יש בפורום אדם שמחזיק את אחד הרכבים הנ"ל ו/או מתמצא, שאפשר להעזר בו בנוסף (עוד לפני המוסכים שצויינו)?

תודה,

רפי

סיטרואן CX 2400 משנת 1979, ממתינה להיותה בת 30...

פורסם

רפי שלום

ברשותי דארט 76 אני מטפל במוסך דודג' שנמצא ביפו ליד רח' אילת

לדעתי זה "המקום" לבדוק דודג'ים ואמריקאיות ישנות לבעל המוסך קוראים מוריס והטל' 5174212-03.

דרך אגב. יש שם כרגע דארט מודל 69 למכירה שנראת רע וזקוקה דחוף לפחחות וצבע אך לטענת מוריס במצב מכני טוב אז אם בא לך...

• תוכן חדש...