Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ג'אנטים 14' 6 צלעות לבנים מקוריים של סיטרואן מצופים קרום- לכן ניתנים לניקוי בקלות(לא ראיתי עוד כאלו) במצב טוב מאוד עם מעט שריטות(רואים רק מקרוב), מגיעים עם צמיגים Continental 185/60/14.

הסמל של סיטרואן במרכז הג'אנט יורד, אפשר לשים סמל אחר.

מחיר- 1600 ש"ח כולל הצמיגים.

אגזוז של דראגון 2.5 אינץ' עד כמה שהבנתי בערך חצי שנה על הרכב ( הבעלים הקודמים של הרכב התקין) במצב מעולה!

אני מציע הצעה כזאת, אני מעוניין באגזוז מקורי של וולקן או שתתנו הצעות לאגזוז אחר שקט, אם למישהו יש שיבוא יעשה את ההחלפה עליו (תשלום לאגזוזן על הפירוק וההרכבה) וללא שום תוספת על האגזוז שלי.

חלקים מדש בורד שירד מוולקן בצבע כסף הכולל- פלסטיק של השעון, לוח שעונים (פנימי וחיצוני), החלק (שכחתי איך קוראים לו) קונסוליה המרכזית שמתחת לפתח המזגן במרכז הדשבורד כולל המגן שעולה ויורד של הרדיו דיסק, בית מצת, ובית המאפרה.

שכחתי לצלם אותם , אם מישהו יהיה מעוניין אני יצלם.

מחיר- 450 על הכל.

שטיחים ניקל אדומים- החלפה על מקוריים של וולקן או שטיחים שמתאימים לוולקן ולא נוצצים.

מעוניין גם בהחלפה, תציעו.

057-8139607

יותם

DSC01129.jpg

DSC01139.jpg

DSC01135.jpg

DSC01133.jpg

זה נכון

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

התגלה על אחד הג'אנטים מכה קטנה שלא משפיעה על כלום, ואם יצבעו את זה גם לא יבחינו בה, אולם המחיר יורד ל-1200 ש"ח כולל הצמיגים.

לגבי דוד פתוח של דראגון, אפשרות גם למכירה- תציעו מחיר (חדש נמכר במחיר של 1100-1200 ש"ח).

יש עוד מסםר חלקים של הדשבורד שלא כתבתי זו הרשימה המלאה: (צבע כסף אני מזכיר!)

פלסטיק של השעון, לוח שעונים (פנימי וחיצוני) כולל הלחצנים בצדדים של אורות ערפל, איתות מצוקה, ומחמם שמשה אחורית, הקונסוליה המרכזית שמתחת לפתח המזגן כולל פתח המזגן במרכז הדשבורד כולל המגן שעולה ויורד של הרדיו דיסק, בית מצת, ובית המאפרה.

לפרטים:

057-8139607

יותם

זה נכון

פורסם

הג'אנטים נמכרו.

אף אחד לא רוצה להרעיש קצת עם אגזוז של דראגון ?!

כל השאר עדיין רלוונטי .

זה נכון

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

האגזוז נמכר לבחור רועש במיוחד.

נשאר:

חלקים מדש בורד שירד מוולקן בצבע כסף, הכולל- פלסטיק של השעון, לוח שעונים (פנימי וחיצוני) כולל הלחצנים בצדדים של אורות ערפל, איתות מצוקה, ומחמם שמשה אחורית, הקונסוליה המרכזית שמתחת לפתח המזגן כולל פתח המזגן במרכז הדשבורד כולל המגן שעולה ויורד של הרדיו דיסק, בית מצת, ובית המאפרה.

מחיר- 450 על הכל.

שטיחים ניקל אדומים- החלפה על מקוריים של וולקן או שטיחים שמתאימים לוולקן ולא נוצצים-שחורים.

מעוניין גם בהחלפה, תציעו.

057-8139607

יותם

זה נכון

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...