Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

בסוף השבוע אבלה במרחביה עם המשפחה, אשמח להמלצות בדבר אטרקציות מוטוריות עתיקות באזור, או כל דבר הקשור בתחום-תודה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

לא כל כך בתחום המוטוריקה העתיקה :-P

אבל ביום שישי מתארגן באילניה, מפגש ג'יפים ועל האש

של כמה מחבורת המופרעים האישית שלי.

אם בא לך אתה מוזמן להצטרף.

שברולט קאמרו 76, שברולט מליבו שוול הארדטופ 68.

שברולט בלייזר שנת 91, מפלצת שטח.

וואגוניר שנת 76 בהליכי בניה.

אלפא 164.

פורסם

רן מה אתה מחפש בילוי למי ילדים מבוגרים כי מוטוריקה אין משהו באזור אלא אם כן אתה רוצה לטייל

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

פורסם
הי

בסוף השבוע אבלה במרחביה עם המשפחה, אשמח להמלצות בדבר אטרקציות מוטוריות עתיקות באזור, או כל דבר הקשור בתחום-תודה-רן

רן, אתה מוזמן לבוא למפגש שישיצפון בדרך למרחביה אם מסתדר לך.

אני מבטיח לך שלא תצטער :lol:.

ביי עדי

עדי גולדנברג 13399

פורסם
רן, אתה מוזמן לבוא למפגש שישיצפון בדרך למרחביה אם מסתדר לך.

אני מבטיח לך שלא תצטער :lol:.

ביי עדי

קפה עלי!

עדי גולדנברג 13399

פורסם

הבעייה שמדובר במשפחה המורחבת הכוללת את הצד הפולני, שלא מבין בגורטאות! ולכן דרושה מחשבה מקורית ופעולות הסחה!

עובדים על זה-רן

פורסם

תציע לפולנים "הצעה שאי אפשר לסרב לה" והיא שיהיו במפגש בחיפה אנשים יקרים וביניהם רופאים, מהנדסים, עורכי דין ואוסף מדהים ויקר מאוד של מכוניות קלאסיות ומי שלא יבוא לא יחשב חשוב...

חוץ מזה יש סיכוי שתמצא שידוך טוב לילדים...

בחיפה יש טכניון שקשה להתקבל אליו... וזיהום אויר מהטובים בארץ...

כמובן שתוכל להציע להם קפה ובורקס.

בכל מקרה עד שהם יבינו מה קורה אתה תוכל להנות

שלמה דן גדרון

פורסם

בעייה, חמתי מחפשת חתן טוב יותר לאישתי, רופאים מהנדסים, ועו"ד... אישתי עלולה לברוח איתם, ואני לא יכול לעשות זאת לחברי מועדון....רן

פורסם
בעייה, חמתי מחפשת חתן טוב יותר לאישתי, רופאים מהנדסים, ועו"ד... אישתי עלולה לברוח איתם, ואני לא יכול לעשות זאת לחברי מועדון....רן

זה המקום בידיוק למצוא שידוך טוב,אם אישתך תימצא מישהו יותר טוב ממך ותלך איתו,

אני אתן לך את אישתי גם היא פולניה.:lol: בישביל מה יש חברים?:lol:

עדי גולדנברג 13399

פורסם
אני אתן לך את אישתי גם היא פולניה.:lol: בישביל מה יש חברים?:lol:

אני לא יודע על מה אתם מדברים אבל אני מוכן להחליף את אישתי (היא מרוקאית)רק שלא תראה מה כתבתי כי אם היא תראה אני לא בטוח יבוא מחר למפגש אם בכלל אני יקום בבוקר

• תוכן חדש...