Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם.

אני מתחיל תהליך יבוא של רכב הנ"ל, http://www.cars.auto.ru/cars/used/sale/649706.html

(למי שיודע לקרוא רוסית).

מה הבעיות שאני יכול להיתקל בהם בארץ?

לדוגמא: אמרו שלי שהרכב צורך דלק 76,

מה זמינות החלקים (בתנאי שיש משהוא משותף ל NSU).

תודה לכלום.

גיא.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עניין נוסטלגי ומאוד אישי.:wink:

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

אם אתה עושה את זה- אני עומד ראשון בתור לעשות סיבוב עליו!!! אחד מהחלומות שלי- לייבא כזה בדיוק, את הדגם הזה, הכי אהוב עליי מכל הסדרה שלהם!:-D8):-D

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אם אתה עושה את זה- אני עומד ראשון בתור לעשות סיבוב עליו!!! אחד מהחלומות שלי- לייבא כזה בדיוק, את הדגם הזה, הכי אהוב עליי מכל הסדרה שלהם!8):-D

אין בעיה מילה שלי!:-D

פורסם

אין חלקים משותפים עם NSU.

אין חלקים בארץ.

אם אתה מביא את האוטו, פנה אלי או אל כרמל, תצורף למועדון NSU שלנו, ותקבל פרס יוקרתי.

פורסם

הNSU אכן נתן השראה ודומה בעיצוב חיצוני ובתכנון בסיס אבל אין באמת חלקים משותפים בין הפרינץ ל ZAZ . לכן המקור היחיד לחלקים הוא יבוא מרוסיה\אוקראינה וכולי.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

---מה שלא נראה לי כבעיה גדולה במיוחד - היום, כשיש אינטרנט (כן כן, גם ברוסיה ואוקראינה!:twisted:), ואין בעיה להמתין עד שהחלק יגיע- הרי לא מדובר ברכב ליומיום! ואני מאמין, שחלקים לא עולים הרבה בשבילו.

לגבי הדלק, אגב- קשה לי להאמין, שתהיה בעיה מיוחדת- אני די בטוח, שגם אם הוא לא נועד לכך- עם כיוונים המתאימים, ייסע על כל דלק אפשרי!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מה הבעיות שאני יכול להיתקל בהם בארץ?

לדוגמא: אמרו שלי שהרכב צורך דלק 76,

דווקא עם זה לא תהיה כל בעיה. המנוע לא יתנגד לקבל אוקטן גבוה יותר. יתכן שעם כוון הצתה יהיה אפשר לשפר מעט את הביצועים.

עודד

פורסם

זהו, כעיקרון לדעתי לא צריכה להיות כל בעיה מיוחדת- האוטו ממש לא אמין, אתה יודע את זה וודאי, אבל מה זה משנה כשמדובר ברכב אספנות, שיסע "פעם ב...", ואתה יודע לטפל בו לבד ? -אבל, יהיה לך אוטו מאד מיוחד, שאין לאף אחד כאן!8) בהצלחה, בקיצור!

פורסם

מה אני צריך להכין לפני שהאוטו מגיע? (מבחינת ניירת).

פורסם
זהו, כעיקרון לדעתי לא צריכה להיות כל בעיה מיוחדת- האוטו ממש לא אמין, אתה יודע את זה וודאי, אבל מה זה משנה כשמדובר ברכב אספנות, שיסע "פעם ב...", ואתה יודע לטפל בו לבד ? -אבל, יהיה לך אוטו מאד מיוחד, שאין לאף אחד כאן!8) בהצלחה, בקיצור!

זה יותר בקטע של נוסטלגיה...

ואין לי בעיה לטפל ברכב, ולא בחלקים, (דוד גר במוסקוה). במיוחד כשאני בתחום מעל ל10 שנה.

פורסם

אחלה רכב!! , נהגתי על כזאת כשביקרתי באוקראינה לפני שנתיים , היא היתה בת 28 יד ראשונה!! , רכב מטופל ומסודר אבל עדין מרגיש כמו באגי.. , כיף של דבר!!

שיהיה בהצלחה..

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

• תוכן חדש...