Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשנו ברכב או-טו-טו אספנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שהשרשור שפתחתי על רכישת רכב אספנות כמפלט לתעריף ביטוח דרקוני, התפרש לכיוונים שונים שהעלו את רף העצבים של חלק מהמשתתפים וגם את שלי, הצלחתי לרכז את כל האינפורמציה שזרמה בשצף קצף ולקבל החלטה איזה רכב לקנות. ואכן בשעה טובה לפני כשעתיים השלמתי את רכישתו של הרכב שבתאריך ה 1/1/08 יהפוך לאספנות. תודה לכל התורמים מידענותם, ממצפונם, מתשוקתם ומסבלנותם וסליחה מכל אותם אנשים טובים שבלהט הוויכוח נפגעו ממילים אילו או אחרות.

ארז רונן

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הכי טוב מרצדס-רן

מאחר והמוסך שנהגתי לתקן את רכבי אצלו בישר לי שמרצדס זה לא הקטע שלו, אשמח לקבל המלצות על מוסכים שמרצדס קשישה זה הקטע שלהם.

ארז רונן

פורסם
חיכיתי לזה....:-)

קניתי מרצדס 280SE שנת 78

תתחדש. אין ספק שזו אחת המכוניות הבטוחות ביותר שיכולת לרכוש בסטטוס אספנות.

לגבי עלויות דלק (מנוע 2.8 ליטר V6) או עלויות תחזוקה (אם אחת מהמערכות המתוחכמות שמותקנות בה - ומותקנות בה - תתקלקל) אני די בספק אם תחסוך את סכומי הכסף שתכננת.

כמה עלתה ? 5000 ש"ח כמתוכנן ?

פורסם
תתחדש. אין ספק שזו אחת המכוניות הבטוחות ביותר שיכולת לרכוש בסטטוס אספנות.

לגבי עלויות דלק (מנוע 2.8 ליטר V6) או עלויות תחזוקה (אם אחת מהמערכות המתוחכמות שמותקנות בה - ומותקנות בה - תתקלקל) אני די בספק אם תחסוך את סכומי הכסף שתכננת.

כמה עלתה ? 5000 ש"ח כמתוכנן ?

פלוס מינוס...

ארז רונן

פורסם

בקלנסווה ובטירה יש כמה מוסכים המתמחים במרצדס אבל אין בטחון שהרכב יחזור משם :roll:

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בלי ציניות, זה באמת אוטו מצויין, ומאוד מהנה לנהיגה. בסטנדרטים של 1972, הוא היה אפילו מאוד בטוח.

המנוע הוא שש טורי שהפיק כעקרון 185 כס"ב כשהיה חדש. לי היתה אחת עם גיר ידני, שעשתה שבעה ק"מ לליטר בין עירוני. אם שלך אוטומטית (כמו רובן) היא תצרוך בממוצע משהו כמו 1:5 .

אין אף אחד שיודע לתקן אותן כמו שצריך, וכל ההמלצות שתשמע - קח בערבון מוגבל. מקום מצויין לקבל אינפורמציה זה ב www.forum.w116.org יש שם קישור גם ל service manual הרשמי של מרצדס, שממנו אתה יכול להוציא את כל המידע הדרוש לתיקון. ככה, כשתבוא למוסך, יהיה לפחות מישהו אחד שיודע מה צריך לעשות.

תתחדשו!

נמרוד

פורסם

המנוע הוא שש טורי שהפיק כעקרון 185 כס"ב כשהיה חדש. לי היתה אחת עם גיר ידני,

תתחדשו!

תודה נמרוד, דרך אגב, גם לשלי גיר ידני, ארבעה הילוכים.

ארז רונן

• תוכן חדש...