Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נעשה מאמץ אדיר אבל, אם הכל ילך כמתוכנן וללא תקלות, צפיה הפתעה אמיתית, אסור לי להוסיף דבר והתחייבתי שלא לספר, אז נא לא להציק לי בנושא, תאמינו לי שווה להגיע!-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אלפא רומאו לא בשבוע הזה כי יש לנו ארוע מועדון בצפון בערב...

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

נציגי מועדון IVC בניגוד לנציגי ועד מועדון ה-5, הפנימו והכירו בחשיבות המפגש והקשר הבילתי אמצעי בין החברים במקומות השונים לבין ה"חזון". בניגוד לאחרים, נציגי IVC, מאמינים כי יש לחזק ולעודד כל פעילות מוטורית בעצם הנוכחות והחברות בין העמיתים לתחביב, ללא קשר לדעות כאלו ואחרות וללא קשר להשתייכותם "המועדונית".הדבר העיקרי הוא נושא האספנות עצמו.נציגי IVC , ראו לנכון לכבד בביקורם את מפגש ירושלים, מתוך הכרה בחשיבות הפעילות שם ומתוך הצורך לפגוש חברים העמלים רבות לקידום התחום בכלל ובירושלים בפרט.

פורסם
נציגי מועדון IVC בניגוד לנציגי ועד מועדון ה-5' date=' הפנימו והכירו בחשיבות המפגש והקשר הבילתי אמצעי בין החברים במקומות השונים לבין ה"חזון". [/quote']

קצת נימוס בבקשה - אתה מתארח בפורום של מועדון החמש, אז לפחות תדייק בעובדות כאשר אתה מתייחס אליו.

המשפט שלך תלוש מהמציאות, אבל כנראה שהמקלדת סובלת הכל.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

עמוסיל'ה (אם זה אכן שמך האמיתי) נושא שירשור זה מקבל תפנית שאינה ראויה לטעמי, לפני הכל ברצוני להדגיש ולהפנות את כולם לציטוט מאשכול התשובה למפגש האחרון בי-ם שגם שם הורמה גבה לגבי הנוכחים במפגש:

"מפגש י-ם מקבל בזרועות פתוחות, כל מי שעניין רכב אספנות בליבו ללא הבדל דת מין גזע ולאום, כל קבוצה מוטורית מוזמנת, הוזמנה ותוזמן אלינו, בעבר התארחו אצלינו נסיכי ה- F.S עם השריריות שלהם, (ירושלים עדיין בכוננות ספיגה מאז), אבירי האוויר העגול הוזמנו ויגיעו (כך אני מקווה) בקרוב, אויר ההרים הצלול מחכה בקוצר רוח להיבלע בפילטרי האויר של הווברים והסולקסים של האלפות האיטלקיות, שהשמועה מספרת שיבחרו להגיע דרך כביש נס הרים! מועדון האופנועים מתכנן טיול באיזור הרי ירושלים, וצפויות אטרקציות נוספות. אנחנו בטוחים שדווקא המפגשים האלה, עוזרים לחבר מחדש ולאחות את חילוקי הדעות ולגבש חזית משותפת מול האויב האמיתי של כל אספן ומחזיק רכב ישן ה-ר-ש-ו-י-ו-ת. בכדי שכאשר יגזרו עלינו גזירות חדשות (והן תגענה) יהיה לנו שפה משותפת ומטרה אחת.

אני חושב וזו דעתי האיישית, שהגיע הזמן לכנס את השורות, ובמקום הרבה ראשים שמדברים כל אחד בשפה שלו יהיה ראש אחד שמדבר בשם כולם!

אף אחד לא יפגע, כולם ירוויחו-רן"

לגבי הבעיתיות בנושא סיווג הרשויות כ"אויב" נמסר לי בפרטי כי יתכן והדבר עלול לפגוע בפעילות המועדון מולן ולכן אני מנצל במה זו לצורך תיקון ומשנה את ההגדרה ל-מאבק בגורמים הרלוונטים כנגד פגיעה בנושא אספנות!.

פרט לכך מפגש ירושלים ימשיך להזמין ולפגוש כל בעל עיניין בנושא המוטורי בזרועות פתוחות, וועד המועדון, נציגי הצפון, אירגון נהגי המירוץ בישראל, והאנשים הקטנים והירוקים ממאדים (חובבי חלליות האספנות כמובן) מוזמנים תמיד למפגש! הבירה עלי!-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

הפורום הינו פורום אספנות.

חוץ ממך קובי, במפגש ירושלים הראשון, לא היה אף אחד מנציגי ועד המועדון.

לא היה בהודעתי חוסר נימוס.

אינני חבר IVC ואינני מנציגיו. כמו-כן, אינני חבר במועדון החמש או כל גוף/מועדון אחר. אני חובב רכבי אספנות נטו ללא השתייכות.

פורסם

נכון.

נקווה מאד שבמהרה הפורום הזה יהפוך פתוח לכולם,ונוכל לשוב ולכתוב בו.

ולעיניין עצמו-למעט קובי שהיה נוכח במפגש הראשון,אף נציג וועד לא טרח להגיע,וזוהי אמת לאמיתה.

לעומת זאת,הם לא היתעצלו לצלצל כל 5 דקות לקבל עידכונים מה אנחנו עושים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חוץ ממך קובי, במפגש ירושלים הראשון, לא היה אף אחד מנציגי ועד המועדון.

לא היה בהודעתי חוסר נימוס.

אינני חבר IVC ואינני מנציגיו. כמו-כן, אינני חבר במועדון החמש או כל גוף/מועדון אחר. אני חובב רכבי אספנות נטו ללא השתייכות.

תקרא בבקשה את הכותרת של פורום אספנות בדף השער של קארספורום - "הפורום הרשמי של מועדון החמש - חוויות, מפגשים, המלצות על בעלי מקצוע, החלפת טיפים לטיפול ועוד". יחד עם זאת, אין לנו בעיה שבפורום הזה תושמע ביקורת שנכונה עובדתית כנגד המועדון (ובלבד שלא יהיה כאן עיסוק בעניינים אישיים של חברי ההמועדון). נכון להיום זה המצב, למרות שישנם אנשים שרוצים לשנות זאת - זכותם לרצות, אבל ההחלטה הזו תהיה בין הנהלת קארספורום ובין וועד מועדון החמש - לא כאן.

עיניינית, אתה כתבת משפט שאינו נכון - נציג מועדון החמש היה במפגש, וועד המועדון קיבל בברכה את המפגש, תמך במפגש בדגלים ואבזרים נוספים, וגם רצה לארגן עם רן שושני ארוע יפה ל"השקת" המפגש עוד בחודש אוגוסט. הארוע נדחה לבקשתו של רן. אם אתה לא מדייק בעובדות הבסיסיות כאשר אתה כותב על מועדון החמש, בפורום של מועדון החמש - אני רואה בכך חוסר נימוס.

ובאופן כללי, בוא נראה מה קרה כאן - רן שושני פותח שירשור לגיטימי וראוי, כדי לקדם את המפגש האזורי שעליו הוא אחראי. הכל זורם על מי-מנוחות עד שאחד בשם "עמוסיל'ה" מכניס אמירה שאין בה טעם חוץ מלחרחר מהומה ולהראות מין שנינות לא מובנת. אתה נסחף אחריו, והנה לנו מסיבה קטנה.

לפעמים, כדאי לרסן את המקלדת.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

• תוכן חדש...