Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הלך לי המנוע למגבים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר לכולם

המנע וישרים אצלי שבק חיים פרקתי אותו ולא ניתן לעשות כלום השדה המגנטי אכול וחלודה בכל מקום

העסקתי אם זה כל יום האתמול,האם מישו יודע היכן ניתן למצוא מנוע כזה לפניי שאני מחפש מעבר לים?

תודה

עופר בן צבי

פורסם
בוקר לכולם

המנוע וישרים אצלי שבק חיים פרקתי אותו ולא ניתן לעשות כלום השדה המגנטי אכול וחלודה בכל מקום

התעסקתי אם זה כל יום האתמול,האם מישו יודע היכן ניתן למצוא מנוע כזה לפניי שאני מחפש מעבר לים?

תודה

באיזה רכב מדובר? לארק?

עדי גולדנברג 13399

פורסם

תן תמונה של המנוע עם מרווחי ברגים, אולי של רכב אחר יתאים לך כי בסך הכל כולם דומים.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

בדוק אצל כאלה שמשפצים מנועים חשמלאים אולי אפשר לעשות ליפוף למנוע

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

בוקר טוב לכולם

אז הבוקר שוב פרקתי את זנב מנוע הוישרים והתזתי זז קל אני מניח שמשו תפוס שם,מצורפת תמונה של המנוע על הרכב עדיין לא פרקתי

אם למישו יש מנוע כזה או יודע על מנוע שמתאים אשמח לשמוע

בברכה

wiper motor.jpg

עופר בן צבי

פורסם

ידידי התמונה לא ניפתחת, היא קטנה מידי בשביל לראות משהוא.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

בוקר טוב

הנה המנוע למגבים רק החלק שמחובר לרכב שאר החלקים מפורקים ארכיב היום ואראה עם עובד

למישו יש מושג על מנוע כזה?

בברכה

DSC00019[1].JPG

עופר בן צבי

פורסם
חיברתי את המנוע הוא מתחמם מעט עבד ממש מעט מה לעשות?

מעט או לאט?

תבדוק את הפחמים. יתכן שאם המנוע עובד לאט ומתחמם הפחמים גמורים. ניתן להחליף פחמים. שאל חשמלאי.

האם המצבר בסדר?

מהיכן אתה בארץ?

שלמה דן גדרון

פורסם

פרקתי שוב, וגם את הגלגל שיניים מפסטיק שבתוך המנוע. שחררתי את מערכת המנופים של המגבים שהיו תפוסים. החלפתי לגלגל שיניים אחר, מנוע דומה חיברתי, ויש רעש מהריליי של המנוע שבתוך הרכב. מעניין מה זה.

עופר בן צבי

פורסם

ריליי רועש (בד"כ מתקתק מהר) הוא סימן לכך שצריך להחליפו. אם מנגנון המגבים קשה בתנועה ללא המנוע אז הבעיה היא במנגנון ולא במנוע. אם המנגנון חפשי בדוק שלמנוע מגיע לפחות 12 וולט ואין איזה בעיה באספקת החשמל. האם המנוע הדומה פועל יותר טוב?

שלמה דן גדרון

• תוכן חדש...