Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2245080,00.html

בדיוק מה שאנחנו צריכים, שכל אפס על הכביש שלא תראה לו צורת הנהיגה של הנהג לידו או שסתם עיצבן אותו צבע הרכב שלידו יוכל להציק לו!

עד לאן תגיע רמת הטימטום במדינה הזו :mad2::mad2:

ועוד הם חיים בסרט שזה יעבוד... :mm_nah:

Finger's gonna kill me.

פורסם

עזוב שטויות הרי גם היום אתה יכול להתלונן שראית איזה נהג עובר באדום,

השאלה כמה מתיחסים לזה.

חוץ מזה על מה שאני ספגתי בשבוע שעבר זה שיא בנסיעה של 40 דקות מת"א לרחובות כמעט 3 תאונות.

אחת מהן כמובן נהג מונית, השניה היתה אחד שהתעצבן שעקפתי אותו וחתך אותי בתמורה, והשלישי זאת זקנה שנתקעה אחריי מישהו והחליטה לעקוף בדיוק שעמדתי מולה.

על הנהג מונית התעצבנתי כמובן קשה כי הוא חתך אותי פעמיים ואפילו בפעם השניה כמעט דחף באותי באיילון לתוך הקיר בטון, ואפילו שנסעתי אחריי זה לראות מי הנהג וצפצפתי לו הוא ניפנף ביד יענו זוז ממני.אז עזוב שטויות הרי יכולתי להגיש נגדו תלונה על ניסיון לתאונה והריגה,זה היה עוזר לי? לא, משטרה זבל מחפשים רק לעשות כסף ולמלא את הפנקס וללכת לזיין תאישה של החבר ליחידה (למי שזוכר את האורגיה שנעשתה לפני כחודשיים בערך)

לשם כך קיים החוק העצמי!!! מספר רכב קח, לדואר לך וברר את פירטי הרכב, אחריי זה לך לרכב והשחט אותו מגג ועד גלגל (ותאמינו לי שזה מרצדס של נהג מונית זה שווה כל יום בכלא)

tAoS FoReVeR

פורסם

כמה פעמים יצא לך להגיד במהלך נסיעה , "לפעמים אני מצטער שאני לא שוטר תנועה" , לי יוצא הרבה, הייתי עוצר כ"כ הרבה מנייאקים שנדחפים ונוסעים כמו בהמות שהיה מספיק כסף במדינה לעשות בחירות כל שנה וחצי ....

בכל מקרה, יש רעיון אולי טוב יותר, כנראה מעשי פחות, שהמשטרה יוציאו מצלמות זעירות בסגנון מצלמות אינטרנט שאפשר להרכיב על השמשה, המצלמות יצלמו את כל הנסיעה שלך במעין LOOP כזה וכשתקלוט מישהו שעשה עבירה חמורה, תשלח למשטרה את הסרטון , אם היתה ערכה כזו הייתי מוכן לקנות אותה מכספי, זה נשמע קצת מסובך אבל זה פתרון טוב לכל העבירות הבאמת מעצבנות שהמשטרה בחיים לא עוקפת .

פורסם

הכול טוב ויפה באמת ..

אבל אל נא לשכוח שהפרוש של העבירות הנ"ל הוא פירוש סוביקטיבי בלבד

ולכן כול מה שנראה לאדם אחד בדיעבד עבירה חמורה

נראה לפרט השני לא!

לדוגמא מהירות..

אתה נוסע בכביש מהיר פתוח 4 נתיבים

בנתיב השמאלי מגיע לאיזה רכב שנוסע על 90 מהבהב לו הוא לא יורד

מהכביש בסופו של דבר עוקף אותו מימין ( כביש פנוי לגמרי )

והוא מהבהב לך כי הרי איזה מטורף אני נוסע מספיק מהר לפי החוק על 90

איך אתה מעיז לנסוע מהר יותר..

ואז יכול לכתוב את המספר ולדווח שטסת תוך חוסר זהירות...

אתם יודעים מה גם אם נסעתם בנתיב השמאלי ועקפתם... הרי לא יצא לכם להיפגש עם מישהו ברמזור שהעיר על מהירות ה"טיסה " שלכם..

.בקיצור זה לא הולך לעבוד!

פורסם

אין כאן ענישה, ולדו"ח שיגיע אין משמעות משפטית !

לכן אין כאן פתח לסגירת חשבונות או התנכלות.

כל אחד יעשה איתו ככל העולה על רוחו, אני בטוח שחברי הפורום הנכבדים יאלצו לקנות תיבת דואר גדולה יותר כדי להכיל את המכתבים.

השיטה תהיה יעילה במיוחד בכמה מקרים-

הורים לנהגים חדשים

חברות שמעסיקות נהגים מקצועיים (כן בטח :mm_tongu: )

נהגים שלא מודעים שהם נוהגים רע (בערך 43.69% מהנהגים) יקבלו פידבק על זה.

אני אשמח מאוד להשתתף בזה !

פורסם
כמה פעמים יצא לך להגיד במהלך נסיעה , "לפעמים אני מצטער שאני לא שוטר תנועה" , לי יוצא הרבה, הייתי עוצר כ"כ הרבה מנייאקים שנדחפים ונוסעים כמו בהמות שהיה מספיק כסף במדינה לעשות בחירות כל שנה וחצי ....

בכל מקרה, יש רעיון אולי טוב יותר, כנראה מעשי פחות, שהמשטרה יוציאו מצלמות זעירות בסגנון מצלמות אינטרנט שאפשר להרכיב על השמשה, המצלמות יצלמו את כל הנסיעה שלך במעין LOOP כזה וכשתקלוט מישהו שעשה עבירה חמורה, תשלח למשטרה את הסרטון , אם היתה ערכה כזו הייתי מוכן לקנות אותה מכספי, זה נשמע קצת מסובך אבל זה פתרון טוב לכל העבירות הבאמת מעצבנות שהמשטרה בחיים לא עוקפת .

אהמממ... חשבת לרגע כמה תלונות יישלחו עלייך ?? כל אחד שתעקוף אותו בערך ישמח להתלונן.

התפיסה לגבי מה היא עבירת תנועה שונה מאדם לאדם, בעוד שאתה רואה עבירות תנועה "אמיתיות" כך יכול כל נהג אחר לפרש את דרך הנסיעה שלנו במסוכנת לציבור וכן אנשים יכולים להשתמש בכלי זה לנקמה אישית נטו.

אני ממש נגד.

Leon Cupra 2009

פורסם
אין כאן ענישה, ולדו"ח שיגיע אין משמעות משפטית !

לכן אין כאן פתח לסגירת חשבונות או התנכלות.

כל אחד יעשה איתו ככל העולה על רוחו, אני בטוח שחברי הפורום הנכבדים יאלצו לקנות תיבת דואר גדולה יותר כדי להכיל את המכתבים.

השיטה תהיה יעילה במיוחד בכמה מקרים-

הורים לנהגים חדשים

חברות שמעסיקות נהגים מקצועיים (כן בטח :mm_tongu: )

נהגים שלא מודעים שהם נוהגים רע (בערך 43.69% מהנהגים) יקבלו פידבק על זה.

אני אשמח מאוד להשתתף בזה !

נכון אין משמעות משפטית, אבל נגיד שאתה אוהב לסוע מהר (120+-), וכמה אנשים שונים שמבחינתם אתה מטורף רוצח וכו' מתלוננים עליך והתלונות מצטברות (הרי זה לא נעלם סתם ככה, ברגע שיש תלונה עליך יש לך "נקודה רעה אחת" במערכת) ויום אחד תופס אותך שוטר עם ממל"ז בכביש הערבה כשהוא ריק על 130+ קמ"ש ואתה זוכה למשפט, והם מחפשים אותך "במערכת" והינה "התיק" שלך מלא בתלונות על מהירות מופרזת ומסוכנת וכו', אתה חושב שלא תהיה השפעה? תשכח מזה...

תבין אתה תחת זכוכית מגדלת כל פעם שאתה יוצא לנסיעה, מי צריך את זה???

Finger's gonna kill me.

פורסם
נכון אין משמעות משפטית, אבל נגיד שאתה אוהב לסוע מהר (120+-), וכמה אנשים שונים שמבחינתם אתה מטורף רוצח וכו' מתלוננים עליך והתלונות מצטברות (הרי זה לא נעלם סתם ככה, ברגע שיש תלונה עליך יש לך "נקודה רעה אחת" במערכת) ויום אחד תופס אותך שוטר עם ממל"ז בכביש הערבה כשהוא ריק על 130+ קמ"ש ואתה זוכה למשפט, והם מחפשים אותך "במערכת" והינה "התיק" שלך מלא בתלונות על מהירות מופרזת ומסוכנת וכו', אתה חושב שלא תהיה השפעה? תשכח מזה..

תבין אתה תחת זכוכית מגדלת כל פעם שאתה יוצא לנסיעה, מי צריך את זה???

יש בדברים שלך הגיון,לכן אם החוק יאושר אני ממליץ לא לרדת מ-200 קמ"ש,כדי שאף זקן ממורמר לא יספיק לרשום את המספר (אני בספק אם יזהה את הצבע :lol: ).

אם אתה לא יכול להביס אותם,תעקוף אותם !

• תוכן חדש...