Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר כחודשיים של שיטוטים באינטרנט ושליחת מיילים רבים לסוחרי חלפים רבים בחו"ל, הרמתי ידיים והגעתי למסקנה שהסיכוי למצוא את שני החלקים שאני צריך הוא אפסי. ולכן האופציה היחידה היא למצוא עסק שמתעסק עם ניקלים או מרזבים לרכב ולייצר חלקים אלו.

מדובר בשתי תעלות ניקל, שמותקנות בצידי הגג הקשיח של ה MG MIDGET, שמשמשות מרזבים למי הגשם מגג הרכב לאחור על מנת שהמים לא יכנסו לרכב.

האם מישהו יכול להמליץ או לייעץ לי לאן לפנות?

צירפתי תמונה שם ניתן לראות את הניקל שהולך בצורה קשתית לצד הגג.

hardtopeightlg.jpg

1965 MGB

פורסם

אני משער לעצמי שזה יהיה טיפ בסגנון "אל תסע בגשם"

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לא מכיר עסקים, בטח שלא בארץ שעוסקים בדברים כאלה. מדובר בפרופילים שמיוצרים בכמויות (קילומטרים) וסדרות עם המיכון הספציפי. אני למשל ביררתי פעם על ייצור פרופיל גומי מאוד מסויים, וגם על פרופילי נירוסטה ואלומיניום. לאוטו אחד זה ממש לא משתלם וגם לא ל100 מכוניות.

בפניך מספר אפשרויות:

1. לייצר לבד את הפרופיל, דבר שיצריך סבלנות מרובה ועבודה פיזית מחושבת ומאומצת - אפשרי אך מזוכיסטי לחלוטין.

2. למצוא מרכב אחר פרופיל דומה מאוד ולהתאים אותו לרכבך.

3. להמשיך לחפש.

אופציה 2 נראית לי הכי הגיונית. חפש איזו אמריקאית או רכב אחר עתיר ניקלים מהשנתון הכללי של הרכב שלך, וקח ממנו.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

לא יודע אם זה יעזור לך ...אבל בחיפוש מהיר שעשיתי באחד מהאתרים ההולנדים יש למכירה גג (HARD TOP) חדש עבור אותה מכונית.

המחיר המבוקש הוא 475 יורו.....

אני אוכל להפנות אותך לאתר בה"פ אם תרצה.

יש יותר מטוסים בים מאשר צוללות באויר....

פורסם
לא יודע אם זה יעזור לך ...אבל בחיפוש מהיר שעשיתי באחד מהאתרים ההולנדים יש למכירה גג (HARD TOP) חדש עבור אותה מכונית.

המחיר המבוקש הוא 475 יורו.....

אני אוכל להפנות אותך לאתר בה"פ אם תרצה.

יכול להיות שכן, אם הם מייצרים גג חדש מן הסתם הם מייצרים גם את המרזבים. אשמח לקבל פרטים נוספים.

תודה.

1965 MGB

• תוכן חדש...