Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למומחי הסובארו - מה ההבדל בין DL ל-GLF?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רואה שבשירשור הפנימי שלי זה לא בולט אז -

לכל מומחי הסובארו -

יש לי שאלה: מה ההבדלים בין סובארו dl 1600 שנת 78, לבין הסובארו gft 78 ??? (חוץ מהעניין של הדלתות - קופה ו4)

ובכלל - מה ההבדלים בין הדגמים השונים של הסובארו "פשע" של שנות השבעים? (מכאנית וחיצונית)

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

פורסם
אני רואה שבשירשור הפנימי שלי זה לא בולט אז -

לכל מומחי הסובארו -

יש לי שאלה: מה ההבדלים בין סובארו dl 1600 שנת 78, לבין הסובארו gft 78 ??? (חוץ מהעניין של הדלתות - קופה ו4)

ובכלל - מה ההבדלים בין הדגמים השונים של הסובארו "פשע" של שנות השבעים? (מכאנית וחיצונית)

סובארו DL -שנות 78-79 נהגו להגיע עם מנוע 1200 ,1400 ,ו 1600 סמ'ק,4 דלתות,גיר ידני 4 העברות ואוטומטי 3 העברות,מאייד כפול יחיד.

סובארו קאסטום 78-79-מנוע 1600 סמ'ק,4 דלתות,גיר ידני 5 העברות,מאייד כפול יחיד,דרגת פאר גבוהה.

GL 78-79 -"קופה" שתי דלתות, מנוע 1600 סמ'ק,ידני 4 העברות,מאייד כפול יחד,שמשת צד אחורית סטטית

הנשלפת בקצה האחורי שלה החוצה,ועם קורת אמצע.

GF 78-79 -"הרדטופ" שתי דלתות,מנוע 1600 סמ'ק,גיר אוטומטי 3 העברות,מאייד כפול יחיד, שמשת צד אחורית יורדת ללא קורת אמצע.

GFT 78-79-"הרדטופ" שתי דלתות,מנוע 1600 סמ'ק,גיר ידני 5 העברות,שני מאיידים כפולים,נהגה להגיע עם שמשת צד אחורית יורדת ללא קורת אמצע.

אלוני

פורסם

אני רוצה לדעת מה שם הדגם של 2 הראשונות בתמונה - האדומה והחומה

ומה הנתונים שלהם ומאיזה שנה עד איזה שנה הם הגיעו, וכמה שווה אחת כזו במצב נסיעה טוב לפני שיפוץ:

BKzone-12352550906229.jpg

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

פורסם

אה כן... ותודה למועדון סובארו קלאסי שהשתמשתי בתמונה שלהם.

פורסם

והרשימה עוד ארוכה....

הדגם GLF מגיע גם עם מנוע 1800 שני קרבורטורים כפולים(לא ממש 2 ,אלה אחד ענק),5 הילוכים.

ב GLF יש מגנזיום,צמיגים רחבים יותר,מראות שונות ,פנסים שונים...ויש עוד שינויים...

פורסם

.

GFT 78-79-"הרדטופ" שתי דלתות,מנוע 1600 סמ'ק,גיר ידני 5 העברות,שני מאיידים כפולים,נהגה להגיע עם שמשת צד אחורית יורדת ללא קורת אמצע.

אלוני

הדגם המדויק GLF-5 גם שנת 80

עופר

בפייסבוק- "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

היום רנו פואגו 1983 :-)

פורסם
.

אלוני

הדגם המדויק GLF-5 גם שנת 80

עופר

לא מבין מה אתה מנסה להגיד ומה הקשר לשנת 80 עכשיו... הבחור שאל על שנתוני 78-79 ועל כך ההתיחסות.

אלוני

פורסם
אני רוצה לדעת מה שם הדגם של 2 הראשונות בתמונה - האדומה והחומה

ומה הנתונים שלהם ומאיזה שנה עד איזה שנה הם הגיעו, וכמה שווה אחת כזו במצב נסיעה טוב לפני שיפוץ:

שתי הראשונות-האדומה GFT (הרדטופ) שנת 76 ,אחריה GF (הרדטופ) מאותו השנתון.מנוע 1600 (1591)סמ'ק.

הGFT מוציאה 82 כ'ס,ה GF מוציאה 71 כ'ס.

הבודי שלפניך הופיעה בשנים 76-77 ,וב 78 לבש פנים אחרות.

לגבי שווי-הכל אינדיבדואלי, לומר לך שתמצא אחת כזו לא משופצת בפחות מ10K -15K ,זה לאחל לך הרבה הצלחה...

פורסם

האם מנוע 1400 של הסובארו הללו משנות ה70 הוא אותו סוג מנוע של הדי אל 1300 מאמצע שנות ה80 (86)?

• תוכן חדש...