Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נו טוב, נשברתי באמצע השיפוץ ומכרתי את הג'יפ באמצע - מפורק!

הסיבה - לאחר הפירוק, התגלו בעיות שהעלו את העלויות המתוכננות בערך פי 3.

לא היה אכפת לי להשקיע, אם היה לי את הכסף, אך הכסף צפוי להגיע רק בעוד שנתיים וחצי,

והג'יפ במצבו המפורק הלך והחליד לי מול העניים אז זהו - נמכר!!!

ועכשיו... שניה לפני שאני מוריד אותו מהסמלון שלי, ומשנה את החתימה - אני מחפש לי דבר חדש והגיוני יותר כלכלית

שיהיה לי לחמם את הלב בחורף הקר.

התקציב - בסביבות 7000 ש"ח.

הכיוון - לפי הסדר: 1. חיפושית אמריקאית 2. סוברו gft עד 78.

מה אתם אומרים, אפשר למצוא משהו בכיוון במצב סביר? - כל עזרה למימוש תתקבל בברכה.

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

פורסם

בסכום הזה הייתי הולך על משהו יותר מעניין מעט כמו פורד אנגליה במצב סביר... (יש אחת בלוח יד2 וניתן להוריד אותו במחיר)

מרצדס 350SL שנת 1972 W107

מרצדס SLC שנת 1980 W107

מרצדס 250C קופה 1972 W114

מרצדס 230E שנת 1982 W123

פורסם

לא עושה לי את זה הפורד אנגליה...

אני אוהב מאוד מכוניות משנות השיבעים - אם כבר היתי חושב על פורד אסקורט או קורטינה מתחילת שנות השיבעים.

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

פורסם

גם אני חשבתי שפורד אנגליה זה פופו...

ראיתם את הסידרה חיים על מאדים?

איזה הבדל בין מה שיש בארץ.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

לכל מומחי הסובארו -

יש לי שאלה: מה ההבדלים בין סובארו dl 1600 שנת 78, לבין הסובארו gft 78 ??? (חוץ מהעניין של הדלתות - קופה ו4)

פורסם

לך על חיפושית הכי טובה שתמצא, אל תיפול בפח של חיפושית "משופרת", נסה למצוא אחת כמה שיותר מקורית, שהפח שלה במצב טוב ותתחיל משם-מומלץ-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
לך על חיפושית הכי טובה שתמצא, אל תיפול בפח של חיפושית "משופרת", נסה למצוא אחת כמה שיותר מקורית, שהפח שלה במצב טוב ותתחיל משם-מומלץ-רן

או לקחת "משופרת" ולהחזיר אותה ל-מה שהיתה פעם.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

זו היתה המטרה המקורית שלי.

הבעיה היא שאני לא מוצא.

בינתיים, ראיתי חיפושיות במצב 'חרא' (גם חופש בפולי, גם נזילות, גם רקבונות+ מכות+ חופש הגה+ קלאץ+ ברקסים) שרצו עליהם 3000 ש"ח אן כאלה במצב מצויין שרוצים עליהם 10000 - 9000

המטרה שלי היא למצוא אחת עם מנוע טוב ורצפה טובה... ב7000 ש"ח. אני רוצה להשקיע עם הזמן בפחחות וצבע, ריפודים וכו...

בין כה אני חושב שזהו הכיף הגדול בשיפוץ - הבחירה של הצבע הריפודים והייפיוף הכללי שלו.

פורסם

יש ביד2 סוסיתא קוביה צהובה מחכה לגואל, עם לוחית ישנה (בטח עמדה בשמש כמה שנים טובות) במצב סביר ובמחיר שתואם לדרישות שלך.

אור.

ג'יפ פורד מודל 1942

אוסטין A30 מודל 1955 (בשיפוץ)

מחפש בדחיפות כל דבר שקשור לAustin A30/A35

פורסם

8000 שח והיא שלך

בולמים חדשים דש בורד חדש

4 צמיגים מעולים

כמעט נקי לגמרי מחלודות

הכתם מאחורה זה שלשלת של איזה ציפור

לפי הכמות (פיל מעופף)

חוץ מיזה בודי במצב נדיר

DSC00555.jpg

DSC00556.jpg

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

תודה, אריה.

רציתי לדעת -

מה מצב המנוע והגיר???

נוסעים איתה? או שהיא עומדת המון זמן?

כמו כן השארתי לך הודעה פרטית.

פורסם

זה רכב שהיה של איזה זקן ששמר עליה עד לפני שנה היה ה נוסע איתה תמיד אמרתי יום אחד היא תהיה שלי והיום היא שלי ואין לי מה לעשות איתה אני מחזיק 4 ווריאנט 4 חיפושיות יותר מידי בשבילי כרגע עם את מעונין בווריאנט לימוזין יש לי אחת טובה

מתאימה לשיפוץ

ויש עוד חיפושית אבל המחיר יקר יותר מצד שני תכניס מפתח ותיסע

תמונה 128.jpg

תמונה 122.jpg

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

• תוכן חדש...