Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוסטנג שלבי - האם יש בישראל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש כל כך הרבה רקפליקות שרצות באיביי בסביבות ה-50K... אני משער שמישהו יעשה הזמנה... אפשר לקנות פאסטבאק בשליש המחיר ולייבא את הקיט של "אלינור" ובחצי המחיר להכין אחלה רפליקה.

פורסם

יש אחת בארץ

ראיתי אותה היא בצבע אדום,מנוע איימתני 7.5 ליטר עד כמה שאני יודע סרן אחורי דיי גדול יחסיי העברה קצרים,גיר

גם כן יחסיי העברה קצרים קווסוורת אני חושב,צריכה רענון לפחות צבע חדש אני זוכר.

נמצאת במרכז במחסן

ייבאו אותה בשנות ה70 לארץ

עופר בן צבי

פורסם
יש אחת בארץ

ראיתי אותה היא בצבע אדום,מנוע איימתני 7.5 ליטר עד כמה שאני יודע סרן אחורי דיי גדול יחסיי העברה קצרים,גיר

גם כן יחסיי העברה קצרים קווסוורת אני חושב,צריכה רענון לפחות צבע חדש אני זוכר.

נמצאת במרכז במחסן

ייבאו אותה בשנות ה70 לארץ

וברקסים של אלפינה?

כרגע נמצאת בבניה מוסטאנג פאסטבק 67 או 68 שהולכת להיות רפליקה של "אלינור" מעקיצה ב60 שניות כנראה!

ראינו איזה רפליקות עושים פה...

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

אפשר קצת סדר בבלאגן המוסטנג מהסרט הראשון היתה מאך 1 שנת 73 דגם אלינור?כזאת יש בארץ?

GMC SAFARI 4.3 1989

CHEVROLET CORSICA 1995 2.2

לשעבר בעליה של פונטיאק לה מנס 1974 5.7 שנמכרה בצער עקב קניית דירה.

פורסם

אבל אני חושב שראיתי אחת מיבוא אדומה במפגש ברמת אביב נהוגה בידי איש מבוגר מוכר לכם האוטו היה עם סוכך פלסטיק על השימשה האחורית.

GMC SAFARI 4.3 1989

CHEVROLET CORSICA 1995 2.2

לשעבר בעליה של פונטיאק לה מנס 1974 5.7 שנמכרה בצער עקב קניית דירה.

פורסם

בוקר טוב לכל המעוניין

המוסטנג שראיתי הייתה משנת 1967

זה היה לפניי 15 שנה

מאז לא ראיתי אותה אגב הרכב נסע אז

הרכב עלה פעם אחת לירושליים

קובי לא יודע אני אשאל את הבן אדם אייזה ברקסים יש

סופ'ש נעים

עופר בן צבי

פורסם
כרגע נמצאת בבניה מוסטאנג פאסטבק 67 או 68 שהולכת להיות רפליקה של "אלינור" מעקיצה ב60 שניות כנראה!

תחכה לראות תוצאות

אני חושב שאני יודע על מי אתה מדבר

ואם כן פעם קודמת לא הצליח לו לדעתי

ולדעתי לא הביאו לפה שלבי .

בעצם יש לפחות אחת , על הTV שלי בחדר

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

הרכב מצולם לפרסומות לפעמים

לא מדובר בדודי

אני לא יכול למסור בשלב זה יותר מידיי פרטים אבקש רשות מבעליי הרכב אם הוא מוכן,במידה וכן אז כבר תיודעו.

עופר בן צבי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...