Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

חדש בפורום.

כבר זמן רב אני רוצה לייבא רכב מחו"ל.

ה(!!)חלום שלי הוא פורד מוסטנג למרות שיכול להיות שבסוף אלך על משהו אחר.

יש לי כמה שאלות בסיסיות לאחר שכבר עשיתי בירורים מול משרד התחבורה והמכס.

נניח אני מעוניין ברכב הזה: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1972-FORD-MUSTANG-CONVERTIBLE_W0QQitemZ120172586766QQihZ002QQcategoryZ6236QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

מי שמתמצא במוסטנג:

לפי הבנתי נפח המנוע הוא מאוד גדול נכון ? הדבר יתבטא גם בתצרוכת דלק מטורפת וגם לדעתי בזיהום שתקנותיו קפדניות יותר ויותר עם השנים.

מהי עלות ההובלה של רכב מארה"ב ?

אשמח לעונים ואשמח גם לקבל טיפים מבעלי נסיון.

תודה :-)

פורסם

302 קוביק אינץ' זה מנוע v8 קטן. יש גם מנועי 6 צילינדר פה ושם אבל זה מפספס את כל ההנאה.

צריכת דלק ברכב כזה? זה כל כך חשוב?...

עם תקנות זיהום אויר לא תהיה לך בעיה כל עוד הרכב תקין ומכוון היטב.

ולרכב הספציפי: מתוך סקרנות הסתכלתי בעיון, זה רכב שהוא דוגמא ומופת למה שאסור לגעת בו. ג'נטים וצמיגים כאלו הם סימן מחשיד ראשון כי הם לא מקוריים ולא מתאימים לאוטו. זה לא קריטי אבל מעורר ענין...

רואים שאת הרכב הבריקו עד צאת נשמתו בסוכנות כזו או אחרת, והצילומים מכוונים להראות את זה. אצל מוכרים הגונים באי ביי מצלמים דווקא את הפגמים. מה שכן רואים "בין השורות" זה פגמים משמעותיים בצבע (משמעות: עבודת צביעה "מריחה"), חלודה רבה בתא המטען (משמעות - שוב, עבודת פחחות וצבע חפיף - בשביל למכור. זה נראה כצבע חדש למדי והופעת חלודה רבה בזמן כזה היא סימן רע מאוד) וכן נראה שברצפה כבר הוחלפו קטעים שלמים (משמעות- הרכב היה כבר חלוד אללה יוסתור, תוקן חפיף, וכבר מחליד חזרה אללה מאוד יוסתור) הריפוד לא הוחלף והוא במצב לא משהו, משמעות - לא השקיעו ברכב שקל מעבר למה שצריך בשביל למכור.

להתרחק מרכבים כאלו. תחפש רכבים מאיזור מדברי (נאוודה, אריזונה) אין בהם טיפת חלודה. תשתדל שהצבע יהיה שרוף או לא הכי יפה (מסיבות מובנות...) ושהכל יהיה מקורי, שלם, וזהו. כמה שיותר ברק ככה פחות אפשר לראות.

בהצלחה

איתן

פורסם

תודה רבה לכם על התגובות.

לא לגעת אה... ?

מה הכוונה מנוע קטן ? כמה ליטרים הוא ?

וזה אכן מסוכנות רכב כפי שניתן לראות במודעה.

ולמגיב השני - אני חייב לקנות קונברטיבל, פשוט חייב ! :-)

אם אני מביא אוטו מחו"ל או קונה רכב אספנות אין מצב שהוא לא יהיה קונברטיבל.

שוב תודה.

פורסם

302 שווה 5 ליטר, יחסית לאמריקאית זה קטן אבל זה אחלה מנוע (תלוי איזה שנתון).

האוטו דווקא נראה בסדר , אז מה עם הגאנטים לא מקוריים.

הג'אנטים בזמנו היו מכוערים כנראה החליטו להחליף , לא בעיה לארגן מקוריים.

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם
ואם כבר לייבא מוסטאנג אז למה לא שנת 70 שהיא הרבה יותר יפה מ72!

ולמה קונברטיבל? זה הורס את האוטו!

הכל עניין של טעם- אני, למשל, אוהב את הדגם הזה הרבה יותר, מהאחרים, ה"נחשבים" וה"קלאסיים" יותר! ובתור "קבריאולט " הוא נראה לא פחות מדהים, ועוד בצבע שחור! אבל לא זה העניין- גם לי האוטו הזה נראה קצת "רכב סוחרים", במובן הרע של המילה, ובנוסף- דווקא במכס, סביר להניח, הוא ייראה להם "חדש" מדי, ויז*&ו אותך במסים- כאשר באמת האוטו ממש לא מושלם, ודורש עבודה! לא חבל? -כמו שאמרו אחרים- הייתי הולך על משהו פחות נוצץ ובמחיר יותר נמוך.

הג'אנטים דווקא מתאימים לו, לטעמי...:oops:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

איזה אוטו יפה אה..... ?

אני מביט ברכבים ב EBAY, חבל על הזמן.

יש כאלה עם כל מני סיפורים מצחיקים, "ישב בגראג'", "הבאתי לפני 10 שנים ומאז לא נגעתי" וכו' וכו'...

יש כמובן גם סוחרים.

אבל הסוחרים מוכרים ב EBAY לא מהיום ויש עליהם ביקורות טובות מאוד אז קשה לי להאמין שהם "יסכנו" את זה ברמייה כזו או אחרת.

גם כאן, הוא הקפיד לצלם את הקרע בריפוד מקרוב ואת השריטות בדלת מבפנים.

זה באמת נכון שבמכס יכולים לדרוש הרבה יותר מהשווי לפי המחירון (שאגב, אין לי מושג מהו), אבל אח.... איזה אוטו.

פורסם

ערב טוב,

ראשית המחיר הינו בגדר - reserve not met

דהיינו המוכר לא מחייב למכור במחיר הגבוה ביותר אלא למחיר שיראה לו, ז''א

קח בחשבון שזהו מחיר התחלתי ויכול להגיע לכפול או פי שלוש.

לגבי מחיר הובלה מהחוף המזרחי או המערבי סביב 1800 דולר

(בתוספת מיסי נמל, פריקה, קשירה, ביטוח וסבלות) בקונטיינר 20 פיט.

קח בחשבון עליות הובלה מאריזונה (מיקום הרכב) לנמל עוד 600 דולר לפחות.

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

תודה על התשובות והידע.

כן, המחיר אכן יכול לעלות.

אגב, הבנתי לפי מה שקראתי שההובלה מנוכה מהמיסים, האם זה נכון ?

פורסם

יש כאלה עם כל מני סיפורים מצחיקים, "ישב בגראג'", "הבאתי לפני 10 שנים ומאז לא נגעתי" וכו' וכו'...

מה בדיוק מצחיק?

קשה לך להאמין?

תאמין.

לי לדוגמה יש קמארו שנת 70 שיושב בגראז כבר 7 שנים ואין לי זמן לנגוע בו.

אולי עצוב אבל לא מצחיק.......

פורסם
ערב טוב,

ראשית המחיר הינו בגדר - reserve not met

דהיינו המוכר לא מחייב למכור במחיר הגבוה ביותר אלא למחיר שיראה לו

הבהרה קטנה - כוונת המשורר היא שלמוכר כן יש סכום מסויים בו הוא ימכור את הרכב,

אך הוא מסתיר אותו מפני המציעים הצעות,כמובן בתקווה לקבל יותר...

כרגע הסטאטוס הוא שההצעה הגבוהה ביותר עדיין לא הגיעה למחיר שבחר, ונכון לעכשיו עדיין בידו להחליט לא למכור לאף אחד.

porsche 914,2.0,1970

פורסם
תודה על התשובות והידע.

כן, המחיר אכן יכול לעלות.

אגב, הבנתי לפי מה שקראתי שההובלה מנוכה מהמיסים, האם זה נכון ?

מחיר ההובלה מצטרף למחיר הרכב המחושב על בסיס מחירון או חשבונית קנייה

ועליו יש להוסיף 112% בתוספת מע''מ.

אצלי זה היה כך לפני שבוע.

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם
מחיר ההובלה מצטרף למחיר הרכב המחושב על בסיס מחירון או חשבונית קנייה

ועליו יש להוסיף 112% בתוספת מע''מ.

אצלי זה היה כך לפני שבוע.

הבנתי...

חשוב מה שאתה אומר.

אתה בעצם אומר שעל מחיר ההובלה אני משלם עוד כמעט כפול מיסים, צריך לקחת את זה בחשבון.

לגבי הדבר השני שכתבת שהוא הכי חשוב: "למחיר הרכב המחושב על בסיס מחירון או חשבונית קנייה". זה גם מה שלי אמרו בטלפון מהמכס השאלה מה לוקח, חשבונית הקנייה או מחיר מחירון ??

• תוכן חדש...