Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זו קצת בעיה, כי רכב כבד לא יכול לקבל סטטוס אספנות (תקנו אותי אם אני טועה), וקשה לי להאמין שנשאר אחד כזה עם טסט על הכביש.

פורסם

באשדוד אחוריי תחנת הדלק יש ראש גורר מאק אזרחי דיאם 800 קאמינס.

קאמינס ןאומר 6 צילינדר להבדיל ממנוע מאק דיאם 895 וי 8 מקסידיין 335 ו445 כוח סוס.

ישנה בעייה ברישוי לרכב כזה מתחת שנתון מסויים ובטח האחזקה שלו יקרה ידוע לי על מי שמחזיק מנועיי מקסידיין שהם מוצלחים בהחלט עבדו כמו חיות,יש גם ראשיי גרירה אחרים

כמו וולבו ויקינג אוח הויגנגים שימשו גם לטייוליות אף נסעו בשטח ופירקו את העצמות בייחוד בדרכים משובשות,פורד 9000,קונטרקטורים למינהם,אושוקוש אחד ברוחב של רחוב שלם.

אבל איין כמו הדיאם 895 מנוע 445 כוח סוס תתאר לך 25 מובילים כאלה עולים לזהרנה אייזה עוצמה והרעש החריד את הסביבה.

עופר בן צבי

פורסם

באמת יפה לראות שעדיין אפשר למצוא גוררים מפלצתיים של פעם פה ושם, אבל אני חוזר ואומר שלמצוא אחד בלי טסט זה טוב ויפה אם רוצים להחזיק אותו בחצר. אבל אם אתה רוצה להעלות אותו על הכביש והוא בלי טסט כבר כמה שנים - תבדוק טוב טוב אם זה אפשרי, כי לדעתי זה לא.

בכל מקרה - בהצלחה!

פורסם

בצומת מסמיה (ראם) ליד תחנת הדלק "אלון" יש מגרש חניה של "תעבורה"(אם אני לא טועה).

שם, בפנים יש סוס אחד כזה ואני חושב שגם מזיזים אותו ממקום למקום מדי פעם.

alfetta

פורסם
יש לי חלום לקנות סוס (סמיטריילר) עם אף אמריקאי ישן ובזול... :(:(:p

מבין אותך ב-100%. נהגתי על MACK בצבא - איזה תענוג... 8)

בדיוק היום ראיתי סוס MACK מודל 80 בלי אף אלא שטוח, עובד וגורר כמו גדול מכולה...

שאלה: נגיד וקנית סוס שכזה - לא תסע עליו כל יום, רק בחגים. אז למה מתי שאתה רוצה לנסוע לא תלך למשרד רישוי ולא תיקח אישור זמני ל-48 שעות? ותוכל לנסוע לגיטימי לגמרי...

מה יגידו המומחים?

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

פורסם

בכביש אזור, ליד מוסך "רכב אנא", יש מיגרש, שכבר המון זמן תקוע אצלו איזה גרר (לא סוס - גרר-חילוץ) מאד ישן. הוא נראה בקושי חי, אבל הייתי לוקח אותו כ"פרוייקט" מעניין (ואני חולה על משאיות גררים), לו היו לי תנאיים להחזקתו, וכמובן, הייתה אפשרות ל"משאית-אספנות"! אגב, לא מובן לי, למה באמת אי-אפשר: מצידי, היו עושים איזו מיגבלה כמו "אסור שימוש לצורכי הובלת ציוד", או "ראשאי לנוע רק לצרכי תצוגה", וזהו! אז הייתי חושב על משהו, שהרי ממילא לא התכוונתי לעבוד אתו! חבל, יש כ"כ הרבה משאיות מעניינות, אבל אין מה לעשות איתן... :mad::mad::mad:

חברה "הכבדים" ממועדון ה-5 - הינה לכם חומר למחשבה! :wink:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...