Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את השירשור השמעות כולם ראו לטוב ולרע אבל הוא השאיר לי סימן שאלה מאד גדול.

ההקדמה לכך היא שבזמן שהיינו פעלים בעמותת IDRO פעלנו מול כמה גורמים שבעצם ניתבו את המידע בצורה דו סיטרית בין העמותה\הספורטאי לבין המוסדות השונים במדינה כגון משטרה,משרד תחבורה,משרד הספורט,מכס וכו...

אותם גורמים היו בדרך כלל אותם אנשים פעילים שמונו מטעם המשרדים השונים או נציגים מאותם משרדים אשר היה לנו איתם קשר ישיר.

לאחר ההקדמה הזאת ותוך כדי העובדה שיש לי טיפה רקע על עבודה מול גורמים מחוקקים או איך שתרצו לקרוא לזה אני רוצה להבין מאיפה הגורמים הרלוונטים לנושא אספנות מקבלים את המידע שלהם? הרי שמועות רצות כל הזמן וכל הזמן מנסים להפחיד שאוטוטו לא יהיה עתיד לרכבי האספנות בגלל שלל תקנות\גזרות וכו... מאיפה אפשר להשיג מידע מוצק? או מישהו שיבוא ושיפריח את השמועות על בסיס קבוע בתור נציג רישמי?

אני רוצה רק רוצה להבהיר שהצמד מילים "הגורמים הרלוונטים" בא בעקבות זה שבאמת ובתמים אני לא יודע מי עובד ומרכז את הכל מול משרד התחבורה ושאר המשרדים והגופים.

הייתי רוצה לדעת גם האם יש מגעים קבועים? האם במשרד התחבורה יש אדם שמרכז את הנושא?

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

הבעייה בנושא שקיימים המון גופים שעלולים לפגוע ברכב האספנות גם ללא קשר למשרד התחבורה, דוגמאות יש למכביר:

1. משרד הרישוי-הכבדה או העלאה דמי חידוש רשיון רכב, הכבדה באיתור בעלי רכב, תקנות שונות ומשונות המקשות להחזיר רכב ישן לכביש.

2. עיריות ורשיות מקומיות-תקנות חנייה, דוחות לרכב שעומד, דוחות לרכב שמשתפץ על יד הבית, גרירות, התנקלויות וכו.

3. מכס, יבואנים, דואר, מס הכנסה, מע"מ, -יד ימינם של אספני הרכב....

4. המשרד לאיכות הסביבה-תקנות זיהום אויר, תקנות רעש, מפגעים סביבתיים, וכו'.

5. מכון התקנים, מכוני הרישוי, - כל מילה מיותרת!

6. משטרת ישראל, רשיות אכיפה.

בקיצור כימעט לכל תחומי החיים יש השפעה על נושא אחזקת ואספנות הרכב ולכן פרט למהלכים ומידע מתוך הרשיות השונות צריכה להיווצר אווירה אוהדת, ותרבות מוטורית שתשמר את הנושא ותיתן הקלות גם במידה וחוקים אחדים ישתנו, כאן העבודה מוטלת על הגוף שמרכז את נושא האספנות, וטיפוח הרכבים הקלאסיים, אגב, אם תצא תקנה המורידה לצמיתות רכבים "חדשים" יותר, משנות השמונים, ולא פוגעת ברכבי אספנות, הרבה רכבים יעלמו לפני שיוכלו לזכות למעמד אספני, ולכן התקנה עלולה לפגוע בנו בצורה עקיפה, כמו גם קידום תחום מוטורי מצומצם, שכהגנה על זכות ציבור אחד יפגע ציבור אחר (אנחנו).-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

רן אני מבין ומסכים איתך על כל מה שציינת אבל השאלה שלי יותר לכוון של האם יש עבודה סדירה מול המוסדות הללו או שמתחילות "דלקות" ורק אז רצים לכבות אותם?

פורסם

הודעת קובי מילוא, דובר המועדון המנותק מהמחשב היום בשעות הבוקר:

וועד מועדון החמש נמצא בקשר שוטף עם בכירי משרד התחבורה ובעיקר עם בכירי אגף הרכב.

נציגי וועד המועדון מקפידים לקיים פגישות תקופתיות עם הגורמים הללו במטרה לשתף פעולה בנושא השמירה על זכויות בעלי רכב האספנות ובמתן הקלות נוספות לטובת העיסוק בתחביבנו.

לדוגמא: נציגי וועד המועדון פועלים כרגע למתן הקלות בכל הנוגע לרישוי שנתי.

הקפדת וועד המועדון בשמירה על קשר שוטף עם אנשי משרד התחבורה באה למנוע מצב שבו נזדקק לכיבוי שריפות.

בברכה

קובי מילוא

דובר מועדון החמש

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בני , משום מה אני משוכנע שקובי תוהה מי האנשים האלו - שמות וכו , ולא תיאור ארטילאי שדי ברור שיש תקשורת בין גופים (עקב זה שתקנות אספנות באמת מתקיימות)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

חוץ מהשמות בני אולי תציע לועד לפרסם בפורום מידי פעם פרוטוקלים או נושא ואופן טיפולו ע"י ועד מועדון החמש (שדרך אגב אני שמח לדעת שכן מעורב באופן שוטף ועם היד על הדופק לפי דבריך).

אני חושב שפירסומים אלו יהיו טובים גם לשיווק מועדון החמש וגם לכלל האספנים וכמו כן יתנו קץ לכל השמועות המעצבנות שרצות נון סטופ.

אני חושב שגם IVC צריכים לפעול כך במידה והם יתחילו פעילות מול גורמים כאלה ואחרים.

הייתי רוצה להעלות בעיה בנושא תקינה של צמיגים לרכבים אמרקאים ישנים למי לפנות?

פורסם
חוץ מהשמות בני אולי תציע לועד לפרסם בפורום מידי פעם פרוטוקלים או נושא ואופן טיפולו ע"י ועד מועדון החמש (שדרך אגב אני שמח לדעת שכן מעורב באופן שוטף ועם היד על הדופק לפי דבריך).

אני חושב שפירסומים אלו יהיו טובים גם לשיווק מועדון החמש וגם לכלל האספנים וכמו כן יתנו קץ לכל השמועות המעצבנות שרצות נון סטופ.

אני חושב שגם IVC צריכים לפעול כך במידה והם יתחילו פעילות מול גורמים כאלה ואחרים.

הייתי רוצה להעלות בעיה בנושא תקינה של צמיגים לרכבים אמרקאים ישנים למי לפנות?

אין אישור:evil:
פורסם

בקשה למשתתפי השרשור. נא להפריד בין קובי מילוא וקוב(יסו) פותח השרשור. זה ימנע בלבול.

ולגופו של עניין, תקציר ההחלטות והדיונים של הועד וכן תכנית הישיבה הבאה מתפרסמים בפורום הסגור. ברור שאם יש הישג שמשפיע על כל האספנים, המועדון יפרסם את זה גם בפורום הפתוח. ואם אתה רוצה לדעת דרך הפורום הסגור, אתה מוזמן להצטרף למועדון החמש...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם

בני, פתרון תרשם למועדון החמש יהיה בסדר הוא לא מעשי, מה גם שהמון חברה צעירים שאני מכיר אישית שנרשמו לא חידשו מסיבות שונות ומשונות שלא כרגע קשורות לשירשור.

פורסם

אז כאן יש ייתרון לחברי מועדון החמש שזה המועדון שלהם. לכן הם מוזמנים לישיבות הועד ולכן גם הם מקבלים דווח על הנעשה בישיבות הללו.

מי שאינם חברים שיואילו להרשם ולשלם דמי חבר והמידע ייפתח גם להם.

בכל מקרה פעולות שיש להם השלכה כללית, מתפרסמות באבטומוביל, בקלאסיקון, בפורום הסגור ובפורום הפתוח.

• תוכן חדש...