Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לנו פורד סיירה סטיישן משנת 85 ורציתי לשאול האם דש בורד ,פגוש אחורי ורדיאטור חימום משנים 87-88 יתאימו לדגם שלי?

תודה :)

בהפתעה מוחלטת, הגיעה אהבה חדשה...

פורסם

תודה

אשמח לשמוע אם למישהו יש את החלפים האלו מכיוון שכרגע מצאתי מישהו בצפון ואני מהמרכז...

זה גם מאוד יעזור אם תוכלו להמליץ על מקום שיכול להרכיב מזגן עם יחידה מקורית במחיר סביר.

פורסם

פגוש מקורי ניתן להשיג בחברה חדש מחיר לא זול בסביבות 1000 שח

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

1000 ש"ח לפגוש כמו של סיירה זה לא יקר לדעתי ואפילו עדיף על משומש, יש לפגושים של הסיירה נטיה להישבר עם הזמן בעקבות השמש הישראלית ולכן לא הכי כדאי לקחת מפרוק אלא אם המחיר ממש טוב.

לגבי התאמה של מודלים שונים, אני מאמין שהם יתאימו.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אותו פגוש , אופיר צודק כדאי לקנות חדש , הפגוש של הסיירה ממש חרא.

אם אתה מוצא אחרת לתרומת חלקים ויש לך כוח לפרק סעפת פליטה, 100% שאתה מקבל עליה תמורה הוגנת( ממני ).

פורסם

צלצל לזאייד בעל המשחטה הקרובה לצומת איבלין.

טל. 04-9501954

נדמה לי שראיתי בזמנו סיירה סטיישן שם.

בהצלחה

נתי

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם

תודה, אני עדין לא מצאתי פגוש אחורי ודש בורד :(

ניסיתי למצוא פגוש חדש כי המשומשים שראיתי לא היו במצב טוב אך לא מצאתי...גם בחברה אמרו לי שאין להם...

אולי משהו שמע על מקום שייצר רפליקות של הפגוש האחורי לסטיישן?

גם לגבי דש בורד שמתאים לדגם של 85 אני מאוד אשמח לקבל פרטים

תודה.

פורסם

תנסה אצל סנטר חלפים, הוא נימצא במושב שורש, אם אתה מגיע מכיוון דרום אז זה לפני שאתה ניכנס לרמלה, הטלפון 089248855, יש שם לפחות 2 סיירות שראיתי לפירוק.

אגב לגבי חלפים חדשים וגם פגושים תנסה אצל חדד בנתניה או אצל חזי דלאל בת"א.

פורסם
תנסה אצל סנטר חלפים, הוא נימצא במושב שורש, אם אתה מגיע מכיוון דרום אז זה לפני שאתה ניכנס לרמלה, הטלפון 089248855, יש שם לפחות 2 סיירות שראיתי לפירוק.

אגב לגבי חלפים חדשים וגם פגושים תנסה אצל חדד בנתניה או אצל חזי דלאל בת"א.

בסנטר חלפים באמת היה הכל חוץ מהפגוש :( הדש בורד שלו היה גם בצבע כחול כהה ואצלנו באוטו הריפוד בצבע חום אז אנחנו לא בטוחים אם הוא בכלל יתאים (הוא שנת 90 ואצלנו 85) והצבע מצריך לקנות את כל הפלסטיקים השונים שהרכב יראה סביר מבפנים.

ניסיתי אצל חדד וחזי דלאל וגם שם לא מצאתי.

אצל זאייד בצפון דווקא יש פגוש אחורי אבל הוא גם פגום...אוף...:cry:

פורסם

יש לי רעיון אני חושב שמצויין,

ניזכרתי שיש במושב ליד בן שמן סיירה לחלקים, הבחור רוצה עליה קומפלט בלבד 1500 ש"ח (לפני חצי שנה), אני לא יודע מה מצב הפגוש או צבע פנים האוטו,

העניין הוא כזה שאני רוצה משם את הגיר וההצתה האלק', אני מוכן לקנות איתך את האוטו יחד אם אתה מעוניין ?

אופיר

פורסם

אם החופה של הלו"ש שלמה ומתפרשת עד לאמצע הקונסולה המרכזית (בדגמים האחרונים של הסיירה), אני מעוניין בה.

ומוכן לשלם יפה למי שיפרק אותה.

אביחי

פורסם

איפה הייתם שפסרמתי חלקים של 2 סיירות שפרקתי לפני כשנתיים ? היה הכל ובמצב מעולה.

אני אבדוק בסוף השבוע את עניין הסיירה.

פורסם
יש לי רעיון אני חושב שמצויין,

ניזכרתי שיש במושב ליד בן שמן סיירה לחלקים, הבחור רוצה עליה קומפלט בלבד 1500 ש"ח (לפני חצי שנה), אני לא יודע מה מצב הפגוש או צבע פנים האוטו,

העניין הוא כזה שאני רוצה משם את הגיר וההצתה האלק', אני מוכן לקנות איתך את האוטו יחד אם אתה מעוניין ?

אופיר

אני מעונין כל עוד זאת באמת סטיישן כדי שיהיה לי פגוש ועם קצת מזל גם הדש בורד יתאים לי...

אני אהיה באזור ירושלים בסופ"ש אז אם אתה יכול, תארגן לי מס' טלפון של הבחור או דבר איתי בה"פ.

תודה.

• תוכן חדש...