Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מציאת - הצלה!

השושנים
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיקבות מידע שהגיע אלי ע"י חבר סניף י-ם של מועדון החמש, בדקתי היום את המקום וניתגלה הדבר הבא, הסיבה שאני לא מפרסם זאת בשירשור הענתיקות כיוון שמדובר בחתיכת היסטוריה נדירה וראוי שתקבל את המעמד הראוי לה:

מדובר ברכב שברולט אמבולנס, בחלון האחורי השבור ניתן עדיין לראות את החריטה (ולא המדבקה) על הזכוכית של מגן הדוד!

בין הנהג לתא האחורי מפרידה מחיצת עץ! הרכב שלם ביותר וללא חלודה וכל החלקים עליו עדיין! להערכתי בטיפול קל גם יהיה ניתן להניעו! ברכב רדיו תדיראן ללא כפתורים והכל שלם! הרכב ממוקם במקום מסתור קסום, שנפתח לאחרונה בעקבות שיפוצים במקום והגישה קשה, אבל בגלל שהמקום מרוחק מעיניים עויינות וילדים, הרכב נישמר בצורה יוצאת דופן. פרטים ינתנו רק לרציינים ביותר שיתחייבו לשפץ את הרכב ולא לפרקו. על האדם הזה תהיה חובת איתור הבעלים (קיים מס' רישוי) וקבלת הסכמתו וקבלת הרכב או קנייתו. הלואי ויכולתי לצרפו למשפחה אבל פשוט הרכב גדול עלי תרתי משמע!-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

בטיפול לצערי אני (עדיין) בור ברכבים אמריקאים, ואם לא כתוב עליהם ברור מה הם, אני יכול לפעמים לזהות רק את הסמל...כתב מחובר באנגלית הוא סינית עבורי-רן

פורסם

קרוב לודאי שמדובר באמבולנס על בסיס השברולט C10 סברבן. מאחר ואת רוב האמבולנסים האלה שהגיעו לארץ בנתה חברת פרנקלין מארה"ב, הם נקראים בטעות "שברולט פרנקלין" בארץ.

אם הוא עדיין מאובזר כאמבולנס, יתכן והוא שווה משהו, אבל מאחר והאמבולנסים האלה נמכרו לאחר סיום שירותם במד"א במכרזים, הם פורקו והפכו לרכבי קבלן, והיום ערכם כמשקלם בברזל.

נמרוד

פורסם

בדיוק זה בדקתי במקורות, נימרוד מצטיין דיקן! שימש גם להובלת אחיות ורופאים לבית הולים שערי צדק! בגילגול השני שלו שימש מאפיית לחם! הרכב שלם ומיוחד אני מקווה לצלם מחר ולשתף אתכם, היסטוריה שקפאה בזמן!-רן

פורסם

עד תחילת שנות השישים אבא שלי היה רופא בבי"ח שערי צדק בירושלים וביליתי שם המון שעות.

עד שנת 1961 לא היתה לבית החולים שערי צדק מכונית וכל ההסעות, במידה והיו, היו במוניות. חלק גדול מהעובדים גר בטווח של 10-20 דקות הליכה מבית החולים ולכן לא היה ממש צורך ברכב. ירושלים היתה קטנה...

בערך ב 1961 קיבל בית החולים תרומה, קריזלר 1948 מכונית נוסעים שעד היום אני חושב שהיא מהיפות והמרשימות של שנות הארבעים. הקריזלר 48 היתה ממודל שהיו לו 9 מקומות ישיבה עם כסאות מתקפלים לפני המושב האחורי.

בשנת 64 השאיר תורם אמריקאי שבא לארץ קדילאק סדאן דה ויל 1958 בצבע בז' ורוד כתרומה.

אח"כ עזבנו את ירושלים.

לבית חולים ביקור חולים היה אמבולנס, פונטיאק סטישין מתחילת שנות השישים. הוא חנה ברחוב ליד בית החולים עד בשנת 69/70 אח"כ נעלם.

הפונטיאק לא מתאים להובלת רכב.

בילדותי היה למד"א אמבולנס קדילאק 1947.

סתם מידע לחובבי האמבולנסים.

שלמה דן גדרון

פורסם

רן, אם אתה מתכוון לשיפוץ שכלל הריסת מבנה גדול ומוכר סמוך לרחובו הארוך והנושק לגן של "גרשון",

אז פגשתי במשרדי אדם שגר בסביבה והיה נהג אמבולנס.

יתכן שהרכב שלו ואוכל להיזכר בשמו או לאתרו.

קיה פיקנטו 2015,סיאט לאון 2002 ,פיג'ו 206 2002 (אופל אסטרה 1995 ,פיאט אונו 1985 ,פורד אסקורט 1974 )

אדם כילה יומו, איגרת נכתבה

פורסם

רן ידידי לעיר הקודש,

למה לחפש במקומות מסתור קסומים הרחוקים מעיני הילדים?

ישנו רכב כזה החונה על כביש ראשי כבר כמה שנים טובות ללא תזוזה במצב חיצוני טוב מאד צבוע אדום לבן עם לוחיות רישוי של רכב אספנות. הוא נמצא בשכונת גילה בצומת העליונה ליד הקניון השכונתי.

1965 MGB

פורסם

ואני פירסמתי מספר פעמים תמונות של אחד עומד בחולון, רואים עליו בבירור את המגן דוד ואת הכיתוב - מגן דוד אדום.

haters will hate

• תוכן חדש...