Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהלך החודש האחרון עלה הצורך (החוזר ונישנה) לשנע את סופי לתל אביב, התקשרתי למודיעין רכבת ישראל ושאלתי כמה יעלה לי להעביר את סופי (ווספה) ואותי לתל אביב, לתומי חשבתי שכפי שניתן בכל מקום אחר בעולם, אשלם כופר כספי וכך אוכל להעביר את ידידתי הקטנה לתל אביב ומשם נוכל להפליג לנו לעינינו כאחד האדם, ולחזור לי-ם ברכבת אחרת, מהנהלת הרכבת נימסר כי לא ניתן להעביר אופניים ואופנועים בכלל מעיר לעיר! מישהו יודע מדוע? והאם לדעתכם ניתן לשנות את רוע הגזרה?-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

תיאלץ לוותר על שירותיה הטובים של הרכבת כמו גם על החלום האירופאי, ולהיעזר באחת מחברות השילוח במקום. דבר עם אביב שיגור למשל.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
במהלך החודש האחרון עלה הצורך (החוזר ונישנה) לשנע את סופי לתל אביב, התקשרתי למודיעין רכבת ישראל ושאלתי כמה יעלה לי להעביר את סופי (ווספה) ואותי לתל אביב, לתומי חשבתי שכפי שניתן בכל מקום אחר בעולם, אשלם כופר כספי וכך אוכל להעביר את ידידתי הקטנה לתל אביב ומשם נוכל להפליג לנו לעינינו כאחד האדם, ולחזור לי-ם ברכבת אחרת, מהנהלת הרכבת נימסר כי לא ניתן להעביר אופניים ואופנועים בכלל מעיר לעיר! מישהו יודע מדוע? והאם לדעתכם ניתן לשנות את רוע הגזרה?-רן

פשוט הזנחה של הרכבת שרוכבי האופניים נלחמים זה שנים לשנות אותה.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

לאחר שחזרתי לארץ אחרי מס' שנים בשוויץ, שלחתי שאילתה בנושא זה לרכבת ישראל. טענתי, שהרי הקרונות (החדשים) הם תוצר אירופאי והם זהים לאלה אשר שם. ושם יש בדרך כלל, בקרון הראשון אחרי הקטר, כניסה לבעלי אופניים ומגלשי שלג או סנואו בורד. מדוע ביטלו מקומות אלה כאן בארץ? התשובה הרשמית שקבלתי הייתה מטעמי בטחון, שכן הרי ניתן להטמין מטען נפץ בין כול האופניים. אולם, ציפור יודעת דבר לחשה לי, שבסך הכול מדובר כמו בעוד נושאים רבים בארץ - בבצע כסף. כך יכולה הרכבת המהוללת לדחוס עוד מס' מושבים לקרון. על מכתב התשובה שלי לתשובתם, שהרי מטען נפץ ניתן להסתיר בכול מקום אחר, כמו למשל על מתאבד או על הפסים עצמם - לא נעניתי בכלל. נושא זה מזכיר לי שאילתה ששלחתי בזמנו לאגד, ובו תהייה מדוע האגזוזים של האוטובוסים אינם מופנים כלפי מעלה. לשמיים. התשובה לא איחרה לבוא: טכנית הדבר בלתי אפשרי. בכבוד רב, בלה בלה בלה... טכנית. האדם שלח עצמו לירח, שלח חלליות למאדים אבל לכופף אגזוז כלפי מעלה - זה לא. לא צריך להגזים. (במצרים יש לכול האוטובוסים אגזוז הפונה מעלה וכך גם ראיתי בהרבה מדינות באירופה).

פורסם

רן, אתה מתפרץ לדלת פתוחה.

כרוכב אופניים, היו לי עשרות התכתבויות / דיונים וויכוחים עם "רקבת" ישראל.

כלום!

חבורה של אפסים שטובת האזרח, נוחותו, או התרומה לאיכות הסביבה לא מעניינת אותם במאום.

אם אי אפשר להעלות אופניים, אתה חושב שהם יאשרו ווספה?

שכחת איפה אתה חי? פתח את החלון ותביט החוצה, אני לא חושב שתראה את מגדל אייפל ברקע.

יש וויכוח עתיק יומין בין עמותות האופניים ל"רקבת", בין היתר הם ערכו את הניסוי הבא:

הגיעו לתחנת "הרקבת" בתל אביב שני אנשים, האחד עם אופניים מתקפלים שתפסו נפח של לא יותר מתיק ציור (זה שהיה לנו ביסודי).

השני הגיע עם קיטבג ענק, בערך בגודל של עוד בן אדם.

הבחור עם האופניים לא הורשה לעלות איתם "לרקבת" מתוך טענה שהם גדולים מידי :shock:. על הבחור עם הקיטבג בגודל של בית לא הסתכלו אפילו.

חפש בפורומי האופניים ותמצא את הסיפור המקורי. אגב, מסתבר שהם חזרו על הניסוי הזה עשרות פעמים.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
  • תוכן חדש...