Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברים שבת שלום,

הרכב שקניתי בארה"ב לא במצב נסיעה ובקרוב יגיע לארץ.

דבר אחד לא ברור לי, לאחר שחרור הרכב מהמכס בנמל, האם צריך לעשות מייד רישוי לרכב וקבלת מס' רישוי?

או רק לאחר שהרכב במצב תקין לביצוע טסט? מה שיכול לקחת שנה ויותר.

תודה,

ישראל

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

פורסם

אתה יכול להוציא את הרכב מהמכס ללא צורך מיידי ברישוי אך למיטב זכרוני ישנה הגבלת זמן (אני חושב של שנה).

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

לאחר הוצאת הרכב מהמכס, העבר אותו לעמדת הרישום הראשוני (עוד לפני עמדה 1), ואז לעמדה 1.

קבל מספר רישוי, ותוכל לשפץ בשקט עד שתסיים אותו ותעלה אותו לכביש.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
לאחר הוצאת הרכב מהמכס, העבר אותו לעמדת הרישום הראשוני (עוד לפני עמדה 1), ואז לעמדה 1.

קבל מספר רישוי, ותוכל לשפץ בשקט עד שתסיים אותו ותעלה אותו לכביש.

מקפיץ...

מה הפרוצדורה כיום?

אני מעדיף לקבל מספר רישוי כפי שצויין כאן, במיוחד לאור העובדה שברשיון היבוא נתנו לי 9 חודשים לסיים את ההליך.

ברור שהליך השיפוץ יקח הרבה יותר זמן מ 9 חודשים ולכן לא כל כך ברורה לי הפרוצדורה.

הרכב מגיע בעוד פחות משבוע לארץ, האם יש המלצות?

אלירן

On the seventh day, god created MUSTANG

אתר מועדון המוסטנג הישראלי: www.mustangclubofisrael.com

ובפייסבוק: Classic Mustang of Israel

פורסם

את הרכב תגרור מהנמל ישירות להיכן שאתה רוצה לאחסן או לשפץ אותו.

עם האישור על השיחרור מהמכס ובלי האוטו, אתה ניגש למשרד הרישוי ומקבל רשיון זמני לחודש ומספר רישוי.

כאשר תגמור את השיפוץ (אחרי שבוע, חודש, שנה או עשור) תיגש עם האוטו המשופץ לתקינה+ עמדה מס 1 + טסט.

את ה LTD העברתי רישוי כחודש לאחר הגעתו לארץ, ואת המרצדס אחרי יותר משנה.

הייתי מציע לך גם לא לגשת לקבל רשיון זמני בכלל, אבל פה זה מדינת ישראל ומחרתיים יכולים להמציא איזה חוק חדש שימנע רישוי של רכב שלא נרשם מיד עם הגעתו, אז עדיף לא להסתכן.

נמרוד

פורסם
את הרכב תגרור מהנמל ישירות להיכן שאתה רוצה לאחסן או לשפץ אותו.

עם האישור על השיחרור מהמכס ובלי האוטו, אתה ניגש למשרד הרישוי ומקבל רשיון זמני לחודש ומספר רישוי.

כאשר תגמור את השיפוץ (אחרי שבוע, חודש, שנה או עשור) תיגש עם האוטו המשופץ לתקינה+ עמדה מס 1 + טסט.

את ה LTD העברתי רישוי כחודש לאחר הגעתו לארץ, ואת המרצדס אחרי יותר משנה.

הייתי מציע לך גם לא לגשת לקבל רשיון זמני בכלל, אבל פה זה מדינת ישראל ומחרתיים יכולים להמציא איזה חוק חדש שימנע רישוי של רכב שלא נרשם מיד עם הגעתו, אז עדיף לא להסתכן.

נמרוד

איזה קטע ענק..... בזו השניה סיימתי לקרוא את המדריך יבוא שלך, כדי לראות אם יש שם התייחסות לזה....

תודה על המידע הברור והמפורט!!!

אלירן

On the seventh day, god created MUSTANG

אתר מועדון המוסטנג הישראלי: www.mustangclubofisrael.com

ובפייסבוק: Classic Mustang of Israel

• תוכן חדש...