Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:?

רק דבר אחד שלמדתי בחיי הקצרים - אלימות (וכאן ,תסתכל על זה איך שתרצה , זו אלימות , גם אם לדעת מישהו מוצדקת) יודעים איפה היא מתחילה. לא איפה היא נגמרת.

פורסם
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2242300,00.html

מצלמות מהירות והנהגים שמתנכלים להן...

היכנסו לאתר שבכתבה ותראו מה עושים שם באיחוד האירופי :wink:

נושא רגיש (שכבר הועלה כאן). מה דעתכם :?:

עד כמה שאני שונא את המצלמות האלה, מפריע לי מאוד שסה"כ

הן נקנות בכספי המיסים שלנו. השמדת מצלמה, אתה קונה חדשה,

ולו רק בעקיפין.

בקשר לזווית של האלימות... טופ נו... אלימות כלפי מצלמות היא לא בדיוק

אלימות לשמה, בניגוד למה ששמר ציין אני חושב שדווקא אין כאן פתח

להתדרדרות נוספת לכיוון אלימות חמורה יותר.

פורסם

המצלמה עלולה ליפול עליך ולפתוח לך את הראש... :wink:

התכוונתי שברגע שמישהו בוחר בדרך הזו - התגובה (של המשטרה/בתי המשפט) בהכרח תהיה יותר חזקה וכואבת (תזכור כמה חטף האופנובנק רק כדי להרתיע...)

פורסם
בקשר לזווית של האלימות... טופ נו... אלימות כלפי מצלמות היא לא בדיוק אלימות לשמה, בניגוד למה ששמר ציין אני חושב שדווקא אין כאן פתח להתדרדרות נוספת לכיוון אלימות חמורה יותר.

על אלימות שוטרים שמעת? :evil:

ואגב, המאמר הנ"ל ציין במפורש שצביעה בצבע שחור אינה מקפיצה ניידת לאיזור... אבל בואו לא נפתח עוד ת'רד קרימינלי. שכל אחד יעשה מה שהוא מבין. והמבין יבין. וחיים יבין.

פורסם

אני בעד לצבוע את המצלמה בספריי שחור וגם אני יעשה את זה אם אני אראה מצלמה קרובה שאפשר להגיע אלייה. :evil:

תקראו לי עבריין כן כמו כולכם שנוסע גם הרבה ב 120 קמ"ש HOW CARE.

פורסם
הממממ

בקרוב בישראל (הקופרה או הבלונדה) :?::?::?:

lasertest08.jpg

:wink: יאמי :!:

הקופרה לא תגיע לארץ אך הספורט 2003 כבר בארץ באותו גימור של הקופרה, רק שקוראים לה ספורט.

אגב יש בסוכנות בתל אביב ברחוב השלום אחת צהובה זהה לזאת, כמובן בלי הבחורה :multi:

לגבי המצלמות.

הועלה רעיון בעבר, לא לפגוע במצלמה אבל לצבוע כמה עשרות מטר לפני המצלמה את גדר ההפרדה בצבע זוהר ובולט, פשוט לסמן לנהגים להוריד מהירות.

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

בעצם זו הייתה ניידת שקשה קצת לשרוף.

אלימות אכן יכולה להתדרדר בלי שליטה, תמיד יכול להיות המופרע שיחליט לעשות מעשה קיצוני (לשרוף ניידת כבר אמרתי :?: ) ויגרור אחריו עוד.

ראו לדוגמא את רצח רבין.

פורסם
בעצם זו הייתה ניידת שקשה קצת לשרוף.

אלימות אכן יכולה להתדרדר בלי שליטה, תמיד יכול להיות המופרע שיחליט לעשות מעשה קיצוני (לשרוף ניידת כבר אמרתי :?: ) ויגרור אחריו עוד.

ראו לדוגמא את רצח רבין.

קצת* הגזמת שהזכרת את רצח רבין! זאת דעה פוליטית ולא מצלמה!.

חוץ מזה מצביעת מצלמה את מי אפשר לרצוח את כל השוטרים את המתקינים? טוב...אבל לא זה ממש לא נראה לי.

פורסם

כמו שכבר רשמתי פעם אני מאד בעד הנושא ,

אני רואה את מצלמות המהירות ( שבכבישים המהירים ) כדרך פשוטה וקלה לסחוט מאתנו כספים ( המצלמות שבעיר אני חושב שהם באמת נחוצות כי עדיין ילדים מסתובבים ברחובות ) ,

אבל מצלמה שמצלמת אותך על 120 וסוחטת ממך כספים כדי שהשרים יסעו בוולו חדשה ויקימו עוד מצלמות ...

לא תודה :evil::evil::evil:

אם אנחנו לא ניקח את עצמנו בידיים ונטפל במצלמות האלו הם יצצו בכל מקום ... לי אישית נמאס מזה ולכן אני מאד בעד ספריי שחור וכו' ...

לדעתי אם לשבת ולארגן קבוצה מסודרת בנושא אפשר לפתח אסטרטגיית פעולה רחבה ויעילה, השאלה היא למי יש ביציים לקחת את העניין לידיים ומי ימשיך לבכות על דוחות של 121 קמ"ש בכביש מהיר .

לסיכום :

אני לא מאמין ולו לשניה אחת שמצלמות מהירות בכבישים המהירים עוזרים להצלת חיים , הם פשוט דרך קלה למשטרה להרוויח כסף .

מצלמות בתוך העיר - אני בעד.. הם בהחלט מצילים חיים אבל מצלמות בכבישים המהירים זה פשוט לעשות עוד יותר חרא במדינה שגם ככה הכל בלחץ וכולם חיים עם יד על ההדק.

פורסם

צריף לעשות כזה דבר פשוט

לקנות רימוני יד

לחבר אחד לכל מצלמה לחבר חוט ארוך לאוטו ושנוסעים החוט ומשוך את הניצרה החוצה ובוםםםםםםםםםםםםםם מחזה מרהיב בלילות ישראל הקרים

אפשר תמיד לעשות את זה ע"י פלאפון לחבר פשוט פצצה ודרך הפלאפון להפעיל אותה

קחו דוגמה מהערבים ככה עושים פיגועים בלי שאף אחד יפגע מהצד שלהם

tAoS FoReVeR

• תוכן חדש...