Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניקוי חול

AG160
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלן. למישהו יש ניסיון בלהרכיב אקדח חול בתנאים בתיים. מהו הלחץ אוויר מינימלי?

איזה חול להישתמש? כי אני יודע שעושים דברים כאלה. תודה

מחפס פורד קאפרי לשיפוץ [email protected]

פורסם

אקדח חול ביתי עולה 150 ש"ח בנס ציונה.

הוא מגיע עם 3 דיזות להחלפה (אחת מורכבת כבר באקדח)

אני מנקה עם לחץ אויר של 10 באר.

את החול אני מביא מחבר שעובד באחד המפעלים בדרום.(חול קוורץ)

הנה תמונות להמחשה.

ירון מאיר

לפני ניקוי חול.JPG

לפני ניקי חול 2.JPG

לפני ניקוי חול3.JPG

לאחר ניקוי חול.JPG

לאחר ניקוי חול3.JPG

מגבר בלם לאחר צביעה.JPG

פורסם
אקדח חול ביתי עולה 150 ש"ח בנס ציונה.

הוא מגיע עם 3 דיזות להחלפה (אחת מורכבת כבר באקדח)

אני מנקה עם לחץ אויר של 10 באר.

את החול אני מביא מחבר שעובד באחד המפעלים בדרום.(חול קוורץ)

הנה תמונות להמחשה.

ירון מאיר

צרף בבקשה כתובת איפה אפשר לרכוש

"ברוכים הבאים לעולם הטילונים"

אלבום צילומים - http://public.fotki.com/ufd41/

אתר הטילונים הקלאסיים I.C.M וכל השאר - http://icmisrael.com/

פייסבוק - http://www.facebook.com/groups/icmisrael/

פורסם

אני לא זוכר את שם העסק אבל אני יכול לכוון אותך אליו.

הוא נמצא על כביש בית עובד בואך נס ציונה.

מצד ימין יש מרכז קניות ענק.

מיד עם הכניסה יש לפנות שוב בפניה הראשונה ימינה.

העסק הוא עסק לתיקוני וייצור כלי עבודה פנאומטיים.

בהצלחה.

ירון מאיר

פורסם

הבנתי שחול כבר לא מותר לשימוש ב"ניקוי חול" כי התהליך מסרטן , או פוגע בבריאות בצורה אחרת( מפריש"סיליקה").

ניתן לנקות במדיות כמו - כדורי פלסטיק/אלומיניום אוקסייד/סודה לשתיה( לא הרגילה, סוג גרגרים שונה )ואפילו קליפות אגוז מרוסקות ( לא נפוץ בכלל ).

לגבי כוח הקומפרסור צריך משהו כמו 5 כ"ס לניקוי של חפץ גדול.

ולניקוי חלקים יחסית קטנים יש לך תא סגור מיוחד עם כפפות , ניתן לרכוש בל.כ.

פורסם
אני לא זוכר את שם העסק אבל אני יכול לכוון אותך אליו.

הוא נמצא על כביש בית עובד בואך נס ציונה.

מצד ימין יש מרכז קניות ענק.

מיד עם הכניסה יש לפנות שוב בפניה הראשונה ימינה.

העסק הוא עסק לתיקוני וייצור כלי עבודה פנאומטיים.

בהצלחה.

ירון מאיר

לפי התיאור נראה לי שאתה מתכוון לפורת

http://www.porat-pc.co.il/products.asp?cat_id=19

אסי

1994 pontiac firebird formula

1971 Ford Torino Brougham 351w

פורסם

הבנתי שלעבודות גדולות (למשל ניקוי של בודי) משתמשים באקדח שונה שגם גדול יותר. איפה אפשר לקנות אותו?

ואיפה אפשר לרכוש מדיה לניקוי?

את האקדח הקטן ראיתי ברוב חנויות הכלים והאספקה.

פורסם
צרף בבקשה כתובת איפה אפשר לרכוש

חיים, בדיוק מול פורת יש עסק לציוד גינון שנקרא טכנוטופ.

לפני חצי שנה הוא השיג לי צמיגים חדשים לריקשה, דבר עם שאול.

אסי

1994 pontiac firebird formula

1971 Ford Torino Brougham 351w

פורסם

אכן המקום נקרא פורת.

לגבי ניקוי חול לשילדה, יש צורך למדחס חלש יותר שלא יפגע בפח.

כמו כן ראיתי ב "מלכת המשופצות " כי ניקוי שלדה מתבצע עם קליפות אגוזי קליפורניה ולא חול.

ירון מאיר

פורסם

בזמנו כשביררתי אמרו לי שהמדחס צריך להיות בעל מיכל של לפחות 50 ליטר (לשלדה) ו150 ליטר לחלקים גסים יותר

הספק מינימלי 5כ"ס

לחץ מינימלי 8 באר

חשוב - מסכת מגן ומשקפי מגן.

רצוי בתוך תא אטום

אפשר להשתמש בחול רגיל, רצוי סינון של מספר פעמים.

פורסם

בבקשה

ותיק בענף ומוכר כל שתצטרך לטיפול במתכות

http://www.geocities.com/nitzantech/page4.html

לגבי בודי שלם מדובר במערכת יקרה 20K למשומש(מערכת בלבד) עד 50K כולל חדר

הרכיב היקר ביותר הוא המדחס ,כאשר יש צורך במדחס להבים בעל ספיקה של 100 CFM לפחות ,כאשר הקומפסור הממוצע במוסך הוא בעל ספיקה של 20 עד 25 CFM

הספיקה הוא הנתון החשוב ביותר עבור מערכת התזת החול הלחץ קצת פחות ,מדחס בוכנתי מוגבל בספיקתו

ישנם שני סוגים

הזנה ביניקה- האקדח הזול מניחים את צינור היניקה בדלי וקדימה

הזנה בגרביטציה -מיכל דחוס אשר בתחתיתו צינור אשר אליו מחובר האקדח

יש להרכיב כפפות

מסכה מסוג ברדס (מכסה את כל פלג הגוף העליון), עדיף בעלת הזנת אויר מווסת ממקור חיצוני (המדחס)

עבודה במקום פתוח או בחדר או במיכל ייעודי (גם קונטיינר אשר חובר אליו מפוח )

לעבוד כאשר המתכת יבשה מחומרים מסוכנים ,מייצר ניצוצות

ללבוש אוברול שלם

השימוש הנפוץ ביותר הוא ב"חול יבש" ניתן לקנות בכל מקומות המתעסקים בחומרים לבניה

יגאל

פורסם

את ניקוי החול הראשון שלי (אופנוע BMW) עשיתי לאחר הצבא ממדחס שבניתי לבד. לקחתי מיכל 80 ליטר של נגרר משאית והרכבתי עליו מדחס Tu-Flo 400 שפורק ממשאית קטנה. ההספק לא היה משהו, אבל זה עשה את העבודה. אני זוכר שהבעיה שלי הייתה למצוא מנוע חשמלי חזק מספיק של פאזה אחת (זה מה שהיה בכפר). כלומר: כמעט כול מדחס בינוני יעשה את העבודה - זה יהיה פשוט פונקציה של זמן. לחלשים יהיה אפילו יתרון: הוא לא יעשה נזקים לפח אם אין לך וסת לחץ. עוד דבר שצריך לשים לב אליו בבניה עצמית הוא קירור של המדחס.

פורסם

פשוט לקחת מדחס של המשאית? אתה יכול לפרט? ובאיזה מנוע בסוף השתמשת? למשל, ממכונת הכביסה יתאים?

האמת- אני דווקא רוצה לבנות מדחס כזה ממדחס של המשאית ומנוע של מכסחת הדשה, כדי להיות בלתי-תלוי ממקור החשמל, השאלה- האם מנוע של המכסחת יהיה חזק מספיק?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
פשוט לקחת מדחס של המשאית? החכמה היא למצוא מדחס עם שימון עצמי, כלומר כזה שיש לו אמבט שמן עם משאבה פנימית משל עצמו. היום בדרך כלל, המדחסים מקבלים שימון מקו הלחץ של שמן המנוע. או שתחפש במשאיות של פעם (אולי במגירוס?) או שיש לפעמים משאבות חול נגררות, אשר להן ראיתי יש לפעמים מדחסים כאלה. אתה יכול לפרט? ובאיזה מנוע בסוף השתמשת? לבסוף חבר הביא לי מנוע די חדש של חברה ישראלית שכבר לא קיימת. הייתי צריך לבנות תושבת עליה הרכבתי את המדחס מול המנוע עם אפשרות הרחקה ביניהם, על מנת לאפשר מתיחת חגורת ההנעה. למשל, ממכונת הכביסה יתאים? חושש שיהיה חלש מדי.

האמת- אני דווקא רוצה לבנות מדחס כזה ממדחס של המשאית ומנוע של מכסחת הדשה, כדי להיות בלתי-תלוי ממקור החשמל, השאלה- האם מנוע של המכסחת יהיה חזק מספיק?

חזק מעל ומעבר. אתה תהיה תלוי בדלק, זיהום רעש וזיהום אויר. תחשוב אם זה כדאי!
פורסם

זה לא מזיז לי- כי אני מתכוון לעבוד עם מדחס במקומות מרוחקים. אני אבדוק, אם במדחס, שיש לי, יש שימון עצמי- אני חושש, שלא... מישהו מכיר מדחס של ליילנד?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...